Geweldig!

Het riddler pak voldoet aan alle verwachtingen en zit geweldig! Kunnen niet meer wachten tot comiccon! Bedankt voor de snelle service en tot de volgende bestelling!

Heel veel keus in feestkleding

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering. Smiddags besteld volgende dag al in huis. Goede kwaliteit/pasvorm. Prijs is ook oké ten opzichte van andere winkels

Prima site

Goede site, juist product, snelle levering!

gewoon goed product

netjes afgehandeld vlotte bediening

Geweldig!

Mijn kinderen vindt het geweldig!!

Mooie pakken en snelle levering

Mooie pakken besteld die snel werden geleverd. Het pak was wel een maat te groot waardoor de producten retour moeten voor een kleinere maat.

Geweldig kostuum

Geweldig pak, makkelijk te bestellen; Goede service en een geweldig feestje inderdaad.

Mooie kleding voor een aantrekkelijke prijs en snel geleverd.

Uitgebreide keuze. Leuke kleding en snel geleverd.

Zo snel geleverd en zit als gegoten. Helemaal blij!

Heel fijn dat het de volgende dag al in huis was en de kleding komt helemaal overeen met de plaatjes. Wat ook een super leuke actie dat je je aankoopbedrag terug kunt winnen! Ik ga zeker vaker bestellen via deze site.

Fijne producten

snelle levering en prettige producten.

Alles wat ze zeggen wordt waargemaakt

Ik moest op zaterdag een nieuwe outfit hebben gezien mijne die ik had niet meer paste. Donderdag besteld, vrijdag geleverd. Erg prettig en alles zoals het op de website stond klopte. Ka niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben en jullie zou aanbevelen.

We hebben gister het piratenfeestje gehad en zagen er alle drie geweldig uit in jullie kleding

Erg blij mee!

Snel geleverd, alles naar wens. Erg blij mee!

Snelle levering van de gekke brillen.

Goede kwaliteit van het masker en snel geleverd ben zeer tevreden !!

Veel keuze

Snelle levering. Veel keuze

Prima service!

Duidelijke website, snelle levering. Prima!

Supersnel en kwalitatief goed

Ik had eerst 2 pakjes die te klein waren dan terug gestuurd onmiddellijk nee vriendelijke reactie gehad meteen 2 nieuwe besteld en die zijn dan ook meteen geleverd de dag erna super service goede kwaliteit ik ben zeer tevreden

Snel en goede service

Top foute pakken gekocht en zeer snel geleverd.

Zeer leuke outfit

Zeer leuke outfit voor het evenement waar ik naartoe ga aan een zeer goede prijs. Super snelle levering.

Snelle levering!

Was prima

Goede winkel, kreeg snel binnen

Goede en snelle service, De dag nadat ik besteld had metteen in huis. En goede kwaliteit

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen