Top service en heel snel

T-shirts besteld met de namen van mijn kinderen . Snel geleverd en ook een mooie kwaliteit!!

Impressive service

From ordering my item to delivery, I have been very happy with the service recieved! Keep up the good work!

Meedenkend met klant

Snelle levering. Ik had een fout gemaakt betreft mijn huisnummer, een mail gestuurd kwamen snel met een oplossing. Mijn complimenten.

Snelle levering mooi product

Heb een kindertenue besteld met eigen naam en rugnr. Neefje waarvoor het bedoeld was is er super blij mee De levering was goed en snel en de opdruk is ook heel top

Top! Makkelijk, snel, mooi en voor een goede prijs

Top! Voor het EK een katoenen oranje t-shirt besteld met eigen naam op de achterkant. Makkelijk te ontwerpen, heel snel geleverd. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Mooie maatvoering. Zoon blij!

Snelle service en erg mooi product

Snelle service en erg mooi product

Klasse

Shirtjes laat in de avond besteld. De dag erna keurig geleverd. De shirts zijn van een topkwaliteit.

Topbedrijf

Binnen 24 uur hadden ze de pakjes al aan.

Snel!

Echt petje af in deze EK tijd!

Snelle service, mooie bedrukking

Prima ervaring. Eenvoudig en goed

Snelle levering!

Bestellingen worden snel bezorgd. Alleen de website toont wat mankementen.

Mooie en optijd .

prima, snel accuraat en gemakkelijk

prima, snel accuraat en gemakkelijk

Top Service en super snelle levering!

Heel snel had ik al m’n bestelde artikelen in huis. Zelfs de artikelen met gepersonaliseerde bedrukking binnen één dag binnen! Heel fijn en goede kwaliteit voor een zacht prijsje!

Echt mooie kwaliteit, supersnelle service! 10/10

Twee dagen voordat Nederland zou spelen in de eerste wedstrijd van het EK, besloot ik nog gauw twee custom shirts te bestellen met eigen naam en uniek rugnummer. Die had ik de dag later al binnen, perfect op tijd! De kwaliteit is top, en ook de custom naam en rugnummer op de Oranje Collectie shirts zijn netjes uitgevoerd. Erg blij met mijn aankoop!

Supersnelle levering, perfecte bedrukking

Supersnelle levering, perfecte bedrukking

Nadat het pakketje, een cadeautje, onbestelvaat teruggestuurd werd, kregen we automatisch ons geld terug, chapeau!!

Supersnel geleverd

Snelle levering en product helemaal naar wens!

Goede prijs/kwaliteit

Goede website, makkelijk besteld, snel geleverd

Good quality products

Good quality products

Snel en spullen zoals verwacht/gehoopt

Leuke spullen zoals verwacht en snelle levering

Betrouwbaar, snel en goeie kwaliteit!

Betrouwbaar, snel en goeie kwaliteit!

Prima !!!

Het shirt is van een mooie stof en een snelle levering !!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit