Real Madrid Trainingsanzug

Mein Enkel hat sich sehr gefreut, das die richtige Größe für ihn zu haben war. Vielen Dank dafür. Jederzeit wieder. Sehr zu empfehlen!

Bestellen makkelijk en afleveren snel.

Bestellen en zoeken naar spullen is makkelijk. Afleveren van de gekochte spullen snel en goed.

Prima webshop

Kon geen bezorgtijd zien na betaling. Maar shirts waren (inclusief bedrukking) snel in huis. Donderdagavond besteld en dinsdag in huis. Top

Pakje ontvangen met een gaatje. Contact met de klantenservice gehad en binnen een dag een nieuwe in huis. Top service!

top

snel binnen en goed op maat

Leertijd was 5 dagen ipv de beloofde 1

Helaas kwam het pakket veel later dan beloofd!

snelle levering, goede kwaliteit. vriendelijke klantenservice

snelle levering, goede kwaliteit. vriendelijke klantenservice

top

Snelle service en levering.

snelle levering!

Duidelijk en vlot!

Duidelijk en vlot. Direct op de eerste werkdag na bestelling een verzendbevestiging en mooi op tijd binnen.

Top geregeld!

Top geregeld, goed communicatie

Goede prijs, snelle evering

Goede prijs en snel geleverd, mooi product.

Snelle levering perfect product

Super snel de juiste bestelling ontvangen

Fijne webshop die belofte nakomt.

Prijs kwaliteit verhouding is goed. De levering was direct de volgende dag zoals beloofd.

Excellent

Super snelle service

Goede kwaliteit, snelle levering, en mijn kind blij.

Geweldige service

Zeer klantvriendelijke en hulpvaardige opstelling bij bestelling waarbij alles wat mis kon gaan mis ging, maar uiteindelijk alles is goed gekomen.

Sneel delevery Goede service Vertrouwen

Snelle levering, goed verpakt

De bestelling is snel geleverd. En het product goed verpakt.

Super!!!

Snelle en goede levering!!

Simpele bestelling tweemaal verprutst

Ik bestelde een trainingspak met opdruk van mijn zoon zijn initialen. De eersre keer kreeg ik een verkeerd pak met verkeerde opdruk. De tweede keer kwam het juiste pak waarvan de broek en het jasje niet dezelfde maat hadden.

Super webshop! Snelle le

Ik had mijn bestelling super snel binnen, zeer goede kwaliteit en gunstige prijs

36 Maagdenburgstraat

Deventer 7421 ZD