Mat past precies.

Snelle levering, prima product

De matten waren snel in huis, volgens afspraak. Ze passen goed.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Precies passend, juiste formaat en afmeting

niets dan goeds

Komt beloftes na . Doen wat ze beloven. Niets dan goed.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? rechtstreeks gemaild met Folkerd

Mooie kwaliteit voor een prima prijs

Ook voor mijn, vrij onbekende auto prima rubberen matten kunnen vinden. Ook meteen de kofferbakmat mee besteld. Passend, sterkt en geurloos.

Prima service en snelle levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit

Nette mat voor een nette prijs.

Snel verstuurd en goede pasvorm.

Prima service en matten perfect op maat !

Matten snel geleverd en goed op maat voor mijn VolvoXC40.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Matten prima op maat

Slecht

Niet de juiste mat geleverd

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Slecht

Prima bedrijf

Snelle reaktie,en vlotte bezorging Netjes verpakt

De mat past prima in de Volvo V70 en we gaan er nog veel plezier van beleven. Keurig aangeleverd in een strakke verpakking.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Rubber mat voor achterbak Volvo V70 2012

Supersnelle, vriendelijke, passende service en perfect product

Na enkele matten elders besteld te hebben die voor geen meter pasten, met argwaan deze mat besteld. Na een correcte snelle reactie via het contactformulier/Whatsapp, het juiste antwoord. Toch nog in spanning afwachtend of ik nu wel een passende mag zou krijgen uiteindelijk een perfect passende mat van hoge kwaliteit ontvangen voor mijn Mercedes Sprinter Zeer zeker aan te raden. Zowel het bedrijf als hij producten. Ik ben er blij mee.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfect passend product, na elders op enkele plekken teleurgesteld te zijn geworden door pasvorm en kwaliteit

Goede website, makkelijk bestellen, goede en correcte levering zoals aangegeven bij het product! Ook het product is zoals beloofd en ik ben er heel tevreden van. Kortom, geen enkel negatief punt voor mij. Alles is vlot verlopen.

Snel, goedkoop en uitstekende service.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? 8

Goede kwaliteit

Mat besteld voor over de laadkabel voor de auto. Perfect! Niet te zwaar of te dun. Goed op te rollen.

Veel voor een top prijs.

Mooie mat voor een hele scherpeprijs

Prima product

Snel in huis en goede mooie kwaliteit mat

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima product goede pasvorm

Snel bezorgd, prima kwaliteit

Volgende dag in huis. De matten passen precies en zijn van prima kwaliteit. Zeker een aanrader!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De matten voor de Tesla (Model 3 - 2019) passen precies. Goede kwaliteit matten.

Veel sneller in huis dan op de website werd aangegeven en nog ontzettend gelachen om een persoonlijke tekst van de medewerker die de zending had ingepakt. Product ziet er goed uit, nu nog even zien of het netjes blijf.

Mat komt niet mooi uit de verpakking

Ik heb een mat besteld en op zich ziet hij er ook goed uit, alleen door de manier van de verpakking is hij niet mooi vlak, ik heb met een haarfhone de bolle hobbel verwarmd en nu mooi vlak gekregen Pasvorm is prima met een mooie opstaande rand zodat vocht niet van de mat afloopt

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Dit is een prima mat om vochtige materialen in je koffer te vervoeren, mooie opstaande rand aan de buitenzijde zodat er geen vocht van de mat kan aflopen. Als je hem ontvangen hebt, even met de haarfhone de bolle hobbel van de mat verwarmen en daarna ligt hij mooi passend in je koffer

Snelle levering, goed passend product, mooi materiaal

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Ik heb een kofferbak mat besteld voor onze A6, pasvorm is aan de maat en ziet er netjes uit. Werd geleverd toen het kraak dat het vroor, de mat daarom eerst een paar dagen op zolder in de warmte gelegd. Werd opgerold geleverd, dus deze moest even rechttrekken omdat ie stijf bevroren was. Ligt netjes in de auto, geen klachten

Kwaliteit en service.

Ik had zelf een fout gemaakt in mijn bestelling, even via de app een berichtje gestuurd en binnen een half uurtje was alles geregeld. Levering was ook snel. De mat die ik besteld had past perfect in mijn bus. Ga zeker de volgende matten hier bestellen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De mat past perfect.

Koffermat verkeerd opgerold!

Doordat de koffermat verkeerd is opgerold blijft de mat steeds omhoog staan. Oplossing: de mat met de te gebruiken kant naar buiten oprollen!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? mat is goed alleen verkeerd opgerold

Goede levering

Altijd goed !

De 2e keer nu kofferbak mat besteld juiste pasvorm en goede kwaliteit! Snelle levering! Ga zo door! Bedankt weer

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Kofferbak mat

prima service en goed product.

prachtige mat.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? prima past goed en goed materiaal

Frobenstraat 25

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!