Super snel en goede kwaliteit!

Had het iedere keer de volgende dag in huis, mooi ingepakt en kleding ook super kwaliteit.

Mooi verkleed product met veel detail.

Gelukt om een Romeinse jurk voor mijn puberdochter te vinden deze maat voor 14/16 jarige valt beter dan de dames s. Ze zal er komende carnaval veel plezier van beleven.

Heerlijke overzichtelijke site met leuke spullen

Op de valreep voor mijn kleinzoon Thiago een Batman-pak besteld. Dan maar hopen dat het op tijd zou zijn. Het bericht was "vandaag besteld, morgen in huis". Al had de bezorger dan wat vertraging, de volgende dag sprong mijn kleinzoon een gat in de lucht. Zijn pak was binnen, dus kon hij als Batman naar het verkleed feest. Ook daar alleen maar complimenten over zijn out-fit. Wat was hij trots en "sterk".

Geweldig artikel, superservice

Mooie spullen en kwaliteit is zeer goed! Vragen worden snel beantwoord. Tot volgende keer!

Goed en snel in de feeststemming

Het vissenpak werd snel geleverd. Mijn dochter is er superblij mee.

Geweldig pak

Snelle levertijd en goeie service ik zou het aanraden ze leveren ook geweldige pakken

Snel en correct

bestelling vlotjes verlopen en correcte levering

super content van de service

Snel geleverd, leuk pak! Goede prijs! Kind blij.. niks te klagen!

Precies wat je verwacht

Artikel zoals omschreven ontvangen. Super snel bezorgd, duidelijk informatie over de mail en de site is ook top. Items staan duidelijk omschreven en klopt met wat er binnenkomt.

Precies zoals afgebeeld

Heel blij mee. Leuk pak voor een goedkoop prijsje

Helemaal perfect.

Wij hadden een jurkje nodig voor een kinderfeestje en werd heel snel geleverd. Ook was de prijs goed!

Snel in huis, prima product

Netjes, zoals omschreven en op tijd in huis

Super snelle levering! Leuke outfit voor een zacht prijsje!

Snel verzonden en leuke pakjes!

Binnen 1 dag in huis. Netjes verpakt, snel geleverd en het kind was ook nog blij! ;-) super!

Superleuk kostuum

Mijn zoon van 10 is superblij met het Joker kostuum. Mooi van kleur en binnenkant gevoerd. En een stropdas. We hebben een maat groter genomen want de broek valt wat smal. Hij kan leuk de carnaval in! Snel geleverd ook.

Wat een top pak

Bijna zoals verwachten. Er zat alleen geen witte legging bij.

Overzichtelijk en snelle levering

Product zoals vermeld, snel en netjes bezorgd.

Goede pasvorm/goede prijs kwaliteit

Het pak was zoals omschreven en heeft een goede pasvorm...zeker waard voor het geld wat het kostte(en dat was niet veel)

Snelle levering, product zoals omschreven

Ik had vrij lastminute een outfit nodig voor een themafeestje. Op de site was een hoop keuze, ondanks dat het rondom de feestdagen was, is het op dezelfde dag nog verzonden en kwam het de volgende dag binnen. Producten waren zoals omschreven stonden op de site.

Goede kwaliteit

Pak voelt stevig aan en zit comfortabel

Prim afhandeling van de bestelling

Prim afhandeling van de bestelling. Niets meer, niets minder.

Eenvoudig te bestellen en op tijd geleverd

Makkelijke en overzichtelijke site. Direct de volgende binnen.

Een goede eerste ervaring

Het pakketje was voor de leverdatum binnen. De doos zag er goed uit, niks beschadigd. Helaas was mijn pakketje incompleet

Super snelle bezorging en kwalitatief goed

Snel ontvangen (dezelfde dag verstuurd en de volgende dag ontvangen) Kwaliteit is goed, heel blij mee!!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen