Snelle levering!

Tevreden

Super vlotte service

Zondagavond besteld en maandag al aangekomen. De producten zijn wat we ervan verwachten!

Perfect artikel,snelle verzending.

Snelle levering!

Snel geleverd, en van redelijk goede kwaliteit. In ieder geval niet voor slechts eenmalig gebruik, en dat is fijn!

Hele snelle levering en fijne webshop.

Heel snel en makkelijk besteld! Kom hier graag nog een keer terug, laat de feestjes maar komen.

Snel en compleet

Werd binnen een dag compleet geleverd! De leveringsdatum van 1 onderdeel van de bestelling zou pas een week later komen. Maar ook dat werd de volgende dag geleverd.

Precies als de beschrijving

Devil outfit voor mijn dochter en een masker voor papa, past perfect en ziet er net zo uit als de beschrijving!

Snelle levering en geen gezeur

Ik had mijn bestelling laat in de avond geplaatst en 2 dagen later al geleverd echt top, 2 pakken paste toch niet en hebbben wij repurgestuurd en geen problemen daarmee. Echt een top service!

Helemaal fantastisch!

Super snel verzonden en het pak is voor mijn zoon zijn Halloween feestjes echt geweldig!

Zoals ik verwachtte

Goede kwaliteit

De maat viel wat kleiner uit, maar laste zeker goed. Uitzicht en kwaliteit waren best goed

Super snel!

Heel snel geleverd!

Goede kwaliteit en supersnel geleverd.

Precies zoals omschreven, juiste maat past perfect. Ziet er allemaal netjes uit! Zeer snel binnen!

Snel geleverd en zoals omschreven!

De maat was precies goed en de volgende dag al geleverd. Leuke dingen voor betaalbare prijzen. Zeker omdat het vaak 1 * gedragen wordt.

niks op aan te merken!

Snel in huis, goed verpakt

Snelle levering.

Zondag besteld maandag binnen. Top.

Leuke kleding

Op woensdagavond hadden we nog snel 3 pakken besteld omdat het de volgende dag geleverd zou worden. Dit was helaas niet het geval. We gingen een weekend weg maar gelukkig werd het nog geleverd vrijdag ochtend 15 minuten voordat we weg gingen. Simpel materiaal maar de pakken zagen er mooi uit. Makkelijk ook om er nog iets onder te doen.

Super snelle levering

Snelle levering en een stevige doos.

Veel keus uit kleding en accessoires voor allerlei veel themafeesten

Bestelling binnen 24 uur bezorgd.

De bestelling werd zeer snel geleverd en is compleet in orde. Erg leuke Halloween outfit voor een leuke prijs!

Meteen zin in halloween

Het is een heel fijn costuum en mooie kwaliteit. De levering was ook geweldig snel. Zal hier zeker vaker bestellen en aanraden bij vrienden.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit! Snelle levering. Duidelijke website!

Snelle en goede service

Goede en snelle services, overzichtelijke webshop

Snel bezorgd en mooi verpakt

Het pak was op tijd binnen en was perfect verpakt. Ook was het meteen een goede maat. Dus dan ik ik het mooi voor een Halloweentocht aantrekken. Het is dus een goede service die jullie bieden.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen