Geweldige service

Ik had een Thermapen One gekocht bij Kookgek Filip. Deze ging naar 6 maanden stuk. Heb meerdere malen contact opgenomen met deze leverancier echter deze reageerde niet en belde ook niet terug. Toen heb ik contact opgenomen met Thermapen Nederland. Ondanks dat Kookgek Filip geen officiële dealer is van hun heb ik toch een nieuwe Thermapen gekregen. Hartelijk bedankt hiervoor.

Kan niet leveren, is telefonisch onbereikbaar en belooft geld terug te starten, maar wanneer?

Verzonden vanaf Outlook voor Android Van: Kiki <[email protected]> Verstuurd: donderdag, november 14, 2024 5:48:31 a.m. Aan: Thermapen Nederland | SALT4 B.V. <[email protected]> Onderwerp: Re: Factuurnummer 24700911 Dank voor uw bericht, ja graag, stort het geld maar terug op mijn rekening. Raad u aan op uw webshop te vermelden "niet voorradig". Mvg G. Douwes Verzonden vanaf Outlook voor Android From: Thermapen Nederland | SALT4 B.V. <[email protected]> Sent: Wednesday, November 13, 2024 8:13:40 PM To: Kiki <[email protected]> Subject: Re: Factuurnummer 24700911 Beste Kiki, Dank je wel dat je hebt gebeld. Het product is helaas nog niet op voorraad. Wij kunnen de bestelling crediteren en het geld terug storten. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Anne Thermapen Nederland SALT4 B.V. +31 (0)36 200 2182

Thermapen One

Zondag 27-10 thermapen one besteld via deze webshop. Week later bericht ontvangen dat product niet leverbaar was. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en daarna mijn geld netjes terug ontvangen.

Wat een drama!

Op 22 september bestelde (en betaalde) ik een Thermoworks controller met toebehoren via de website ter waarde van € 420. De website belooft dat de order dezelfde dag wordt verzonden, maar op 27/9 had ik nog niets vernomen. Sindsdien heb ik een bericht achtergelaten via het contactformulier, met Thermapen gebeld, gemaild en nogmaals gebeld. Mails worden niet beantwoord en het enige dat de aardige dame aan de telefoon mag doen is mijn gegevens noteren en beloven dat ze contact met me zullen opnemen. Wat een manier om met je klanten om te gaan. Een absolute afrader dit bedrijf!

klantenservice

Maandag 30 oktober heb ik Thermapen gebeld daar ik een vraag had over een product een vriendelijke dame vroeg me om welk product het ging en gaf mijn telefoonnummer maar ik moest ook mijn woonadres en e-mail doorgeven dat gedaan zij zij dat ik zo snel mogelijk terug gebeld zou worden Maar de hele dag gewacht maar niet terug gebeld Dinsdag 1 September weer gebeld de zelfde vriendelijke dame weer en moest ik weer de vraag over welk product het ging en moest weer alles naam /adres/e-mail opnieuw doorgeven en weer de hele dag gewacht en weer niet terug gebeld Nu toch maar de producten besteld die ik nodig had en dan maar hopen dat het snel worden verzonden ? Dit is niet hoe een klantenservice zou moeten werken Peter H. de Koster Delft

Garantie

Mijn sensor van onze DOT was stuk, ik stuurde hierover een mail en zonder gedoe stuurde ze een nieuwe toe. Wat een TOP service.

Super thermometer!

De thermapen One is een heel fijn apparaat. Hij is supersnel, zeer nauwkeurig, handig in gebruik en het voelt zeer degelijk aan. Ik heb even de tijd genomen om hem goed te testen maar de conclusie is super goed, heel tevreden. Ik kan hem iedereen die serieus met bbq en in de keuken bezig is aan raden!

Zeer nette service

Een jaar geleden een thermopen aangeschaft op een BBQ festival in Roosendaal. Helaas na 10 maanden was de thermopen gescheurd en had ik gevraagd of dit gevolgen heeft. Zeer snel reageerde thermopen dat ze dit graag wilde oplossen en stuurde ze een nieuwe thermopen op. Echt een top service, zeer tevreden!! Thermopen is een aanrader!!! Gr: Osse BBQ Bastard

Goede klantenservice

Mijn Thermapen is helaas kapot gegaan. Maar na kort contact met de klantenservice is eea perfect opgelost. Thermapen zelf is ook perfect. Binnen 1 seconde de juiste temperatuur. Aanrader.

Uitstekende service

Probleem met Thermapen heel snel en zonder gedoe opgelost. Verder al jaren een tevreden bezitter.

Fast delivery and good product

Ordered Thermapen Classic and get it in just 2 days in my post box.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

De Thermapen is een fijn product. Werkt top! Goede en snelle service en heldere communicatie.

Onmisbaar apparaat

Goede service en de snelste Thermometer die ik heb gehad tot nu toe. Een onmisbare tool wanneer je kookt in de keuken of aan het grillen bent op de BBQ.

