Het zoro pak/ hoed en zwaard is goed bevallen. Prima materiaal

Goeie kwaliteit

Ik heb een pruik aangekocht en was aangenaam verrast van de mooie kwaliteit en snelle leveringstijd

Feestkleding.nl is transparant in wat ze doen, en maken dit ook waar.

Topprodukten, geleverd door een kwaliteitsorganisatie

Besteld in een overzichtelijke website, geleverd conform de voorwaarden en uiterst tevreden over de aftersales. Top !

Goeie bezorging

goede bezorging en kwaliteit

Een knappe sombrero voor een klein prijsje

We hadden/hebben een sombrero nodig die moet dienst doen voor onze cosplay van Dia de los Muertos. Een zwarte, liefst met geel of goud. Het werd er eentje met goud. Fantastisch ingepakt is hij de volgende dag geleverd, hij past perfect en is van prima kwaliteit. We zijn er SUPER blij mee.

Goed verpakt en een geweldige bull skelet ber er heel blij mee.

Goede site, prima levertijd

Goede site, duidelijke maattabel, snelle levertijd, wat ik had besteld was niet helemaal schoon, zaten wat vlekjes op. Verder erg tevreden

Snelle levering, lage prijzen, leuke spullen.

Leuke kleding vlotte bezorging

Hele snelle levering en een mooi pak

Snelle levering en zitten top

Mn kabouterpakken waren snel bezorgd en de fitting was super. Leuke avond gehad

Alles snel gevonden

Zeer snel het artikel gevonden zeer snelle levering

Kostuum snel geleverd en zeer mooie kwaliteit.

Prima pasvorm. Foto wijkt niet af van het origineel

Duidelijke website, snelle levering met goede producten.

Super behulpzaam mensen en top spullen. Bedankt

Geweldig !!

Veel keuze en supersnelle levering. ,

Pak is leuk. Maar de maat valt groter uit

Het pak zag er leuk uit. Maar de maat L komt niet overeen met de normale maat L van je kleding. Zal volgende keer eerder een maat M kopen.

Bruiloft feest 45 Jr.. met hippy kleding voor iedereen. Geweldig

Fijne site!

Producten waren makkelijk te vinden en scherp geprijsd. Kostuum volgende dag binnen. Helemaal tevreden over de kwaliteit en de snelle levering!

Top gegaan met bestellen van kekke pakkies

Ik wilde wat heerlijke pakkies hebben voor een festivalletje. Na een puik bestelproces was het alleen nog maar even wachten tot ze verzonden werden. Snel zijn ze verstuurd en de volgende dag kon ik ze netjes ophalen bij m'n afhaalpunt. De doos mooi dicht getapet en daarin alle pakkies schoon erin.

Vlotte afhandeling

Precies ontvangen wat ik besteld heb

Ruime keuze, goede prijzen en supersnelle levering!

Op (heel) korte termijn nog wat accessoires voor mijn outfit scoren dan google je en kom je bij feestkleding.nl. uit. Een goede website met enorme keuze en goede prijzen en een snelle levering! Dus wat een opluchting onze outfit was helemaal af en lag op tijd klaar!

Makkelijk en snel

Veel leuke keus en netjes , snel afgehandeld . We hebben een foute party en jullie website aanbevolen .

Echt de andere dag in huis. Leuke feestkleding

Snelle service echt top

Super tevreden met mijn bestelling Goede en snelle service

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen