Nooit meer

Geen alkaline batterijen van Panasonic, maar batterijen van Duracell herlaadbare betaald en een slechte service. Nooit meer van deze firma. Score is 0 op10

In afwachting

10 dagen geleden besteld, levertermijn onbekend, geen reactie op mail. Update: Het product werd uiteindelijk geleverd en ik ben er zeer tevreden over. Jammer dat de communicatie zo stroef liep. Ik vind het echt niet erg om een maand te wachten, maar als je hierover geen duidelijkheid krijgt, lijkt het alsof je wordt opgelicht.

Niet ontvangen

Na enkele dagen wachten en te merken dat het pakket werd aangemeld bij PostNL maar niet ontvangen bij PostNL een bericht achtergelaten per bol.com. Fb verkregen enkele dagen nadien: "Dank voor je bericht. Er is iets fout gegaan bij de verzending. Wij gaan komende week de bestelling opnieuw versturen. Onze excuses voor het ongemak." Vier dagen later nog geen stap verder en merk ik via Kihoy dat dit niet de eerste keer is dat dit voorvalt. In afwachting van creditering of levering.

Geen contact te krijgen anders dan hier?

Het lijkt er haast op alsof er geen manier is om contact met Thermapen NL te krijgen. Hier iets schrijven is zowat mijn laatste hoop. 8 juni product retour gestuurd. Nooit bevestiging of geld terug ontvangen. 20 juni na meerdere keren bellen tijdens kantoortijden(met mededeling "wij zijn momenteel niet bereikbaar") contactformulier verstuurd. Tot op heden geen reactie. Weer paar keer geprobeerd te bellen(nog steeds niet bereikbaar) en toen stuitte ik op de klachtenlijst hier. Hopelijk kan ik hier geholpen worden maar jammer dat het zo moet. *edit* Uiteindelijk via hier contact gekregen en goed geholpen. Pakket is gevonden en geld is retour. Nog steeds jammer dat het op deze manier moest en er geen bereikbaarheid was via telefoon of contactformulier.

Item never delivered

Ordered on 14th June. Contacted for further information and updates on 21st June. No response. Wouldn’t recommend.

Toch nog positief

Eerst was van de bestelling 1 product verkeerd geleverd, en was er geen mogelijkheid tot communicatie. Nu toch eindelijk reactie en het juiste product geleverd gekregen. Daarbij hoeft het verkeerde geleverde product niet retour gestuurd te worden! Dus dat is positief. De thermapen zelf is een goed product, binnen no-time zie je de temperatuur. Veel beter en sneller dan mijn vorige vleesthermometer. Dus buiten de lange reactietijd van Thermapen zelf (hopelijk verbeteren ze zichzelf hierin) ben ik toch tevreden over de bestelling.

Vrijdag besteld dinsdag in huis helemaal top!

Keurig geleverd met alle documentatie erbij, en goede communicatie over en weer, bedankt voor de mooie degelijke meter.

Thermapen one

In goede orde ontvangen. Super blij mee

Matig

Dinsdag morgen bestelling geplaatst want voor 17:00 besteld zou volgende dag geleverd worden. Na 2 dagen geen track&trace, gern gehoor, geen antwoord op mails, geld is uiter Wel afgeschreven. Een harde les voor de €95 die de thermapen one kost. Edit: uiteindelijk antwoord gehad en het product ontvangen. Communicatie kan echt beter!

Slecht

meerdere keren contact gezocht m.b.t een foutmelding die ik op de thermapen krijg, zowel per mail, telefonisch als via het webformulier, niet een keer reactie mogen ontvangen. Na het invullen van een recensie op Kiyoh is eindelijk contact met me opgenomen en is een nieuw exemplaar gestuurd.

Prima webwinkel

Schrijf zelden een review maar ben heel tevreden met Thermapen.nl. Had binnen een uur reactie op mijn vraag (via het emailadres, niet het webformulier). Thermapen, Signals en Billows tijdens Pasen besteld, de dag erna verzonden en weer een dag later in huis. Dus gewoon binnen ca. 1 werkdag geleverd. Signals en Thermapen inmiddels ook al uitgebreid getest, helemaal super.

14/02 besteld—> 07/03 nog steeds niets ontvangen…

14/02 bestelling geplaatst 07/03 nog steeds niets ontvangen Op mails wordt niet gereageerd.

Bestelling zonder reactie

Thermapen besteld, zou dag zelf verstuurd worden. Na een week wachten nog niets. Telefonisch niet bereikbaar. Mails gestuurd: worden niet beantwoord. Wat kan ik nog meer doen?

must have

de snelheid van de Thermapen is verbluffend. onmisbaar -net als een goed stuk vlees op de grill

Product uitstekend, verzendsnelheid en communicatie minder

Zeer tevreden met mijn Thermepen ONE, maar vanwege mijn ervaring met de webshop Thermapen.nl toch geen 5 sterren maar 3,5. “Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden”: ik bestelde op een vrijdag rond 15 uur. Vervolgens ontving ik niet, zoals gebruikelijk, een e-mail met bestelbevestiging. Ik had wel betaald via iDeal aan SALT4 B.V., een naam die niet lijkt op Thermapen.nl, waardoor ik nog heb gecheckt of ik niet te maken had met een frauduleuze website (gelukkig niet). Ik had me verheugd om mijn Thermapen op zaterdag te ontvangen en direct te kunnen gebruiken, maar in plaats daarvan heb ik het hele weekend regelmatig mijn mailbox gecheckt of ik al een mail van Thermapen.nl had gekregen en getwijfeld of het wel goed zou komen met mijn bestelling. Pas zondagavond ontving ik een e-mail met factuur. Daarop stond overigens vetgedrukt "Totaal te voldoen” en niet, zoals gebruikelijk, dat betaling reeds was voldaan (dat stond in hele kleine letters ergens onderaan). Daarover heb ik nog een e-mail gestuurd, maar nooit een reactie op ontvangen. Op maandag is mijn Thermapen verzonden en op dinsdag heb ik deze ontvangen (brievenbuspakketje). Dat is helaas 3 dagen later dan ik had verwacht. Ik had de Thermapen elders goedkoper gezien, maar daar stond niet dat deze dezelfde dag zouworden verzonden. De enige reden om bij Thermapen.nl te bestellen, was dat de ik mijn bestelling de volgende dag in huis zou hebben. Achteraf dus een verkeerde keuze. Toch zou ik Thermapen.nl aanbevelen. Het product is uitstekend en het is (veronderstel ik) een kleine ondernemer die het natuurlijk ook wel eens druk kan hebben, waardoor het een enkele keer niet lukt om een bestelling op tijd te verzenden. Wat ik hem/haar wel zou aanbevelen, is om een automatische bestelbevestiging te laten verzenden.

Ruk!

Ik heb een bestelling gedaan... echter heb ik deze nooit ontvangen. Geprobeerd te bellen maar het nummer bestaat niet... gemaild.. geen reactie. En nu wel een mail of ik hun service en product wil beoordelen ? Ik voel mij opgelicht.

Perfect produkt

Perfecte service en produkt, Top!

Geweldige snelle meter en erg blij mee. Meerwaarde voor mijn werk.

Geweldig snelle en betrouwbare meter. Echt top product.

fantastische thermometers

Ik heb de Chefsalarm en de Thermapen one besteld. Beide waren super snel geleverd. De kwaliteit is heel goed, dat merkte ik meteen. het snelle aflezen en de precisie van de Thermapen samen met de alarm functies van de Chefsalarm zijn voor mijn bedrijf onmisbaar geworden.

Mooie thermopen met hoes besteld en super snel in huis.

You forgot to send me one of the things, leading to extra charges

I ordered two thermapens and two BlueDots. In the shipment there was only one of the BlueDots. When it was re-shipped, I was abroad, so I had to pay 23 EUR in import customs to receive the item. This increased the cost of my product by over 20%.

• Would you recommend us? No

Zeer positief

Meerdere keren contact gehad telkens positief. Goede oplossingen en snelle reactie/levering

Top product

Doet wat ze zeggen wat ie moet doen.

Prima degelijk en snel

Hij is super snel en accuraat

Correcte snelle levering

De One werkt fantastisch. Prikken en lezen. Fijne van de snelheid is ook dat het verloop van de temperatuur in een groot stuk vlees ook goed ‘ af te lezen’ is. Er is slechts 1 minpunt te melden. Het ontwerp is op rechtshandig gebruik afgestemd. Als linkshandige is het even puzzelen omdat de pen niet meer dan 180 graden te draaien is.

Eenspan 19 F

3897 AL Zeewolde