Goed 👍

Goeie service

Service is top.

Alles op tijd gekregen en pakketje goed verzorgd

Goed product, goede prijs en snelle levering

Snel, goed en betrouwbaar

Zeer goede winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Bestelling plaatsen is simpel, levering de volgende dag. Retour zendingen worden ook snel behandeld. Echt een fijne winkel.

Precies zoals ik hoopte dat het ging.

Een mooi artikel, voor een mooi prijs en ook nog eens mooi op tijd.

Vervelend

Track and tracé gaf datum aan wanneer het pakketje bezorgd zou worden. Hiermee rekening gehouden en thuis gebleven om het pakketje in ontvangst te kunnen nemen. Om 1700 gekeken naar de t and t en bleek dat het pakketje bij een servicepunt geleverd is. Erg jammer van de postbezorger

Snelle afhandeling

Overzichtelijk en direct een factuur ter bevestiging en downloading.

Goede service snel bezorgd👍🏻

Snelle levering en juiste artikel top

Alles top en goede acties! Alleen geen fan van UPS.

Top bedrijf met mooie merkkledij!

Zeker een aanrader , snel en correct!

Goeie service!

De bestelling was snel en keurig geleverd

Super service!

Op Black Friday heb ik een bestelling geplaatst bij Credo. Ondanks de drukte, heb ik mijn bestelling ingepakt en super snel ontvangen. Na contact met de verkoper over een aandachtspuntje, hebben zij dit direct opgepakt. Vriendelijke klantenservice die persoonlijke aandacht en tijd bieden voor jouw vragen en opmerkingen en zeer snelle levering. Zeker een aanrader dus!

Top Quality Produkt, Schnelle Lieferung

Die Jacke war nach 2 Tagen pünktlich da. Top Qualität und Original Ware. Alles zusammen bestens gelaufen!

Snelle service, mooie producten

Ik heb een dsquared2 jeans besteld. Deze werd in een dag geleverd. Mooi verpakt, zoals het hoort. Top webshop.

Great service, fast shipping, best prices, great choice of fashion

I bought many times clothes from your website. The prices are great, shipping is fast, maybe more promotions...

Terrible experiencia

Nunca enviaron el artículo , terrible servicio al cliente , tuve que abrir un chargeback con mi banco para recuperar mi dinero

• ¿Nos recomendarías? No

Prettig

Zeer snelle bezorging

Snelle bezorging

Prima aankoop, snelle correcte bezorging!

Levering onverwacht geleverd bij dpd punt verwacht thuis afgeleverd

Mooie trui geeft wel erg af in was

Top kwaliteit

Snelle bezorging en goede service!

Top service, goede kwaliteit, vriendelijk personeel

Erg klantgericht en vriendelijk. Ik kreeg na het plaatsen van mijn bestellen nog een telefoontje achteraf, met advies over de maat. Dat noem ik nog een service!

Mooie kleding en snelle levering

Veel keus qua merken en kleding. Wel meer gedetailleerde foto's vd kledingstukken graag en informatie hierover.

Slecht

Meerdere artikelen online gekocht! Paar dagen later via de mail dat de gekochte artikelen uitverkocht waren!! Heel vreemd !! Wel gelijk mijn geld teruggestort.

Goede koop!

Snel verzonden en makkelijk te betalen. Minpunt is dat er te weinig info staat, denk aan materiaal en maat.

Hoogstraat 27

2513AP Den haag

Over Credo mannen

CREDO mannen is dé exclusieve multi-brand luxury store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 internationale designer mannenmode merken. Ontdek bij CREDO luxe merken als Tom Ford, Alexander McQueen, Amiri, Off White, Valentino, Givenchy, Balmain, Moncler, Dsquared2 en Balenciaga. Op onze gebruiksvriendelijke webshop vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je stijlen door onze stijladviseurs in de CREDO mannen winkel in Den Haag. De unieke mix van designer merken bij CREDO valt goed in de smaak bij onze klanten. De jongere scoren graag items van Off White en Dsquared2. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Dolce & Gabbana. Zij stijlen dit casual met een poloshirt van Neil Barrett of Moncler. In de CREDO mannen webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en je wordt direct op de hoogte gehouden van alle New Arrivals, acties, aanbiedingen en meer! Of volg ons op Instagram, Facebook of Twitter en sluit je aan bij onze meer dan 100k grote fanbase. Wereldwijd verzenden wij veilig en snel met UPS. Klanten buiten de Europese Unie (EU) zijn vrijgesteld van BTW. Daarnaast betaal je gemakkelijk met elk gewenst betaalmiddel en zijn we aangesloten bij Trusted Shops voor jouw online veiligheid. Zo shop je altijd zorgeloos en verzekerd online. Ontdek ook de CREDO mannen winkel in Den Haag. Ervaar in dit interactieve warenhuis de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe outfit. Wordt warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je elke keer weer verrassen door een continue aanbod van nieuwe fashion items. WE ONLY PROVIDE YOU WITH THE BEST CREDO mannen Hoogstraat 27 NL - 2513AP DEN HAAG [email protected] +31 (0)70 345 16 17