Reageert niet op mijn probleem met verkeerd geleverde mat.
Het is leuk een goede recensies te lezen, maar dat is als product passen.
Als het niet past, wordt het een ander verhaal.
Ik pendel tussen Nederland en Hongarije en heb een loods in België waar ik mijn werkplaats heb. Ik was 12 dagen in Nederland, voordat ik 5 weken naar Zuid-Amerika zou vertrekken.
Ik zag op marktplaats een advertentie en kwam ik uit bij een All Weather mat van mattenloods.nl en die besteld voor mijn Iveco Daily model 1999-2006.
Dat ze direct leveren is dus niet waar. Het heeft 5 dagen geduurd voordat het pakket bij mijn stiefvader is geleverd en waar het pakje nog een paar dagen heeft gelegen. Ik wilde de mat bij terugkomst uit Zuid-Amerika in mijn Iveco leggen, maar besloten het pakket open te maken om te kijken of het niet beschadigd is.
In het pakket zat een de bestelbon, met briefje, dan ze geen afbeeldingen hadden en of ik foto's wilde maken voor hun site.
Ik denk ok, waarom ook niet en ik rij naar mijn loods in België, waar mijn Iveco gestald staat en poets mijn iveco, en zuig hem netjes zodat hij netjes op de foto's staat.
Ik leg de All Weather mat erin. Past deze niet. De schakelpook zit gruwelijk in de weg, maar eigenlijk ook de stoelen + hij is te smal.
Ik denk dat de mat voor Iveco Daily 2006-2011 is, die hebben schakelpook op het dashboard, maar ik weet niet of die de stoelen verder naar achteren hebben staan.
Ik heb geen WhatsApp, dus stuur de foto's en ik uitleg dat de mat niet past, maar ook ook bewijs dat ik een dag later voor 5 weken naar zuid Amerika vertrek en eigenlijk met een giga probleem zit en welke oplossing ze aanbieden.
Ik krijg dag later, een half uur voordat wij vanuit Gruitrode (België) naar Zavetem vertrokken het bericht of het de mat op de foto was en zo ja dan moest ik op een link klikken en zouden ze een label sturen.
Er werd dus niet op in gegaan dat ik pas eind maart weer in de gelegenheid ben de mat terug te sturen.
Goed ik kan wel op de link klikken, maar wanneer gaan ze dan dat label sturen en