Ik had een Thermapen One gekocht bij Kookgek Filip. Deze ging naar 6 maanden stuk. Heb meerdere malen contact opgenomen met deze leverancier echter deze reageerde niet en belde ook niet terug. Toen heb ik contact opgenomen met Thermapen Nederland. Ondanks dat Kookgek Filip geen officiële dealer is van hun heb ik toch een nieuwe Thermapen gekregen. Hartelijk bedankt hiervoor.
Verzonden vanaf Outlook voor Android Van: Kiki <[email protected]> Verstuurd: donderdag, november 14, 2024 5:48:31 a.m. Aan: Thermapen Nederland | SALT4 B.V. <[email protected]> Onderwerp: Re: Factuurnummer 24700911 Dank voor uw bericht, ja graag, stort het geld maar terug op mijn rekening. Raad u aan op uw webshop te vermelden "niet voorradig". Mvg G. Douwes Verzonden vanaf Outlook voor Android From: Thermapen Nederland | SALT4 B.V. <[email protected]> Sent: Wednesday, November 13, 2024 8:13:40 PM To: Kiki <[email protected]> Subject: Re: Factuurnummer 24700911 Beste Kiki, Dank je wel dat je hebt gebeld. Het product is helaas nog niet op voorraad. Wij kunnen de bestelling crediteren en het geld terug storten. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Anne Thermapen Nederland SALT4 B.V. +31 (0)36 200 2182
Beste Kiki, Onze excuses dat de terugstoring niet goed is verwerkt. Inmiddels hebben wij de bestelling geannuleerd en de betaling terug gestort. Nogmaals onze excuses dat dit niet goed is gegaan. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Zondag 27-10 thermapen one besteld via deze webshop. Week later bericht ontvangen dat product niet leverbaar was. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en daarna mijn geld netjes terug ontvangen.
Beste Philippe, Dank je voor je bericht. We hebben je een email gestuurd. We hebben een oplossing voor je. Onze excuses voor het ongemak. We hebben je aankoopbedrag terug gestort zoals gevraagd. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Originele beoordeling
Zondag 27-10 thermapen one besteld via deze webshop. Voor 17.00u besteld vandaag nog verzonden staat er op de website. Tot op heden niets ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd en als je belt worden je gegevens genoteerd en wordt je teruggebeld. Ik zit nog steeds te wachten op een telefoontje. Bestel hier niets!
Op 22 september bestelde (en betaalde) ik een Thermoworks controller met toebehoren via de website ter waarde van € 420. De website belooft dat de order dezelfde dag wordt verzonden, maar op 27/9 had ik nog niets vernomen. Sindsdien heb ik een bericht achtergelaten via het contactformulier, met Thermapen gebeld, gemaild en nogmaals gebeld. Mails worden niet beantwoord en het enige dat de aardige dame aan de telefoon mag doen is mijn gegevens noteren en beloven dat ze contact met me zullen opnemen. Wat een manier om met je klanten om te gaan. Een absolute afrader dit bedrijf!
Beste Jochem, Dank je voor je bericht. We hebben je bestelling gecrediteerd. Onze excuses voor het ongemak. Ik hoop dat we het zo goed hebben opgelost voor je. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Maandag 30 oktober heb ik Thermapen gebeld daar ik een vraag had over een product een vriendelijke dame vroeg me om welk product het ging en gaf mijn telefoonnummer maar ik moest ook mijn woonadres en e-mail doorgeven dat gedaan zij zij dat ik zo snel mogelijk terug gebeld zou worden Maar de hele dag gewacht maar niet terug gebeld Dinsdag 1 September weer gebeld de zelfde vriendelijke dame weer en moest ik weer de vraag over welk product het ging en moest weer alles naam /adres/e-mail opnieuw doorgeven en weer de hele dag gewacht en weer niet terug gebeld Nu toch maar de producten besteld die ik nodig had en dan maar hopen dat het snel worden verzonden ? Dit is niet hoe een klantenservice zou moeten werken Peter H. de Koster Delft
Beste Peter, Dank je voor je bericht. Onze excuses dat je niet bent terug gebeld. We hebben je bestelling ontvangen en verstuurd en hopen dat je blij bent met het product. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Mijn sensor van onze DOT was stuk, ik stuurde hierover een mail en zonder gedoe stuurde ze een nieuwe toe. Wat een TOP service.
