Leuke setjes goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit! Snel verzonden

top kwaliteit en snel service , ik ben erg tevreden.

ik heb netjes en snel mijn bestelling ontvangen.

Hele mooie voetbal pakjes voor mijn zoon.

Op maandag besteld en dinsdag al in huis. Super.

Snelle levering,goed op de hoogte gehouden over bezorging,snel verwerking van retour en teruggave

Zeer goed ervaring

Zeer goede kwaliteit, snelle service en mooie prijzen

Snel geleverd, mooi spul

Volgende dag geleverd. Mooie voetbalkleding voor een leuk prijsje! Toppie!

Snelle levering en kwalitatief mooi!

Bestelling wordt snel geleverd en de tenues zijn mooi en van kwalitatief hoogwaardig materiaal

Zeer tevreden!

Inmiddels 2x bestellingen geplaatst en levering was beide keren zeer snel. Heel erg tevreden over More Footballs!

Kwam hier toevallig op, ik zal zeker vaker hier gaan bestellen.

Mooie shirtjes voor leuke prijs

Er is altijd wel iets leuks in de aanbieding

Vlotte service

Vlotte service

Snelle levering. Leuke betaalbare sets gekocht voor de kinderen. En die zijn er ook erg blij mee. Super leuk!

Snelle en correcte levering

Alles zeer duidelijk op de website en een super snelle bezorging, toppie !

Zie bovenstaande regel

maten vallen echt te klein

snelle service, maar het maat viel echt klein. voor de rest geen bezonderheden

Snelle en goede service!

Top!!

Heel blij met mijn bestelling bij More Footballs BV. Een dagje later geleverd dan gepland, maar dit is voor mij geen enkel probleem. Het pakketje was volledig in orde.

Snelle verzending

Binnen een dag de spullen binnen. Zeer scherpe prijs. Verbeterpunt is dat de webwinkelprijs afwijkt van de bol.com prijs.

Top had het besteld en de volgende dag was de bal al in huis. Heb het heel leuk met de bal.

Betaalbare prijs en snel geleverd.

Snelle en juiste levering van mooie producten

Veel keuze, goede prijzen en het was snel binnen

Top winkel

Helaas nog niks ontvangen!!!!!!

Baal ontzettend ze geven aan dar ik het ontvangen heb niks ontvangen vreemd Want er staat 2 werkdagen dar zijn er inmiddels een stuk meer en nog niks in de brievenbus helaas! Wilde het zo graag cadeau doen ... baal gewoon heel erg Hoop dat t nog binnen komt!

Stevige goede kwaliteit

Top kwaliteit, snelle levering

Fijne site, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Maagdenburgstraat 36

7421 ZD Deventer

+31 570 510 276

Over voetbalfanshop.nl

Voetbalfanshop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in officiële fanartikelen en merchandise van voetbalclubs. Het assortiment omvat kleding, sjaals, hoeden, rugzakken, en andere accessoires voor supporters van zowel Nederlandse als internationale clubs. Voetbalfanshop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige en authentieke producten voor voetbalfans, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en het ondersteunen van favoriete teams.