De magsafe powerbank laad goed op en heeft een sterke magneet.

De powerbank is super handig voor als je in een situatie zit waar je geen stopcontact hebt. Het zit ook goed vast aan de telefoon waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het er af valt. Ik ben zelf vaak buiten huis waardoor ik dus geen zorgen hoef te maken dat mijn telefoon leeg raakt. Dit is dus ideaal voor mij.

Niet voor alle Samsung modellen geschikt.

Het is een goede draadloze lader voor Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra en Active Watch 2. Voor de Galaxy Watch 5 is deze lader helaas niet geschikt.

Zeer goede producten en snelle levering

Ik heb inmiddels 3 iSetchi 10.000mAh Magsafe powerbanks gekocht en een iSetchie telefoonhouder auto met draadloze oplader. Geweldige producten met een zeer goed prijs/ kwaliteit verhouding en makkelijk in gebruik. Geen geklungel meer met losse snoertjes. Zorg wel dat je een Magsafe compatibel hoesje gebruikt of gebruik de Magsafe plaat. Ook zonder de Magsafe koppeling te gebruiken. Ook de leveringen verliepen vlekkeloos en binnen 1 dag!

Zeer netjes en trouw

Makkelijk bestellen, snelle levering en product is ook wat ik er van verwacht.

Prima artikelen en super klantenservice!

Super fijn en super handig

Ik ben erg blij voor deze oplader 3in 1 omdat heb ik alles bij mij hand . Echt erg blij

Handig en fraai, laadkabel korter dan ik dacht.

Om op de fiets te gebruiken als accu voor mn telefoon ( die gebruikt veel door gps), is het laadkabeltje wat kort. Ik denk na over een oplossing.

Mooi apparaat

Uitstekend bedrijf met prima producten!

Een uitstekende magnetische telefoonhouder en zeer compleet gekocht bij Isetchi. De klantenservice is zeer hulpvaardig en de service is 100% gericht op klanttevredenheid.. Tot de volgende aankoop.

iSetchi Is een bedrijf dat top producten verkoopt en daarbij een fantastische klantenservice heeft.

Ik bestel hier regelmatig producten die altijd snel en correct worden afgeleverd. Kan en wil dit bedrijf graag aanbevelen mede omdat ze buiten het bovenomschreven ook een fantastische afdeling klantenservice hebben die snel reageren en bovendien makkelijk bereikbaar zijn. Kortom een top bedrijf waarmee ik graag zaken doe. Peter

Degelijk kwaliteit voor een correcte prijs!

Degelijk kwaliteit voor een correcte prijs! Juist in gebruik genomen. Ik denk dat het een goede aankoop is

Beest van een powerbank!

Zeer veel laadvermogen; zowel draadloos als m.b.v. de 4 verschillende kabels. Handzaam, eenvoudig mee te nemen en inclusief batterij indicator (%). Aanrader!

Doet perfect wat het belooft

Heel tevreden, werkt perfect

Snelle levering en goede betaal opties

Wilde dit product bij bol.com bestellen maar daar zag ik dat ik geen creditcard betaling kon doen. Toen op de directe website terecht gekomen waar dat wel kon en waar ik ook nog eens 10% welkomst korting kreeg. En meteen de volgende dag al geleverd! Super gedaan

Tevreden, correct en vlot geleverd.

Tevreden over het product zeker een aanrader.

deze powerbank is top

Krachtige powerbank die mijn iPhone snel oplaadt, zowel draadloos als met kabel. Compact model past mooi, zelfs op mijn kleinere iPhone 13 mini. Sterke magneet. Gewicht valt mee voor de batterijgrootte. Het minimale design en de soft-touch beschermende buitenkant zijn een plus. Vlotte levering. Over de hele lijn tevreden.

Top Service en goed product

Top Service en goed product! Oplader werkt prima 3 in 1 ben zeer tevreden.

Mijn ervaring was zeer goed

Mijn ervaring was zeer goed

Snelle service!

Per ongeluk verkeerde product besteld, via e-mail contact gehad met de klantenservice. Reageren snel en helpen je verder om het juiste product te versturen. Goede en snelle service!

Top service en goede producten!

deze powerbank is top

Nooit meer helaas.

Mijn tweede product van Isetchi. Het eerste beviel OK, dus ik dacht een upgrade me zou verrijken. Het tegendeel was waar.. Wat een slechte kwaliteit. Het rammelt aan alle kanten. Tot overmaak van ramp hield het draadloos opladen ook op. De snoertjes gecheckt, maar dit was niet het probleem. Telefoon is uit het hoesje, schoon aan de achterkant. Er is contact tussen de lader en de iphone.. maar het doet het gewoon niet. Wanneer je telefoon niet in de houder zit hoor je het dus rammelen. Verschrikkelijk.. en dat voor 33 euro.

Letelierstraat 84

1069nt Amsterdam

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!