Shirt besteld, uitverkocht, netjes gebeld

Jammer dat mijn keuze er niet meer was, maar ik werd netjes gebeld voor een alternatief of annulering. Veel prettiger dan een koud mailtje! Zo is de teleurstelling veel makkelijker te verwerken... ;-)

Niet volgens zeggen !!!

Bestelling zou volgende werkdag geleverd worden, maar kwam een dag later !!!

Tenue Nederlands elftal besteld voor mijn kleinzoon in 2 maten. Hij superblij. 1 maat retour gezonden,snel geld terug. Dikke prima,ik ga vaker bestellen bij jullie!

Tevreden

Gewoon goed zoals moet bestelling op tijd binnen levering goed en retourzending goed afgehandeld

Zeer tevreden over de kwaliteit en de service echt een aanrader

Uitstekende service en prachtige designs.

Onlangs artikelen voor Oranje besteld. De designs zijn prachtig en de kwaliteit van de fan artikelen zijn erg goed. De verzending was ook tijdens dit EK 2024 erg snel en op tijd binnen voor de wedstrijd. Verder geen tips of nadelen te bedenken, daarom een dikke 10 op het rapport!

Heel snel geleverd

Snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed

Uitsluitend. Webwinkel komt afspraken na.

Uitsluitend. Webwinkel komt afspraken na.

Lekker snel geleverd

Prima winkel met snelle levering

“Klacht” zeer goed opgelost

Er was een probleempje ontstaan daar met de levering. Maar dat is zeer goed opgelost. Alleen duurde het wel wat langer voor er een reactie op m’n e-mail kwam. Dus de service is zeer goed!

Producten en verzending top!

De producten die ik heb gekocht waren top en ik had de spullen snel en op tijd binnen.

Prima producten

Zeer blij met mijn bestelling, snel in huis en goede kwaliteit en prijs, zal hier zeker in de toekomst meer bestellen.

Geen contact bij fout

Verkeerde bestelling binnen ontvangen, na melding met foto's geen enkel reactie!!!

Goede service!

Goede service, per mail snel reactie op iets wat even mis ging. Goed opgelost.

Levertijd niet nagekomen

Donderdag iets besteld, volgens track and trace op maandag nog niet verzonden.

Contact gehad met Debbie over de maten van de sweaters. Super advies! Zitten als gegoten. Nu kunnen we juichen in stijl.

Netjes via de email beetje jammer dat het de verkeerde uitslagen zijn voor mij

Prima kwaliteit en snelle levering. Gewoon top!

Vaker wat besteld hier en nooit spijt gehad. Snelle levering. Topkwaliteit. Ruilen indien geen persoonlijke opdruk ook geen probleem.

Nogmaals hartelijk dank

Mooi selectie aanbiedingen

Mooie oranje/zwarte petten!

Slecht

Reageren niet op mail nemen telefoon niet op

Snelle service, prima product!

Snelle service, prima product, in eerste instantie verkeerde maat besteld, retour supersnel verwerkt!

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Leuk ervaring

Goed service, Goed qualiteit

Van opa kados gekregen.

Ik ben Finn. 2 jaar. Heb van opa kadootjes gekregen: Oranje bal, Oranje shirt, Oranje pet. Ik vind het heel leuk. Papa vind niet zo leuk. Papa is Duits en gaat toch voor Duitsland juichen. Opa is Nederlands. Ik ga maar voor beide juichen.

36 Maagdenburgstraat

Deventer 7421 ZD