Vallei Limousines voor topservice!

Ik hoefde niet ver te zoeken. Vallei Limousines staat bekend om hun professionele, snelle service en mooie luxe auto's. Onze collega was met zijn 50 jaar blij verrast. Limotastisch!

Het was een verrassing voor mijn dochter. Die 30 jaar werd. Zij heeft het Ontzettend leuk gehad. Fijne chauffeur!!!

Fantastische ervaring

We hebben genoten! Echt iets wat je ooit mee hebt moeten maken!

Kinderen hebben een geweldige belevenis gehad

Goede service, top chauffeur en een geweldige ervaring.

Geweldig!

Ik heb dit geboekt als een traktatie voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter - we werden, zoals beloofd, net buiten het huis opgehaald. Pieter, onze chauffeur, was charmant en zorgde ervoor dat we de beste tijd hadden - kinderchampagne, bluetooth-muzieksysteem, dus we deden eigenlijk karaoke achterin. Het verliep allemaal vlekkeloos!

Voor mijn dochter haar 16e verjaardag mocht ze met 8 meiden met de grote roze limo mee opweg naar haar feestje de service was top en de chauffeur ging mooi mee in het feest gevoel!! Bedankt voor de leuke ervaring! Maarten & Luna

Zeer tevreden, geweldige ervaring

We hebben een limo gehuurd voor het Kerstgala van onze zoon en zijn klasgenoten. De communicatie vooraf was snel en correct. De chauffeur op de dag zelf was perfect op tijd. Zeer sympathieke chauffeur en een prachtige, nette en schone limo. Al met al een zeer prettige ervaring!

Fantastisch!

Al een paar x gebruik gemaakt van hun diensten. Super leuk voor een speciale gelegenheid. Prima ervaring!

Super service echt mooie ervaring met de kids jammer was net te kort

Het was een top service op een top dag de kinderen waren verrast en de de service uitstekend

Fantastische belevenis

Supergoede service, prachtige limousine en professionele en aardige chauffeur. Een top-experience!

Keurig op tijd, goede chauffeur, super schoon. We hebben nu voor de 2e geboekt en de kwaliteit is gewoon perfect

Bedankt voor de rit!

Ik vond het leuk dat we naar gekozen plekken konden gaan. De kinderchampagne was lekker en ik genoot ervan dat wij de keuze hadden om naar onze eigen muziek te luisteren in de limousine. Het was een verjaardag wens om in een roze limousine te rijden. En het was fantastisch en alles ging als gewenst.

Keurig op tijd, schone auto’s en aardige chauffeurs die ook met je mee denken.

Super tof

Ik vond het geweldig om mijn echtgenote en kleinkinderen te verwennen met deze verrassing. Was super

Top vrijgezellenrit!

Van contact via de mail tot einde rit alles top geregeld! Hele vriendelijke chauffeur die met gemak de limousine door de smalle amsterdamse wegen reed. We hebben een gezellige rit gehad in de Chrysler limousine. Heerlijke champagne en goede muziek! Bedankt voor een onvergetelijke ervaring.

Kinderfeestje van m'n zoon zeer geslaagd

Exact op het afgesproken tijdstip kwam de Mega Hummer de bocht om bij de basisschool van mijn zoon om hem en zijn 6 vrienden te vervoeren naar de geboekte evenementen locatie. Bij thuiskomst 's-avonds vond iedereen de Hummer toch het leukste van de dag, bedankt voor deze fantastische ervaring en herinnering!!

Top bedrijf

Top geregeld zeer transparant en flexibel

Flexibel, servicegericht, prettig contact

Mooie rit uitstekend geregeld

Mooie rit leuke sympathieke chauffeur, netjes op tijd opgehaald , en weer opgehaald en terug gebracht. Niks gehaast. Alles goed verzorgd. Echt een aanrader voor andere. Zeer tevreden een ervaring rijker Familie was aardig verrast en onder de indruk was een leuke avond. Groetjes Fam: Janssen

Geweldig service!

Met een speciaal mommy event zijn 20 moeders opgehaald met verschillende limousines. De moeders voelden zich heel bijzonder en helemaal in de watten gelegd mede door de fantastische service van Vallei Limousines!

Super vriendelijk en uitstekende rit!

Super, geregeld volgens afspraak

Vallei limousine werkt volgens afspraak, op tijd. Alles keurig geregeld.

Super!!

De limo was geheel naar wens. Lukas, de chauffeur, heeft ons prima van huis naar de bestemming gereden. En de volgende dag netjes weer thuis gebracht. De ritten waren GEWELDIG!

Boven verwachting goed

Persoonlijk meedenken met klant. Top!

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!