Goed mooi passend product

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed mooi passende matten voor natte/winterperiode

tapis hilux hardtop

super livraison rapide je recommande

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? website

tapis hilux hardtop

super livraison rapide je recommande

Prima kwaliteit

Prima prijs kwaliteit verhouding Keurig bezorgt

TOP service

Gevraagd en gekregen wat ik wou

Kwalitatief materiaal, zeer tevreden

Matjes passen perfect en zien er geweldig uit. Een aanrader.

snel, behulpzaam en kwaliteit oké

Prima keus als leverancier

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Oke, duidelijke en informatief

Keurig verzord

Keurig verzorgd

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mooie goede kwaliteit

Prima service en product

Ik heb hier een mat besteld voor de laadkabel van mijn elektrische auto. Prima product en goede communicatie vanuit het bedrijf.

Even goed als van het automerk zelf.

Zoals het hoort!

Geweldig contact gehad en een prima product gekregen voor een zeer nette prijs!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima product en een nette prijs

Supermooie mat die heel precies past!

Supermooie mat die heel precies past!

Kofferbakmat Meriva B, perfect!

Redelijk snelle bezorging, snelle service en contact. Kofferbakmat voor Meriva B besteld en deze past perfect. Ik heb het besteld voor onze hond, zodat hij grip heeft achterin en mijn kofferbak makkelijk te onderhouden is. Ik heb de mat nog niet getest met hond.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Heb ik net gedaan

Mooie matten!

Matten zijn perfect. Passen nauwkeurig in de auto , echt maatwerk! Levering duurde een week of zes, maar dat kom waarschijnlijk omdat er van deze auto slechts 11000 geproduceerd zijn…..

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfect passende matten!

Prima mat en keurig afgeleverd

Aan te bevelen die mattenloods

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mooie stevige veilige mat

Snel geleverd en ook een goede kwaliteit

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Zeer degelijk materiaal en pasvorm

Erg warm en goed

zeer goed

Ik heb een kofferbakmat bestelt voor mijn Volvo V40. Omdat hiervoor 3 verschillende matten zijn werd mij keurig een foto gestuurd met de mogelijkheden om er zeker van te zijn dat ik de juiste keuze kon maken.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? goede kwaliteit kofferbakmat voor Volvo V40.

Goede en snelle service

Goede snelle service

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit

Perfecte rubberen mat past perfect en snelle levering

Goede en snelle levering. Artikelen zijn top en passen perfect

Goed en snel

Mat werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede mat en snel geleverd!

Top geleverd

Geleverd volgens afspraak top.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima site.

gunstige prijzen, topkwaliteit en pasvorm

Mattenloods levert echte rubberen matten van uitstekende kwaliteit, zelf beter dan die van de fabrikant. Als die rubber matten ouder worden krijgen ze een groenachtige was en deze matten blijven mooi zwart en soepel. Heb hier nu al een aantal keren besteld en het bestelproces is helder, de verzending gaat snel en de prijzen zijn zeer gunstig

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Gunstige prijzen, gemakkelijk bestelproces, topkwaliteit en pasvorm

Uitstekend geholpen, goed product

Via whatsapp op zaterdag geholpen door een medewerker om te achterhalen welke kofferbakmat geschikt is voor mijn auto. Product zou een week levertijd hebben, maar was eerder in huis. Tevreden!

Frobenstraat 25

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!