Filtre

Vlotte levering en een goed product

Zeer tevreden!

Mooie spullen voor een betaalbare prijs! Snel geleverd!

Meer dan prima

Snel en goed materiaal

Prima goed verzorgd

Heeft een paar dagen geduurd maar prima bezorgd

Veel te klein

Ik heb een Ajax trui voor mijn zoontje besteld voor z'n verjaardag denk ga hem toch is bij hem passen hij heeft officieel 110 deze trui al een maatje groter genomen maar denk dat hij hem 2 maanden aan kan en daarna niet meer.

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel tevreden over FC Barcelona tenue voor mijn zoon zijn verjaardag. Snelle levering en goede pasvorm en kwaliteit.

Uitstekent

Mooi betaalbare sportkleding

Vlotte levering

Product conform wat je ervan mag verwachten en hele snelle levering. Uitstekend!

Super goed

De hele snelle terugkoppeling om mijn bericht geeft een betrouwbaar gevoel. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Goed nette service

Goede prijs voor de producten. Ik ontving per ongelijk de verkeerde maat. Binnen een dag de juiste maat ontvangen en zonder problemen verkeerde product retour gestuurd.

Vriendelijke klantenservice

Niet alle bestellingen in een keer gekomen. Ik moest even bellen met klanten services . Rest van de bestelling volgende dag gehad.

Bedankt voor de kevering

Perfecte service!

Ik had een voetbalpak besteld om het naar Engeland te sturen als verjaardagscadeau van een neefje. Het pakket verdween bij de post en was zoek. Het datum was echter niet meer te halen met deze vertraging. Dus heb ik een mailtje gestuurd of ze het pak nog eens direct naar Engeland zouden kunnen sturen, met adres en gewone post en ik het pakje zou het dan nog eens arriveren mogen terugsturen. Alles geen probleem. Het cadeau is gearriveerd, gelukkig kind. De post heeft het andere pakje inmiddels naar ons gestuurd, met retourbriefje. Het kan zo terug. Dat noem ik service!

Van de bestelling was het T-shirt van Barcelona en pakje van Manchester City van goede kwaliteit. Het pakje (met name het boekje) van Bayern München was van slechte kwaliteit.

Klantvriendelijk

Prima verzorgd en snel geleverd

Bestelling was van goede kwaliteit en werd binnen paar dagen geleverd.

Overgelukkig

Aankoop voor mijn kleinkind. Heb hem nog nooit zo blij en trots gezien

Een prima adres voor al je voetbal artikelen

Voor onze kleinzoon bestelde ik een FC Barcelona pakje van Frenkie de Jong, samen met een FC Barcelona voetbal. Dit werd keurig vlot afgeleverd, samen met een gratis UEFA voetbal. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Daar kunnen de landen rond de Middellandse Zee met hun illegale handel NIET tegenop!

servicegericht

Snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Een heel mooi pak voor goede prijs

Mijn zoontje is er dolblij mij Het enige dat hij nog mist is zijn rugnummer :)

Zonder problemen is mijn bestelling SUPER snel geleverd!

Uitstekend!

Altijd snel in huis

Ik heb al diverse keren besteld !! Snelle levering Goede kwaliteit Allemaal top

Prima top.

Goede service.

Goede service, snelle levering en prima prijzen!

Ons pakketje was op het verkeerde adres geleverd dus ik heb meteen contact opgenomen met More Footballs. Er werd meteen gemeld dat als het pakketje niet geleverd zou worden, ze mij van nieuwe spullen zouden voorzien. De dag erna was het pakketje terecht dus dit was niet meer nodig maar toch een prettig gevoel aan overgehouden. De volgende keer bestel ik mijn spullen weer hier!

Weinig woorden, maar doet wat je vraagt

Ik heb mijn winkel ervaring als prettig ervaren. Een mooi voetbal tenue gekocht voor m’n neefje. Hij heeft hem nog niet gepast, maar zal er zeker heel blij mee zijn. Nu nog hopen dat het past. Ik wilde een andere naam dan die op het tenue stond dat in de aanbieding was, dit in opmerkingen aangegeven en toen ik het opende was het gelukt. Dus ik was erg blij, dit hadden ze niet bevestigd. Verder kan ik dus niks zeggen over de communicatie.

36 Maagdenburgstraat

Deventer 7421 ZD