Producten zoal beschreven en aanteraden

De producten zijn zoals beschreven en ik zou iedereen van me familie en vrienden aan raden voor als ze een foute party, carnavals feest , Q music party zelf een house party hebben om leuke kleding en accessoires te kopen bij u webshop. Het assortiment is groot dus voor iedereen wat wilds!!!! Mvg D van Ommeren

Prijs kwaliteit verhouding niet goed

Ik vind het een erg goedkope stof, niet in verhouding tot de prijs. Let op, neem een maatje groter, het valt klein.

GEWEDIG!

Ik heb zoveel plezier met het pak. Het brengt m’n kinderen ook heel veel vreugde

heel erg goed

Moest voor de musical vlam in de oan gebruiken zit lekker goede kwaliteit ik geef het een 9

Snelle levering, leuke producten

De producten zijn erg leuk en waren snel geleverd. Fijn want we hadden kort daarna een feestje.

Mooi pakje en redelijk snelle levering!

Prachtige pakje, precies zoals op de foto’s op de site. Levering was een dagje later, maar gelukkig nog op tijd voor het feestje.

Prima shop

Snelle afhandeling

De cape is geweldig.. ideaal voor halloween ben er erg blij mee..

Mooi pak snel binnen!!

Ik heb voor mijn verjaardags feest een Shaun het s schaap pak besteld deze is van hele goede kwaliteit en snel bezorgd top service!!!!

Helemaal top!

Twee kostuums gekocht van Ernie en Bert voor een feestje van een van mn vrienden. De producten voldoen aan verwachting(zeker het Ernie kostuum). De bezorging was ook snel en er was geen schade aan de producten. De kostuums stinken ook niet. Klinkt niet zo belangrijk, maar bij eerdere bestellingen van kostuums op andere websites rook het behoorlijk apart.

Een en al feest!

De keuze is reuze. Wat je ziet is wat je krijgt Super snelle levering wat handig is als je onverwachts een thema hebt. En voor iedere portemonnee is er wel iets te bestellen. Een feestje om te surfen op feestkleding. nl

Perfect!

Past perfect, ruim op tijd bezorgt, en mooie kleuren zoals op de foto.

Supersnelle levering, mooie producten

Mooie producten en supersnel geleverd

Kan niet beter

Supersnelle levering, artikelen perfect voor topprijs

Leuke feestkledij

Hebben binnenkort een doopfeest van de nieuwe leden van onze duikclub en zijn heel tevreden met de bestelde goederen, alles top in orde!

Voor de musical had onze zoon een kok kostuum nodig. Op feestkleding.nl direct geslaagd! Perfecte pasvorm, ziet er heel netjes uit. Hij is er maar wat groots mee! Besteld en de volgende dag al binnen. Kortom, super geregeld bij Feestkleding.nl!!

Mooi en kwaliteitsvol product

Helemaal wat ik er van verwacht had. Ziet er mooi uit, juiste maat, goede snit! Helemaal perfect voor een feestje!

Mooi spieren shirt met goede pasvorm

De spieren zijn mooi gevormd en de kleur van het shirt is realistisch. Wel irriteert het klittenband en label in de huid.

joepie

de levering perfect uitgevoerd, de artikels in goede staat, zoals vermeld op de website. Feestje is maar pas begin augustus dus weten nog niet of we in de prijzen vallen.

top! snelle levering

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima levering en erg snel

Super snel!

Direct opgestuurd netjes verpakt. Wij zijn klaar voor het feest!

Snelle levering - just in time voor ons feestje

Vandaag een feestje en op het laatste moment beslist om nog iets te bestellen wat op tijd werd geleverd waardoor er nog meer ambiance was. De flower power carnavalskledij, de bril en de peace ring schitterden. Enkel was de ring zilver- en niet goudkleurig.

Snel en correct.

100% vertrouwen. Ben al 5 jaar klant.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Kwaliteit was beter dan ik had verwacht en pasvorm is prima. Volgende feestje ga ik hier weer bestellen!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen