Snelle levering en breed aanbod

MyUnderwear24 is een van de weinige winkels die Dulcia ondergoed verkoopt. Service is goed en levering is snel.

Mooie kwaliteit ondergoed en snel geleverd

Ruime keus en mooie kwaliteit ondergoed En snel in huis

gewoon een snelle levering na bestellen

Mooie kwaliteit

Prima pasvorm. Kleine opmerking: het wasmerkje in de onderbroek is wat ruw gestikt en geeft daardoor irritatie op de blote huid,

Een goede bediening.

Een vraag nog. Waarom hebben jullie geen iets dikker ondergoed zoals vroeger? Zeker voor de winter. Ook vermelden. Met vriendelijke groet, J. Dokter.

Gewoon goed

Snelle levering, goed verpakt, 10/10.

Mooi assortiment voor een goede prijs. (Hugo Boss shorts) Ik had wat problemen bij het afhaalpunt van PostNL. Het was afgeleverd maar ze konden / wilden het niet vinden. Was geen probleem voor Myunderwear24. Ik had snel reactie op mijn email en een paar dagen later werd het op een andere plek bezorgd.

Hele goeie webshop

Alle bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan zijn allemaal vlot en netjes geleverd.

goede levering en service,

goede materialen en kwaliteit

Niet tevreden

Ik ben nu voor de zoveelste keer terleurgesteld Ik wil elke keer 3 t’shirts bestellen en krijg dan elke keer we hebben er nog 2

snelle levering en goede kwaliteit

badkamerjassen zijn van schiesser en van goede kwaliteit, besteld en snel geleverd, prima.

prima web shop

uitsekende service

Levering snel en in orde ontvangen

Levering snel en in orde ontvangen

Overzichtelijke website met goede verzendservice

Bestelgemak en goede en snelle verzendservice. Daardoor inmiddels een goede reputatie, waardoor je als klant terugkeert voor een volgende bestelling. Wel zijn soms bepaalde (gangbare) maten wat snel uitgeput.

snelle levering en tevens retour snel en correct afgehandeld

snelle levering en tevens retour snel en correct afgehandeld

Snelle en complete levering

Mijn bestelling was snel, compleet en probleemloos geleverd. Site heeft een ruim aanbod van goede merken

Perfecte snelle service

MyUnderwear24 levert Dulcia boxershorts. Vroeger kocht ik die in België. Makkelijk dat ze nu ook via internet te bestellen zijn. Levering via MyUnderwear24 is snel en goed verzorgd.

Super.

Perfecte service,zal er zeker vaker bestellen. Top!

Heel positief.

Klein aandachtspunt: Op het adreslabel was alleen mijn naam en het adres van het postagentschap vermeld (waar ik het pakje zou ophalen). Mijn eigen adres stond er niet op. Omdat het postagentschap de pakjes sorteert op huisnummer, stond het pakje bij nummer 22 (en niet bij mijn huisnummer 25). Het was dus even "onvindbaar". Graag dus ook naam en adres van de koper vermelden op het adreslabel, als het via een postagentschap loopt.

Overzichtelijke site Snelle levering

Zie onder

Precies naar wens.

Fijne website en keurige afhandeling.is zeker aan te bevelen.

Fijne correcte afhandeling van mijn bestelling

snel en accuraat afgehandeld en fijne kleding ontvangen (als beschreven).

Goede kwaliteit en service

Bilkensveld 1