Pluspunten

Vuurwerkland heeft een zeer goede site. Hij werkt makkelijk en is snel. Ook kon ik al het vuurwerk vinden wat ik wou hebben.

Ik heb geen verbeteringen of tips voor het bedrijf.

Pluspunten

Mooi vuurwerk Snelle betaling Geen lange wachtrij Gemakkelijk te bstellem

Pluspunten

Makkelijk bestellen, ruime parkeergelegenheid bij ophalen.

Ophalen is vrij ver buiten de stad. Loyaliteit korting/activiteiten ontbreken. Dit jaar jammer genoeg elders mijn vuurwerk gehaald.

Pluspunten

Krijg altijd wat ik heb besteld en elk jaar wat extra's. Voor mij het enige bedrijf waar ik bestel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

3 keer op jaar besteld alles gekregen verleden jaar naar rowy kreeg niet wat ik besteld had dus nu weer dit jaar bij vuurwerkland terecht gekomen

Pluspunten

Kwaliteits vuurwerk voor een goede prijs!

Een nog uitgebreider assortiment!

Pluspunten

`je heb veel kwaliteitsproducten voor niet een al te hoge prijs

iets meer kleine goedkope potten voor erbij je ben al heel snel heel veel kwijt voor een pot

Pluspunten

blijft altijd prettig kopen en afhalen is altijd keurig verzorgd en geregeld. Geeft een hele goede service.

Blijf gewoon zo doorgaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima vuuwerk

Filmpjes op de website worden uitgevoerd met meerdere boxen. Zo lijkt het alsof je een mooi vuurwerk hebt, maar dit geeft een vertekenend beeld.

Pluspunten

Breed assortiment vuurwerk van goede tot en met uitstekende kwaliteit.

Sommige artikelen zijn beperkt op voorraad en of leverbaar. Hierdoor kan je bestelling bij het afhalen afwijken van je oorspronkelijke bestellijst.

Pluspunten

Vuurwerkland heeft een breed assortiment met vuurwerk voor jong en oud. Vorig jaar heb ik erg mooie knalcakes gekocht bij vuurwerkland voor een leuke prijs. Kortom ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.

Het komt af en toe voor dat men vuurwerk besteld en dat er dan pas bij het afhalen wordt gemeld dat de voorraad op is, met als gevolg dat je ander vuurwerk meekrijgt dan besteld.

Pluspunten

Ik heb hier vorig jaar vuurwerk besteld en het was heelgoed vuurwerk misschien deden 1 of 2 dingen het niet maar dat kan je verwachten van vuurwerk het was goede kwaliteit met goede lontjes die gelijk afgingen en je het niet 10 keer moest proberen of dat ze uitgaan, dit jaar ga ik hier weer bestellen

Pluspunten

Ieder jaar weer prachtig vuurwerk!

Pluspunten

Prachtig siervuurwerk Beste vuurpijl ever gehad

Pluspunten

Jullie hebben over het algemeen goed vuurwerk.

Meer waaier vuurwerk is ook welkom.

Pluspunten

Mooie producten. Waar voor je geld!

Vuurwerk is duur, dus blijf zoeken naar de mooiste producten voor een scherpe prijs!

Pluspunten

De kwaliteit van het vuurwerk is hartstikke goed. Wolff heeft een ruim assortiment en ik koop er al jaren mijn vuurwerk. De medewerkers zijn heel aardig en behulpzaam. Kortom, een top bedrijf.

Pluspunten

Vriendelijk personeel..geeft duidelijke informatie..snel afgehandeld geen lange wacht tijden.

Pluspunten

Hebben altijd goed vuurwerk in hun assortiment, ben er altijd weer snel bij om elk jaar om al het vuurwerk te checken!

Pluspunten

Mooi siervuurwerk. Voor alle mensen is er wat.

Voor de mensen met iets meer te besteden grote potten en meer keuze daarin.

Pluspunten

Goed bedrijf:) je krijgt wat je nodig heb met prijs/kwaliteit

Engelenburgstraat 31

7391AM Twello