De thermapen One is een heel fijn apparaat. Hij is supersnel, zeer nauwkeurig, handig in gebruik en het voelt zeer degelijk aan. Ik heb even de tijd genomen om hem goed te testen maar de conclusie is super goed, heel tevreden. Ik kan hem iedereen die serieus met bbq en in de keuken bezig is aan raden!
Een jaar geleden een thermopen aangeschaft op een BBQ festival in Roosendaal. Helaas na 10 maanden was de thermopen gescheurd en had ik gevraagd of dit gevolgen heeft. Zeer snel reageerde thermopen dat ze dit graag wilde oplossen en stuurde ze een nieuwe thermopen op. Echt een top service, zeer tevreden!! Thermopen is een aanrader!!! Gr: Osse BBQ Bastard
Mijn Thermapen is helaas kapot gegaan. Maar na kort contact met de klantenservice is eea perfect opgelost. Thermapen zelf is ook perfect. Binnen 1 seconde de juiste temperatuur. Aanrader.
Probleem met Thermapen heel snel en zonder gedoe opgelost. Verder al jaren een tevreden bezitter.
Ordered Thermapen Classic and get it in just 2 days in my post box.
De Thermapen is een fijn product. Werkt top! Goede en snelle service en heldere communicatie.
Goede service en de snelste Thermometer die ik heb gehad tot nu toe. Een onmisbare tool wanneer je kookt in de keuken of aan het grillen bent op de BBQ.
Jaren geleden mijn eerste Thermapen gekocht. Nu jaren later meerdere modellen in huis. Meeste worden zelfs dagelijks gebruikt in de keuken en bij de barbecue natuurlijk. Favorieten zijn: Thermapen ONE BlueDot Kan deze producten echt aanraden, service is ook top trouwens!
Ik kan niet meer zonder een Thermapen. Elke keer als het vlees op de bbq gaat, komt mijn Thermapen er aan te pas. Zelfs in de keuken als ik aan het koken ben, wil ik niet meer zonder. Ik zeg maar zo….. Meten is weten!
Op 2 mei een vaatwasthermometer online besteld en betaald. Op 14 mei 2x gebeld met thermapen en de toezegging gekregen dat er de zelfde dag een reactie zou komen. Helaas niks gehoord. Een artikel bestellen en betalen en dan 12 dagen later niis ontvangen zonder enige toekichting vind ik waardeloos
Beste Frank, Dank voor je beoordeling. Wij hebben inmiddels contact gehad en je bestelling is verzonden. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
The product was advertised on the website as next day delivery. The order was placed almost one month ago. I have received nothing yet, not even a status report on the shipping process
Hi Keith, Thank you for the review. You have recieved your product with a delay of delivery. Our apologies for this. Hope you are happy with the product. Regards, Team Thermapen Nederland
Telefonisch contact gezocht omdat mijn thermapen one een scheur had in de behuizing. Werd gevraagd om een foto te sturen van het serienummer en schade. De thermapen werd direct onder garantie gratis vervangen. Top service
Beste Jan, Dank je voor je review. Wij helpen onze klanten graag. Wij zijn blij te horen dat je onze service top noemt! Veel plezier met je nieuwe Thermapen. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Heb op 18-02-2024 vier koelkastthermometers besteld en betaald. Heb factuur ontvangen maar geen thermometers. Heb tweemaal een mail gestuurd,helaas geen antwoord. Heb een keer gebeld toen werd mij gezegd ze zijn net binnnen worden nu verstuurd. Helaas nog steeds niets ontvangen
Beste Cornelis, Dank je voor je review. als het goed is heb je de bestelling ontvangen. Onze excuses voor de vertraging en dat je niet direct een antwoord had op je email. Wij hebben dit opgepakt en zorgen dat dit beter gaat in de toekomst. Onze excuses. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
De thermapen besteld omdat er bij staat dat na betaling het gelijk nog dezelfde dag verstuurd wordt. Na betaling wel een orderbevestiging gehad daar hield het ook gelijk mee op. Ik heb gebeld, voicemail ingesproken, gemaild gewoon geen contact te krijgen en je wordt ook gewoon niet teruggebeld of gemaild. Heel slecht!
