Hele mooie matten

Ze passen perfect

heel snel geleverd en mooi product

top

Schitterend

Correct. Vlot. Gewoon goed.

Super. Geheel volgens afspraak

Geleverd product is super. Echter in zou overwegen een andere vervoerder te nemen. Deze levert wanneer het GLS uitkomt

Interieur knapt er enorm van op!

Mooie kwaliteit rubberen automatten gekocht voor mijn zestien jaar oude Ford Focus Wagon MK2 gekocht bij Mattenloods.nl. Ze passen perfect, Echt een upgrade van het interieur. De meegeleverde bevestigingsogen voor de mat van de bestuurdersstoel pasten niet op de bevestigingspunten, maar dat is snel en adequaat opgelost door het nazenden van het juiste type.

Mattenloods is servicegericht en denkt mee

Ik had bij mijn bestelling het merk, model en type van mijn auto opgegeven. Evengoed werd verzocht een foto van de laadruimte te sturen. Daarop stelde Folkert nog een aanpassing van de mat voor. Uiteindelijk heb ik daar geen gebruik van gemaakt maar het is fijn dat er meegedacht wordt. Prima service.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Degelijke mat die goed past in mijn auto.

Topservice!

Rubber mat past perfect in de laadbak en van hele goeie kwaliteit, zeer mooie prijs/kwaliteit verhouding!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Rubber mat Ford Transit Custom

Er was een mat niet op voorraad en ze hadden in overleg een andere gestuurt en onder tussen was de bestelde mat er en die hadden ze ook nog op gestuurt zodat ik kon kiezen. En heb daarna 1 mat terug gestuurt. Bedankt voor die service

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede omschrijving en product

Net als de eerste levering, nu ook weer netjes verzorgd!

Prima kwaliteit matten, die perfect passen. Enige minpuntje (werd wel van tevoren kenbaar gemaakt) is de levertijd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima kwaliteit matten, die perfect passen.

Tevreden

Goede pasvorm, snelle levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede prijs/kwaliteit

Na tijdje wikken en wegen voor mattenloods.nl gekozen

Na overal te hebben gekeken voor deze webwinkel gekozen omdat ze voordelig is en goede reviews hadden. Geen spijt van gehad. Ik koos de beste kwaliteit met een donkere wijnrode gevlochte rand en ben zeer tevreden. Mijn auto (Honda CRV) heeft ook een extra matje tussen de 2 voorstoelen en die werd kosteloos nagezonden. Ook heb ik de op maat gemaakte rubberen kofferbak mat besteld en die past ook perfect. Dus voor ongeveer 100 euro het complete interieur vernieuwd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Gewoon goed passende matten.

Keurig verzorgd

Nette levering en goede info over de producten.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede prijs kwaliteit verhouding en keurig geleverd

Gewoon goed .

Duidelijke site , kan niet mis gaan met bestellen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfecte maatvoering

Nette snelle levering en vriendelijk en overzichtelijke site en kwaliteit prijskwaliteits verhouding

Ben toevallig deze site tegengekomen via internet is zeker de moeite en een aanrader !! Vertrouwde site en heb met hun geappt erg vriendelijk denk Met je mee, om de goeie keus t maken ! We hadden een mat voor kofferbak gekocht v onze twee labradors en een flap ook voor bescherming v bumper v beschadigingen werkt erg goed blijft mooi aan ondertapijt v auto zitten met klittenband !! Werkt na behoren en mooie prijs v dit product en gied verpakt met een snelle levering !! We weten nu waar we lieten zijn voor als we wat nodig hebben !! Grt diana

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Duidelijk en overzichtelijk en de fotoos zijn zo als in werkelijkheid !

Mat voor achterin mijn mazda

Hij paste perfect en is evengoed niet zwaar om erin te tillen. Blij mee zo kan mijn hond lekker mee.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mooie mat voor in mijn auto, hond kan lekker mee. Snel verzonden top!

Overzichtelijk en goede kwaliteit

Overzichtelijke website, snel geleverd en goede kwaliteit.

Snelle levering en top product!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Top product, goede pasvorm

Top product

Kofferbak mat voor in onze fiat 500x past perfect en werd snel geleverd voor een mooie prijs.

Verwacht zoals beloofd

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede passende materialen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Passend product.

perfecte passing

Erg goede kwaliteit met een perfecte passing.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Rubber matten voor Lancer Fastback 2e editie

Prima prijs en snelle levering

Perfecte maat in degelijk materiaal

Perfecte afmetingen, in degelijk materiaal. De mat is stevig en dun/licht. Vlotte levering. De mat is anti-slip, maar kan in zijn geheel wel wat schuiven op de kofferbodem omdat deze licht is en niet 'plakt'. Door de goede pasmaat is dit geen probleem.

Ervaring is goed, levering goed verlopen

Ondanks dat de mat die ik besteld had niet de juiste afmeting had is dit aansluitend snel en correct opgelost. Top service!

Bevalt zeer goed

Heb voor de Mercedes sprinter een rubberen mat gekocht en tot op heden zeker geen spijt van gehad

Uitstekende service

Zeer professionele webwinkel, op maat gemaakt en zeer goede service. Zo zie je ze tegenwoordig maar weinig!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mat op maat gemaakt, past perfect.

Frobenstraat 25

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!