Super service

Snel en foute levering direct goed opgelost.

Super service!

Het bestelde tenue was niet voorradig, maar mocht een andere bestellen, en het verschil namen ze voor hun rekening! Ook het cadeau mocht ik omruilen!

Supersnel

Supersnelle levering en extra artikelen erbij, mooie kwaliteit spullen.

Snel, kwaliteit en juiste communicatie!

Gewoon zeer correcte leverancier!

Snelle levering.mooie kwaliteit

Snelle levering. Goede prijs voor een super kwaliteit

Tevreden!

Ik heb besteld wat ik wilde. Werd meteen verzonden, geen verzendkosten. En helaas was de maat niet goed voor mij. Maar kon ik dit direct retourneren. Alles super duidelijk en snel. Goede service

Snelle levering, mooi bedrukt shirt

Voetbalshirt werd snel en correct geleverd.

Zeer snelle levering

Uitstekende kwaliteit en prijs

Alles als gepland. ook snel binnen heerlijk en wat ik heb besteld is goed.

Snel geleverd en mooie kleding

Top echt een webwinkel om aan te bevelen.

Super tof material en goede kwaliteit.

Mooi kleding

Als goed.

Bestelling kwam goed binnen. Mooie prijzen.

Eenvoudige manier van bestellen, goede informatie over levering en bovendien supersnelle levering!

Mis gelopen

Ik heb een bestelling van iemand anders gekregen. Ik heb de klantenservice besproken om hun fout te corrigeren maar het voelt als het hun niet echt interesseert. De verkeerde gestuurde bestelling is terug. Zonde voor de tijd en de verwachtingen van mijn zoon.

Snel in huis!

Prima geregeld alles !!

Snel geleverd !

Zeer snelle levering.

Perfect!

Snelle levering, goede prijs

Snel geleverd, goed verpakt, duidelijke communicatie en een topprijs. Wat wil een mens nog meer?

Verbazend snel!

Snelle service, goede kwaliteit

Erste keer

Helemaal goed.

geweldig

Altijd supersnel geleverd en top kwaliteit producten. Mn jongens zijn weer eens helemaal happy

Maagdenburgstraat 36

7421 ZD Deventer

+31 570 510 276

Over voetbalfanshop.nl

Voetbalfanshop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in officiële fanartikelen en merchandise van voetbalclubs. Het assortiment omvat kleding, sjaals, hoeden, rugzakken, en andere accessoires voor supporters van zowel Nederlandse als internationale clubs. Voetbalfanshop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige en authentieke producten voor voetbalfans, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en het ondersteunen van favoriete teams.