Super goed

Snelle levering en goede kwaliteit.

Hele mooie kwaliteit

Ik had niet verwacht dat de spots er in het echt zo goed uitzagen, zelfs als buitenspots zijn nog hoog van kwaliteit. Alleen LED 5w zijn veel te sterk, in ieder geval in mijn gebruik. dus 4 nieuwe gekocht van 2,7 w.

Led spots geven mooi licht!

Werken prima op de dimmer

prima communicatie, zeer snelle verzending en goede producten

prima communicatie, zeer snelle verzending en goede producten

Goede site heldere uitleg, doen wat ze beloven op een keurige betrouwbare manier. Alle lof!!!

Ik miste een splitter bij de bestelling. Heb even gebeld werd meteen opgestuurd en volgende dag in huis. Dat is nog eens super service.

Goed en snel geregeld

Goed produkt, snel heleverd!

Gewoon goed

Betreft wel alleen de bestelling in afhandeling en snelheid. Deze is gewoon goed en zoals ze beloven.

Fantastische service

Bestelde spots bleken niet te passen in mijn systeem. Na een telefoontje geretourneerd en kosteloos aangepast terug ontvangen. Geweldig!

Snelle service.

Goede prijs/kwaliteit en supersnelle verzending.

Perfecte service!!

Nadat led lamp geleverd was,bleek hij niet te werken. Ik gebeld en uitleg gedaan, bleek dat er 2 draadjes in het bestaande armatuur anders aangesloten moesten worden. Na een duidelijke uitleg en schema via de mail perfect opgelost!!

informatie duidelijk te vinden, snelle levering

fijne site om de gewenste lamp(en) te vinden

Mooi, warm en goed licht

Snelle en goede levering. Makkelijk te monteren. Mooi, warm en helder licht voor boven het aanrechtblad.

Prima spul mooi systeem top

Mooi licht weergave

boven verwachting

De keukenkast verlichting Ava is goed weergegeven en omschreven op de website. Levering de volgende dag en geïnstalleerd in een uurtje.

Super service!

Denken mee en hebben een top service.

Mooi product en snel geleverd.

Zeer tevreden over de onderbouw spotjes. Prachtig licht, goede uitleg voor installatie en snelle levering.

Snelle levering, mooie spullen

Voldoet helemaal aan hetgeen wat wij voor ogen hadden een wat de beschrijving ons had vertelt! Zo hoort het te zijn :)

Geleverd volgens belofte.

Prima ervaring

Goed spul

Goede avaring

Goede kwaliteit en uitstekende service

Pakket dreigde a.g.v. vertraging DHL te laat aan te komen. Leverancier stelde voor om de bestelling nogmaals te verzenden maar nu door “Red je Pakketje”. Bestelling diezelfde dag nog ontvangen. Super geregeld! Waarvoor dank.

het zijn prima lampen

ze geven goed licht en ze zijn prima van afmeting

Prima webshop verloop

Duidelijke shop, goed verpakt, verzending prima, product netjes!

Snelle levering van een mooi produkt.

Toen de bekabeling voor de 3 panelen iets te kort bleek te zijn werd onmiddellijk een verlengkabel nageleverd. Top service

Weegschaalstraat 3

5632CW Eindhoven

Over Inbouwledspots.nl

Inbouwledspots.nl is dé specialist in inbouw LED verlichting. Of het nu uw woning, bedrijfspand of tuin betreft, bij ons vindt u een ruim assortiment aan innovatieve, zuinige LED verlichting voor binnen- en buitenruimtes.