Filtre

Zending niet compleet er ontbreekt een item.

Goeie service, mooi product

Prima snelle service. Goede producten, mooie prijs.

Heel erg nep

Harstikke nep heb veel geld betaald voor een nep poep shirt slechte kwaliteit en echt nep

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en netjes en snel geleverd

Goed.

Ik vond het moeilijk om een shirt te personaliseren, maar werd telefonisch goed geholpen, zodat het me wel lukte. En het werd ook nog de volgende dag bezorgd! :)

Zeer slecht

Pak was naar mijn mening niet nieuw, maar as al gepast door iemand . Zeer sl cute kwaliteit van het pak. Logo zat al los.

Een aanrader!

Vlotte afhandeling van de bestelling en super vriendelijke medewerker van de klantendienst die me correct heeft ingelicht met betrekking tot de levertermijn van deze bestelling. Betrof mijn eerste bestelling maar het gaat zeker niet de laatste zijn.

Geweldige service!

Er was een dekbedovertrek niet op voorraad. Dus ik mailde of ze wisten of deze nog op voorraad kwam. Gelijk volgende dag een mail terug dat ze nog een aantal hadden en ze ze weer online zouden zetten. Ik heb mijn zoontje heel blij kunnen maken met een prachtig dekbedovertrek van Real Madrid!!

Echt super!!!

Ik had een Real Madrid pak besteld, maar DHL was mijn pakket ergens onderweg 'verloren'. Hierover heb ik contact opgenomen met voetbalfanshop (Debby), en de klantenservice was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Zij hebben meteen een nieuw pakket verzonden en de volgende dag had ik deze in huis. Kwaliteit, snelheid & service is echt top bij jullie dankjewel!

Super snelle service.

Ik bestelde een mooi trainingspak van Real Madrid voor mijn zoontje en de volgende dag had ik hem al in huis. Super!

Goede service en snelle levering

Mijn kleine jongen super blij met zijn tenue!!

Leuke producten tegen een nette prijs

Leuke producten. Prijs is netjes.

Snel geleverd en mooie kwaliteit van het voetbaltenue

Goed kwaliteit

Zeer tevreden en de maat is perfect

Snelle levering en duidelijkheid

Duidelijkheid mbt product en snelle levering zoals aangegeven op website

Prima op tijd geleverd

Op tijd geleverd het was jammer dat het pak niet paste maar de bal daar was hij heel blij mee.

Op tijd, mooi ingepakt, vlot geleverd, top!

Alles was zoals beloofd op 2 dagen tijd in huis en dat in een toch wel drukke periode. Correct geleverd, goed verpakt, top!

Helemaal goed

Keurige afhandeling

Heel goed!

Snel bezorgd

Snelle levering en goed telefonisch contact

We snapte de maten niet helemaal. Gebeld , en goed advies gekregen dat inderdaad klopte. Goede kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit inhoud. Snel geleverd.

Een aanrader!

Top levering

Correcte levering, stipt en snel. Producten tip top.

Alles super, immer gerne wieder

Ware war nach 2 Tagen da. Super schnelle Lieferung. Mein Sohn ist von dem Anzug begeistert. Immer gerne wieder.

36 Maagdenburgstraat

Deventer 7421 ZD