Een absolute aanrader

Ruim op tijd, TOP chauffeur. Bruidspaar zeer verrast met deze limo en onvergetelijk

Het was perfect!

Een super leuke afsluiter van een vrijgezellenfeest, prettige communicatie vooral en een leuke chauffeur. Een dikke aanrader!

Erg luxe nette gezellige auto met vriendelijke chauffeur

We hebben een super fijne rit gehad!

Een fantastisch blijvende herinnering voor allen!

Mijn aanvraag was zeer kort dag, Vallei Limousines kon hier in voorzien en de service was snel en adequaat. De uitvoering liet niets te wensen over. Netjes en strak op tijd. Mooie schone en nette Limousine. Gepoetst van binnen en buiten. De chauffeur was hoffelijk en helder in zijn uitleg. Ook bij aankomst aan de rode loper nam hij, zoals dat hoort, netjes plaats bij het achterportier en begeleidde bij het uitstappen. Alle lof. Dank voor deze fijn ervaring!

Een hele aardige chauffeur

Ontzettend leuke ervaring met een mooie limousine

De chauffeur was precies op tijd, wat erg fijn was. De limousine was netjes verzorgd en we hebben een hele leuke ervaring gehad. Daarnaast was de chauffeur erg soepel in de locatie waar we heen wilden rijden.

Super, super.

Een geweldige en zeer zeker ook een exclusieve ervaring met gentlemans als chauffeurs

Was geweldig

Prima service , vriendelijke chauffeur top!

Was super

Een fijne en lieve chauffeur echt top, de kinderen vonden de Limo helemaal geweldig, mooi schoon fles kinder champagne stond al klaar. Niks was te veel waar je heen wilde. Echt top

De chaufeur was op tijd,Zeer vriendelijke man de rit was fantastisch een super ervaring echt een aanrader Top

Geweldig!

De meiden hebben ontzettend genoten in de roze limo!

Dit overtrof echt onze verwachtingen!

Voor een vrijgezellenfeest werden we opgehaald door de gouden Hummer met rode loper en champagne. Wat een beleving was dit. Een groot feest en een enorme toevoeging aan de dag! Dankjewel.

Fantastisch!!

Op 1 mei 2023 hebben wij de limousine inclusief chauffeur gehuurd. Een prachtige auto met een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Keurig op tijd en de van tevoren besproken route is perfect uitgevoerd. Vanaf begin tot einde het had niet beter gekund. Dikke pluim voor jullie en een aanrader. Nogmaals super bedankt. Dick de Jong

Ik kan niet beter zeggen dat alles top was geregeld!

Fantastisch!

Alles weer top geregeld!

Geweldig!!

Was helemaal top!!

Een belevenis

Een limousine huren is een herinnering maken. Eentje waar je jaren later nog over praat met je mede passagiers. Leef een beetje. Grijze muizen genoeg. Neem een limo naar huis van dat feestje of restaurant.

Super leuk en goed geregeld

Super leuke ervaring, waren netjes op tijd en hadden geen haast. Kortom goed geregeld !

Écht leuke ervaring

Goede contacten vooraf, de limo was ruim op tijd op de afgesproken plek aanwezig, sympathieke chauffeur en uiteraard een hele gave auto.

Alles was goed ,chauffeur was precies op tijd ,in een Woord GEWELDIG

Zeer aan te raden!

Chauffeur was ruim op tijd, ontzettend aardig en gaf ons ruim de tijd om foto’s te maken. Hij heeft onze dochter en haar vriendin een fantastische ervaring gegeven!

Prachtig

Opgehaald voor het huwelijk met grote groep / familie om naar het gemeente huis te rijden met de mega grote witte hummer . Daarna nog een fles champagne open gemaakt en een rondje door de regio gereden om nog wat fotos te maken '. Hele mooie ervaring

Amaizing! Een droom die uitkomt!

Goede service en een compliment voor de zeer snelle reactietijd! We hebben de limousine als vervoer na een vrijgezellenfeest gebruikt. De perfecte afsluiting voor een geslaagde dag! De ervaring met de limo was echt een beleving! Ik zou zo opnieuw een boeking maken bij Vallei Limousine. De rit was fantastisch. Iedereen in onze groep vond het een onvergetelijke ervaring.

Goed en erg prettige chauffeuse

Was een erg leuke ervaring. Mede door de erg fijne chauffeuse.

Uitstekende service en een ervaring om nooit meer te vergeten

Allereerst prima contact vooraf over de offerte en de mogelijkheden. Er wordt snel en netjes gecommuniceerd. De ervaring met de limo was echt een beleving. En een hele aardige chauffeur.

De Smalle Zijde 35

3903LM Veenendaal

Over Vallei Limousines

Wil jij een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine je ook kiest uit ons aanbod, onze limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die jou dag onvergetelijk maken. Vallei Limousines biedt limousines aan voor verschillende gelegenheden zoals: vrijgezellenfeesten, VIP vervoer, trouwvervoer, partvervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer om op te noemen. Vallei Limousines ✔️ Luxe en schone limo's ✔️ Scherpe tarieven ✔️ Professionele chauffeurs ✔️ Gratis fles champagne Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledige verzorgde limousine rit!