geweldig!

Keurig op tijd, aardige chauffeur. Alles was volgens wens verlopen!

Geweldige service!

De limo was ruim op tijd en het is perfect voor een gala.

Was goed en top echt een aanrader was echt geweldig

Mijn kleindochter werd 18 en had nog nooit in een limo gezeten Ze vonden het geweldig leuk Dankjewel ;)

Betrouwbaar.

Keurig op tijd, fantastische ervaring!

TOP

Limo gehuurd voor het vrijgezellenfeest van onze dochter. alles top geregeld en in oplossingen meegedacht! TOP

Geweldige ervaring!

Het was een superleuke dag. We zijn in stijl naar een VIP event van YAYA gebracht. We hadden een hele aardige chauffeur, die geduldig op ons heeft gewacht en ons veilig heen en weer heeft gebracht. Met heel wat bekijks onderweg! Dank voor de goede zorgen. Het YAYA team Zwolle

Super leuke roze limo met geweldige chauffeur

Roze limousine gehuurd voor een bachelorette party (all het nodige was aanwezig). Was een erg leuke ervaring, mooi interieur en de host/chauffeur was ook super!

Snel geregeld en hoed verzorgd!

Op korte termijn kunnen regelen. Prettige chauffeur.. Limousine was op tijd en nam ook alle tijd voor foto's ed.

goed geregeld

Goedgeregeld en een hele leuke chauffeur! zeker een aanrader!

Geweldig!

Voor mijn dochter haar 16e verjaardag op het laatste moment geregeld. Behulpzaam aan de telefoon. De chauffeur netjes en behulpzaam. Mooie rit, dochter (en vriendinnen) vinden het prachtig!

Fantastische ervaring!

Was geweldig om in zo'n prachtige luxe lange auto te kunnen rijden. We voelde ons allen echt een filmster.

Super ervaring met uitstekende service

Ik heb voor het gala van mijn dochter een limousine gehuurd bij Vallei Limousines. Een prachtige wagen, vriendelijke en kundige chauffeur en alle afspraken werden netjes nagekomen. Echt een aanrader!

Geweldig genoten!!

Limo was keurig op tijd, tijd voor foto's en een rondje alvorens aan te komen op het gala de groep heeft genoten!!!

Mooie limousine’s en goede service

Jij bent op tijd zoals we afgesproken hebben en en jij hebt kinderen blij gemaakt met goede rit. Jullie service is buiten gewoon. Bedankt.

Daarnaast een fijne en vriendelijke chauffeur.

Super geregeld

Limo keurig op tijd Nette beleefde chauffeur Helemaal top

Super service!

Super fijne mensen! Zo gezellig pok

Zeer vriendelijke chauffeur Mooi op tijd service top de meiden hebben mede dankzij vallei limousines een super gala gehad echt aanrader

Geweldig zoals altijd dit keer de gouden hummer super mooi en zoals altijd geweldige service op naar mijn volgende feest en dan huur ik zeker weer n limo bij jullie Vr groet tamara

Alle afspraken uitstekend nagekomen

Limo was keurig op tijd. Zeer vriendelijke chauffeuse, nam overal de tijd voor, ook voor het maken van foto's. Limo zag er van buiten en van binnen keurig uit. Ook de champagne was een aanrader.

Echt een geweldige ervaring om nooit te vergeten.

Super schone limo, aardige chauffeur, goede service en vooral heel veel plezier.

Goed geregeld en aardige chauffeur!

wij hadden de witte hummer limo voor het gala van onze zoon. hele aardige en leuke chauffeur en mooi wagen. ze hebben nog een mooi ritje gemaakt van Woudenberg maarn Leersum en toen naar school in maarsbergen. chauffeur was ruim op tijd en heeft ook de tijd genomen bij ons thuis tot het uitstappen op school. bedankt! we weten jullie te vinden als het weer nodig mocht zijn

Super rit gehad!

Mooie limousines en aardige chauffeurs. Het was echt heel erg leuk!

Feestje!

Wat heeft onze dochter samen met haar vriendinnen genoten van het ritje naar het examengala. De grootste verassing was dat de limousine toch de straat in kwam rijden ondanks dat we hadden gedacht dat dat niet zou kunnen. Maar zoals je chauffeur al zei: we doen ons best om het tot een mooie ervaring te maken! Thx

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!