Deze hebben een goede verkoop en service, kwaliteit en een snelle verzending.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Heb ik al gedaan

Fijne webshop met goede spullen en prima service

Nadat ik mijn bestelling (rubber kofferbak mat) had geplaatst werd ik binnen een uur geappt of ik een foto van mijn kofferbak wilde doorsturen omdat niet geheel duidelijk was welke mat nou precies zou passen voor mijn nieuwe model Suzuki S-Cross. Na hier gehoor aan te hebben gegeven kwam het bericht dat de door mij bestelde mat niet op vaarraad was en dat ik tegen dezelfde prijs een kwalitatief betere mat kon ontvangen. Deze werd na mijn akkoord de volgende dag keurig bezorgd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De rubber kofferbakmat was van prima kwaliteit en paste perfect.

Goed produkt !

Echt een goed passende mat in de Babboe Dog, de levertijd was wel langer.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De mat in de Babboe Dog past echt goed !

snel en goed geregeld

goede omschrijving .... prima product en snel geregeld en geleverd helemaal prima dus

Zeer snel geleverd na bestelling!

Goede kwaliteit materiaal en service.

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit mat en goed in gebruik.

Top kwaliteit en top geleverd

Duidelijke website. Top kwaliteit en top geleverd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Duidelijk

Keurige service

Ik had twee matten besteld om uit te proberen, deze vond ik beide net niet lekker passen in mijn auto. De verkoper stelde voor nog twee andere sets uit te proberen, waarvan één nog niet eens op de website stond, deze bestelde hij voor mij. En ja, die was wel goed passend en geheel naar wens. Mooi dik rubber. Andere drie retour gestuurd. Veel vertrouwen gekregen in bedrijf. Ze denken echt met je mee en doen hun best jou tevreden te stellen.

Snelle correcte service

Er werd vermeld bij de aankoop dat we ongeveer 10 dagen moesten wachten op de levering. Wij ontvingen het artikel al twee dagen later. Super tevreden!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Correcte en prima service

Kortom,zeer tevreden!

Iedere bestelling snel geleverd,proper materiaal! Aanrader!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Proper product.

top

was wat ik verwachten, goeie kwaliteit

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? top product

Goeie mat geleverd, past perfect

Door mattenloods is er even contact geweest en heb ik even de maten doorgegeven van de kofferbak. Zodat hun sowieso de goede mat op konden sturen. Goeie service en blij mee

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfect passende laadbak mat

Prima rubberen automatten

Pasvorm goed

Snelle levering en prachtig passende mat

Voor onze Citroën een mat besteld die razend snel werd geleverd. Past perfect en de bagage achterin schuift geen millimeter door de goede anti-slip laag.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede duidelijke site

Perfecte anti slip mat voor in de Caddy

Perfecte snelle levering van een nog betere anti slip mat voor in mijn VW Caddy. Zeer tevreden over de prijs en de kwaliteit, pasvorm is perfect. Aanrader, hier ga ik vaker bestellen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Groot assortiment in alle prijsklassen.

Prima website, duidelijk en de bestelling is makkelijk te plaatsen.

De bestelde matten zijn prima, goede pasvorm. Ik heb reeds andere op deze site gewezen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede pasvorm voldoet aan de verwachtingen

Persoonlijk contact

Het overleg per app was heel fijn en de geleverde mat paste prima!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit mat en prima op maat, ga zo door Mattenloods!

Leverancier van kwaliteit

Nu voor de 2e keer rubberen automaten gekocht. Goede kwaliteit , perfect passend en met snelle levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit , perfect passend en met snelle levering

Uitstekende service

De kofferbakmat die ik nodig had was niet in voorraad. Via whatsapp heb uitgebreid contact over de verschillende matten. De gekozen mat is op tijd geleverd. Mattenloods verleent uitstekende service die je zelden ergens anders tegenkomt. Bedankt!!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De mat voor de e39 sedan past perfect

Mijn koffer mat past niet in de wagen

Ik heb WhatsApp app berichten gehad met de vraag om van alles op te meten. Ik ga ervan uit als jullie dit professioneel doen moet de klant de maten en foto's niet doorsturen. En de mat is vrij laat geleverd en past niet perfect in de koffer. Ik zelf terug gereageerd via WhatsApp maar helaas geen reactie meer gehad. Jammer.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Slechte pasvorm

Gecondoleerd dat alles voor mijn nieuwe auto goed past.

Toppie! Heel goed communicatie en snel levering.

De bestelde mat was niet aangekomen. Na een mailtje is het direct opgepakt en de volgende dag alsnog te mat ontvangen. Prijs kwaliteit mat top!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prijs kwaliteit top!

Mooie rubberen mat

De mat past goed in mijn Babboe City en ligt direct 'vast' op de bodem, schuift niet.

Gedegen advies

Na wat informatie opgevraagd te hebben via whatsapp de keuze voor mijn Toyota rav4 snel kunnen maken. Rubberen matten voor zowel de auto als voor de kofferbak besteld. Prima kwaliteit

Prachtige mat voor Citroën Berlingo!

Perfect gemaakt, past heel goed, dankjewel!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Top mat voor laadbak Citroën Berlingo 2008-2016. Super kwaliteit en perfecte levering! Dankjewel

Frobenstraat 25

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!