Snelle en goede service heel tevreden .

Snelle en goede service heel tevreden .

Heb wat besteld maar kreeg laat door dat het niet op voorraad was

Ik vind dat ik wat aan de late kant te horen kreeg dat het product niet leverbaar was

Quick, fast and easy

I ordered on the website, had a few questions regarding my payment which were answered right away and my order was sent out the day after my payment arrived. However, 15€ for shipment in the EU is a lot. The order was packed safe and nicely. Everything went well, I will definitely order in the future too!

Absoluut 1 van mijn favoriete winkels

Goed personeel , deze mannen weten waar ze over praten en geven eerlijk hun mening . Deze punten vind ik zeer belangrijk bij designerkleding . Gr een trouwe klant

Top servıce

Top servıce

Top top

Top top

Snelle service!

Op zaterdagmiddag besteld, dinsdag al in huis!

Keurige levering!

Een aanrader!

Super Laden

Kaufe da immer gerne ein.

Beste designers winkel als webshop in Nederland

Door het hele land ben ik wel bekend met de meeste designer winkels. Credo heeft hun assortiment op orde en zijn in mijn optiek onderscheidend hierin. Service is top in de winkel als op webshop. De service van de webshop is steeds beter om een voorbeeld te noemen; Voorheen konden sale artikelen boven de 50 procent niet geretourneerd worden. Nu mogen alle aankopen geretourneerd worden. Verder heeft credo veruit de beste sale. Denk aan hoge kortingen en alsnog de volgende dag in huis! Heb ook een keer een klacht ingediend en deze werd snel opgelost! Al met al een topwinkel/webshop.

Complimenten

Vaak wezen shoppen bij Credo in Den Haag, Voor mij de beste merkkleding zaak in Nederland met een ruim assortiment. Zeer klantvriendelijk en professioneel.👍

Er zitten 2 gaten in de trui en te beroerd om

Te beroerd om dit te herstellen en contact met mij op te nemen! Valt me tegen. Update: mijn klacht is er doorheen geglipt. Ze gaan een gedeelte vergoeden, waar ik momenteel nog op wacht.

Geweldig!

Ik had in een eerdere review Credo mannen niet aanbevolen. Ik wil hierop terugkomen. Mijn eerste reactie was uit pure emotie. Ik had meerdere online bestellingen gedaan bij diverse webshops, Credo mannen was daar een van. Bij de andere online bestellingen is veel mis gegaan. Hierdoor raakte ik zo gefrustreerd dat ik besloot om ze allemaal negatief te recenseren, om zo mijn beklag te kunnen doen. Credo mannen is hier onterecht de dupe van geworden. Ik ben juist ontzettend tevreden en shop ik hier ook met veel plezier. Credo mannen is een begrip, niet alleen in Den Haag maar ook daar buiten. Credo mannen heb ik de vorige keer niet aanbevolen, wat dus niet mijn bedoeling was. Ben juist heel erg tevreden, en het feit dat de eigenaar telefonisch contact met je opneemt om hierover in gesprek te gaan getuigt naar mijn mening alleen maar van klasse en passie voor het vak! En natuurlijk dat je de klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel hebt. Nogmaals mijn complimenten (en excuses) Jeroen, en zoals beloofd kom ik snel langs.

Makkelijk, snel en kwaliteit

Positive in the shopping but negative in the return of goods when there is a problem.

You should provide a better description for the goods you sell (ie.: fitting: regular, slim-fit, etc.) and give a seggestion (ie. it's a slim-fit and if you want to get a loose fit go to next size up - idem for the shoes). Also, you should take care of the return of the goods if they do not go well with the customers (for the problems above - lack of description even if a customer knows the brand). It will cost you less than the reimburse of the shipping. Regards.

• Ci consiglieresti? Si

Buena imagen pero el producto no estaba disponible

La web está bien , buen producto y bien presentado , el problema está en que una vez realizado el pedido y pagado no estaba disponible, eso si me devolvieron el dinero muy rápido

• ¿Nos recomendarías?

Kwaliteit en zorgzaamheid tot in de puntjes verzorgd .

Bon choix en magasin , personnel agreable

Je n ai pas mis plus que 4 étoiles car par deux fois j ai fait une commande que je n’ai pas reçue J ai été correctement et rapidement remboursé mais c est toujours décevant de ne pas recevoir les articles achetés

prima service

Dure verzendkosten. Te grote doos.

De verzendkosten bedroegen 10 euro. Ik heb een pasjeshouder in een grote doos gekregen waar 4 paar schoendozen in zouden passen. Dan begrijp ik het wel ja.

Ik ben tevreden over de bestelling bij Credo

Ik ben tevreden over de bestelling bij Credo, de informatie achteraf alsook de levering.

slordig

Een leren jas van 1125,- slordig opgevouwen in een tasje vind ik niet echt zorgvuldig en niet passend bij dat bedrag. Verder vind ik 12,50,- bezorgkosten op zo een bedrag ook vreemd. Ben gewend dat winkels die voor eigen rekening nemen. Product wel erg blij mee. Qua kleding zou ik jullie zeker aanbevelen Qua service niet

Toppp

Topp

Snelle betrouwbaar afhandeling

Snelle en betrouwbare afhandeling en producten zijn en worden netjes verpakt.

Hoogstraat 27

2513AP Den haag

Over Credo mannen

CREDO mannen is dé exclusieve multi-brand luxury store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 internationale designer mannenmode merken. Ontdek bij CREDO luxe merken als Tom Ford, Alexander McQueen, Amiri, Off White, Valentino, Givenchy, Balmain, Moncler, Dsquared2 en Balenciaga. Op onze gebruiksvriendelijke webshop vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je stijlen door onze stijladviseurs in de CREDO mannen winkel in Den Haag. De unieke mix van designer merken bij CREDO valt goed in de smaak bij onze klanten. De jongere scoren graag items van Off White en Dsquared2. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Dolce & Gabbana. Zij stijlen dit casual met een poloshirt van Neil Barrett of Moncler. In de CREDO mannen webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en je wordt direct op de hoogte gehouden van alle New Arrivals, acties, aanbiedingen en meer! Of volg ons op Instagram, Facebook of Twitter en sluit je aan bij onze meer dan 100k grote fanbase. Wereldwijd verzenden wij veilig en snel met UPS. Klanten buiten de Europese Unie (EU) zijn vrijgesteld van BTW. Daarnaast betaal je gemakkelijk met elk gewenst betaalmiddel en zijn we aangesloten bij Trusted Shops voor jouw online veiligheid. Zo shop je altijd zorgeloos en verzekerd online. Ontdek ook de CREDO mannen winkel in Den Haag. Ervaar in dit interactieve warenhuis de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe outfit. Wordt warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je elke keer weer verrassen door een continue aanbod van nieuwe fashion items. WE ONLY PROVIDE YOU WITH THE BEST CREDO mannen Hoogstraat 27 NL - 2513AP DEN HAAG [email protected] +31 (0)70 345 16 17