Snelle en correcte levering

Ik heb mijn producten snel en in goede staat ontvangen. Mijn vraag is (telefonisch) vriendelijk en deskundig beantwoord.

Snel en netjes opgestuurd

Doen wat ze beloven

prima spullen, snelle levertijd

Snelle levering en super kwaliteit trainingspak

Nette, snelle levering!

Bestelling in de avond gedaan, dag erna al geleverd

top

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goeie prijs en snel thuis.. alleen vond ik het shirt wel wat klein vallen, maar goeie kwaliteit. Ik had 152 besteld, dochter heeft normaal 140 maar hij was net aan pas.

Snelle levering, nette prijzen.

De artikelen snel ontvangen, netjes verpakt. De prijzen zijn ook netjes.

Goede service en kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit- prijsverhouding. Snelle levering, kortom ik ben erg tevreden en mijn dochter is heel erg blij met haar gepersonaliseerd tenue!

Was zeer snel geleverd en voldeed aan de verwachting

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit bal en elastiek. Goede levering

Prima niks op aan te merken

Super snel geleverd

top kwaliteit en zeer snelle levering

Slechte service

Bestelling geplaatst 2 trainingspakken. 1 was al uitverkocht, kreeg een mail voor een ander trainingspak die nog wel in mijn maat was maar geen foto erbij of iets. Geen korting of moeite gedaan verder.

Goed product

Fijn product en snelle levering

Snelle verzending. Goede kwaliteit.

Volgende dag pakket ontvangen. Producten zien er mooi uit, mooi materiaal, goede pasvorm.

Supersnelle levering, fantastisch!

Eerste keer een bestelling geplaatst en direct de volgende dag geleverd krijgen. Ik was echt superverbaast vooral omdat je in deze tijd alleen maar leest dat de leveringen zo lang duren. Ik werd erg blij van de snelle levering en het gemak waarmee je een product besteld. Top!

Super leuk en netjes afgeleverd

Goede prijs. En super leuk. En netjes geleverd

Snelle service, mooie kwaliteit

Mooi tenue gekocht. Super service en de kwaliteit is mooi en blijft goed na het wassen. Jammer dat je niet apart de maat voor shirt, broek en sokken kan opgeven.

Naar verwachting

Vrijdag besteld en dinsdag al in huis! Top

Pakket inmiddels nog steeds niet ontvangen

Pakket zou zaterdag komen inmiddels is het dinsdagmiddag en mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Great

Superb products and as promised delivered in time

Maagdenburgstraat 36

7421 ZD Deventer

+31 570 510 276

Over voetbalfanshop.nl

Voetbalfanshop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in officiële fanartikelen en merchandise van voetbalclubs. Het assortiment omvat kleding, sjaals, hoeden, rugzakken, en andere accessoires voor supporters van zowel Nederlandse als internationale clubs. Voetbalfanshop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige en authentieke producten voor voetbalfans, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en het ondersteunen van favoriete teams.