Sneller dan verwacht geleverd

Helemaal prima

Duidelijk, snel, netjes verpakt

Ik ben heel tevreden over het produkt.

Keurig op tijd geleverd.

Zeer snelle levering

Eerste keer dat ik hier iets besteld heb. Zeer snel geleverd. Aangezien mijn jongens 2 voetballers zijn kan je hier genoeg vinden.

Mooie producten voor betaalbare prijs

En een snelle levering wat wil je nog meer....

Parfait !

2 eme fois que je commande sur ce site et je ne suis vraiment pas déçue ! Articles au top, prix très raisonnable et livraison ultra rapide ! Je recommande à 100%

Stipte levering

Mooi tenue.

zou een volgende keer hier weer iets bestellen.

Het moment van bestellen (de eerste dag voor 21.00 uur) en het moment van afleveren (de volgende dag) klopten niet. Na mijn telefoontje is dit hersteld.

Snelle en correcte levering

Fantastische service

Wij hadden voor onze zoon een PSG trainingspak besteld. Helaas was deze te groot. Op de retourzending vermeld dat we graag een maatje kleiner wilden. Gisteren gebeld en de mevrouw vd de receptie ging er acheraan. Vandaag werd dit mooie pak weer bezorgd. Prachtige kwaliteit. En ondanks dat de gratis actie, een mooie WK bal al afgelopen was, stuurde ze die ook nog weer mee. Wat zal die een top verjaardag hebben aanstaande dinsdag. Bedankt voor de fantastische service!

Niet reageren op mail

Bestelling zou binnen een dag geleverd worden, nu nog steeds niet binnen bij vervoerder. Niet reageren op mail is erg vervelend.

Het was er allemaal en op tijd ziet er goed uit

Prachtig setje

Snelle levering. Top!

mooi artikel voor een goede prijs

snel gevonden, besteld en per DHL ontvangen. Bedankt.

mooi artikel voor een goede prijs

snel gevonden, besteld en per DHL ontvangen. Bedankt.

Boven mijn verwachtingen!

Al meerdere keren heb ik een bestelling gedaan bij voetbalfanshop. Ik ben fan! De mooie prijzen, de goede kwaliteit en de snelle levering zorgen daarvoor.

Boven mijn verwachtingen!

Mooie kleding, goed bedrukt

Mooi PSG set gekocht voor mijn zoon. De bedrukking is van goed formaat en netjes.

zag er mooi uit het pak

Mijn kleinzoon moet hem nog passen maar krijgt die met de kerstonder de boom

Dat er iets terug komt heeft niets met de shop te doen het was niet voor mij

Makkelijke website, vlotte levering

Bestelprocedure is eenvoudig en zeer vlotte levering. Bestelde product nog niet grondig kunnen bekijken aangezien het een kerstkado is.

36 Maagdenburgstraat

Deventer 7421 ZD