Top product, goed advies, aanrader!

Jaren geleden mijn eerste Thermapen gekocht. Nu jaren later meerdere modellen in huis. Meeste worden zelfs dagelijks gebruikt in de keuken en bij de barbecue natuurlijk. Favorieten zijn: Thermapen ONE BlueDot Kan deze producten echt aanraden, service is ook top trouwens!

Thermapen werkt fantastisch

Ik kan niet meer zonder een Thermapen. Elke keer als het vlees op de bbq gaat, komt mijn Thermapen er aan te pas. Zelfs in de keuken als ik aan het koken ben, wil ik niet meer zonder. Ik zeg maar zo….. Meten is weten!

Veel praatjes,weinig actie

Op 2 mei een vaatwasthermometer online besteld en betaald. Op 14 mei 2x gebeld met thermapen en de toezegging gekregen dat er de zelfde dag een reactie zou komen. Helaas niks gehoord. Een artikel bestellen en betalen en dan 12 dagen later niis ontvangen zonder enige toekichting vind ik waardeloos

No yet received and no shipping information

The product was advertised on the website as next day delivery. The order was placed almost one month ago. I have received nothing yet, not even a status report on the shipping process

Gescheurde Thermapen one direct onder garantie vervangen

Telefonisch contact gezocht omdat mijn thermapen one een scheur had in de behuizing. Werd gevraagd om een foto te sturen van het serienummer en schade. De thermapen werd direct onder garantie gratis vervangen. Top service

Slecht

Heb op 18-02-2024 vier koelkastthermometers besteld en betaald. Heb factuur ontvangen maar geen thermometers. Heb tweemaal een mail gestuurd,helaas geen antwoord. Heb een keer gebeld toen werd mij gezegd ze zijn net binnnen worden nu verstuurd. Helaas nog steeds niets ontvangen

slecht, geen contact wel betaald

De thermapen besteld omdat er bij staat dat na betaling het gelijk nog dezelfde dag verstuurd wordt. Na betaling wel een orderbevestiging gehad daar hield het ook gelijk mee op. Ik heb gebeld, voicemail ingesproken, gemaild gewoon geen contact te krijgen en je wordt ook gewoon niet teruggebeld of gemaild. Heel slecht!

Slecht product, slechte service

Een thermapen besteld via bol.com. Na een paar weken bleef de thermapen uitvallen bij gebruik. Het batterij klepje lijkt niet goed te sluiten. Contact opgenomen met bol, die verwijzen naar Thermapen Nederland als verkoper. Toen het contactformulier ingevuld op de website van thermapen, maar nooit een reactie ontvangen. Ondertussen werkt de pen helemaal niet meer en is hij uit de garantie. Dat is ook een manier om met je klanten om te gaan. Niet reageren op de garantievragen en wachten tot het product uit de garantie is. Ik ga opzoek naar een alternatief.

Geen contact, wel betaald, geen product

Ik heb een dure set (sous vide) besteld, er wordt niet gereageerd op informatieverzoeken, terwijl al een week geleden is betaald, hoezo zelfde dag opgestuurd!!!! Tot op heden niets ontvangen, ruim 300 euro weg???? Inmiddels bericht ontvangen dat product niet leverbaar is en ten onrechte is vermeld op de webshop. Het geld is terug gestort en een excuus mailtje ontvangen met uitleg. Jammer dat het product vermeld was en bestelbaar en niet eerder gereageerd is op verzoek om informatie, maar uiteindelijk wel opgelost.

Geen reactie en geen bestelling

Vorige week besteld, totaal geen mail of bevestiging bestelling ontvangen. Toen een mail met vraag gestuurd, ook hier op geen reactie. Net als de andere reviews enorm slechte service vanaf het bedrijf!!!! Komt de Thermapen nog?? Waar is deze?

Zeer slechte communicatie

Op 16 november thermapen besteld en betaald, geen bevestiging ontvangen. Op 20 november gemaild hierover,geen reactie ontvangen. 24 november gebeld, artikelen zouden uiterlijk dinsdag (28 nov.) bij bedrijf geleverd en verwerkt worden. We zijn 5 dagen verder en ik heb nog geen bericht of bestelling geleverd gekregen. Wat een slechte service!!!

product uiteindelijk ontvangen, levertijden en communicatie zijn slecht

Na vorige review heb ik wel antwoord gekregen op mijn mails, waarin aangegeven werd dat de voorraad van het bestelde product op is, en dat de week er na op dinsdag een nieuwe levering zou arriveren. Pas op donderdag die week is mijn levering verzonden, en weer zonder communicatie over deze vertraging. Hoe dan ook: thermometer is ontvangen en werkt perfect, product zelf is helemaal naar wens.

Eenspan 19 F

3897 AL Zeewolde