Beste Jennifer, Na wat vertraging heb je alsnog de Thermapen die je besteld had ontvangen. Onze excuses dat het iets langer geduurd heeft. Wij zijn blij om te horen dat je blij was met de Thermapen die je ontvangen hebt. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Een thermapen besteld via bol.com. Na een paar weken bleef de thermapen uitvallen bij gebruik. Het batterij klepje lijkt niet goed te sluiten. Contact opgenomen met bol, die verwijzen naar Thermapen Nederland als verkoper. Toen het contactformulier ingevuld op de website van thermapen, maar nooit een reactie ontvangen. Ondertussen werkt de pen helemaal niet meer en is hij uit de garantie. Dat is ook een manier om met je klanten om te gaan. Niet reageren op de garantievragen en wachten tot het product uit de garantie is. Ik ga opzoek naar een alternatief.
Beste Joerie, Onze excuses, wij hebben je een email gestuurd en gaan het oplossen. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Ik heb een dure set (sous vide) besteld, er wordt niet gereageerd op informatieverzoeken, terwijl al een week geleden is betaald, hoezo zelfde dag opgestuurd!!!! Tot op heden niets ontvangen, ruim 300 euro weg???? Inmiddels bericht ontvangen dat product niet leverbaar is en ten onrechte is vermeld op de webshop. Het geld is terug gestort en een excuus mailtje ontvangen met uitleg. Jammer dat het product vermeld was en bestelbaar en niet eerder gereageerd is op verzoek om informatie, maar uiteindelijk wel opgelost.
Beste Sandra, Wij hebben een email naar je gestuurd en hebben een fout gemaakt. Je bent je geld niet kwijt en wij hebben het terug laten storten. Onze excuses. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Originele beoordeling
Vorige week besteld, totaal geen mail of bevestiging bestelling ontvangen. Toen een mail met vraag gestuurd, ook hier op geen reactie. Net als de andere reviews enorm slechte service vanaf het bedrijf!!!! Komt de Thermapen nog?? Waar is deze?
Beste Anne, Je bestelling heeft wat vertraging gehad maar is op 23 december om 15:03 bij jou bezorgt. Onze excuses voor de vertraging. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Op 16 november thermapen besteld en betaald, geen bevestiging ontvangen. Op 20 november gemaild hierover,geen reactie ontvangen. 24 november gebeld, artikelen zouden uiterlijk dinsdag (28 nov.) bij bedrijf geleverd en verwerkt worden. We zijn 5 dagen verder en ik heb nog geen bericht of bestelling geleverd gekregen. Wat een slechte service!!!
Beste Bjorn, Dank je voor je reactie. Er is met jouw bestelling helaas iets niet goed gegaan. Wij hebben je bestelling gecrediteerd. Onze excuses voor de slechte service. Vriendelijke groet, Thermapen Nederland
Na vorige review heb ik wel antwoord gekregen op mijn mails, waarin aangegeven werd dat de voorraad van het bestelde product op is, en dat de week er na op dinsdag een nieuwe levering zou arriveren. Pas op donderdag die week is mijn levering verzonden, en weer zonder communicatie over deze vertraging. Hoe dan ook: thermometer is ontvangen en werkt perfect, product zelf is helemaal naar wens.
Beste Willem, Bedankt voor je beoordeling. Wij hadden een instelling verkeerd staan met de voorraad, onze excuses hiervoor. Aankomende week kunnen wij de bestelling uitleveren. Indien dit niet gewenst is kunnen wij de bestelling annuleren en de betaling terugstorten. Vriendelijke groet, Team Thermapen Nederland
Originele beoordeling
Inmiddels zijn we 3 weken en 2 mails met vragen naar de levertijd of alternatief product verder na het bestellen van een chefalarm. Geen enkele reactie tot nu toe. Extra ernstig vind ik dit, aangezien er bij het product wel staat 'voor 17:00 besteld, vandaag verzonden'. Misschien dat deze review wèl de aandacht krijgt die mijn mails niet krijgen, en dat ik mijn review nog kan herzien.