Top telefoon houder

Voor mijn beide auto’s telefoon houders van iSetchi. Veel mogelijkheden voor bevestiging, telefoon zit er stevig in en is makkelijk te plaatsen en te verwijderen. En vooral. Deze houder blijft gewoon zitten. Zelfs op het dashboard. Klantenservice is snel en hier is de klant nog echt koning.

Top telefoon houder

Top service en goede comminucatie!

Top service!

Top service en goede comminucatie.

Top service!

Top service en goede comminucatie.

Simpel voor alle smartphones

Ik heb een grote smartphone en die past zelfs erop. Kan zelfs met telefoonhoes bevestigd worden. Het ontwerp en handleiding is simpel en duidelijk.

Simpel voor alle smartphones

Deze powerbank is top!

Krachtige powerbank die mijn iPhone snel oplaadt, zowel draadloos als met kabel. Compact model past mooi, zelfs op mijn kleinere iPhone 13 mini. Sterke magneet. Gewicht valt mee voor de batterijgrootte. Het minimale design en de soft-touch beschermende buitenkant zijn een plus. Vlotte levering. Over de hele lijn tevreden.

Werkt goed

Ik heb een grote smartphone en die past zelfs op deze houder. Simpel en goed.

Tevreden met deze aankoop

Top aankoop. Product werkt naar behoren!

Handig en ordelijk !

Een aanrader.

Super tevreden . Heel mooi strak product doet goed zijn werk!

Super tevreden . Heel mooi strak product doet goed zijn werk!

Tevreden met deze aankoop

Top aankoop. Product werkt naar behoren!

Top...!!

Klein maar fijn....

Top...!!

Klein maar fijn....

Deze powerbank is top!

Goede prijs, goed product!

Super blij met de snelgeleverde powerbank. Werkt goed, blijft goed zitten op de iPhone doormiddel van een magneet. Top product! Aanrader!

Deze powerbank is top!

Goede prijs, snelle levering, top product!

Snelle levering, goede prijs, top product!

Snelle levering, goede prijs en top product!

Toppowerbank

Snelle levering, goede prijs en top product!

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!