Super telefoon houder

Ik zocht een goede stabiele houder die niet om de haverklap van mijn raam afpleurt en die ook nog oplaadt. Een iSetchi houder besteld. Hij blijft zelfs op mij dashboard muurvast zitten. Veel opties om hen te bevestigen en laadt snel op. Heb er gelijk voor m’n 2e auto nog 1 bij besteld. Ook de klantenservice reageert super snel en denkt met je mee. Een echte aanrader!

Top service !

Geweldige klantenservice en bereikbaarheid !

prima product en snelle levering

prima product en snelle levering

Goed product!

Telefoon zit goed stevig in de houder. Verder laad de telefoon met hoesje eromheen op. Erg tevreden over het product.

Superhandig!!!

Ik heb dus de MAGSAFE POWERBANK 10000mAh van Isetchi gekocht. Dit werkt gewoon heel makkelijk en altijd goed. Superhandig om extra stroom op zak te hebben.

Producten van ISetchi zijn van hoge kwaliteit, worden altijd netjes op tijd bezorgd en service staat bij hun hoog in het vaandel. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar auto accessoires.

Werkt super

Top product en werkt echt

Geweldige kwaliteit

Ik ben blij met isetchi het is voordelig en super kwaliteit !

Top product!

Heb de telefoonhouder nu 5 maand. De perfecte oplossing voor het gebruik van de telefoon in de auto. Werkt zeer goed. Ben er zeer tevreden van.

Super mooie, degelijk en modern wireless charger

Na wat problemen met andere wireless autochargers, de Isetchi draadloze autolader met infrarood sensor gekocht voor mijn zware (ruim 350 gram zware rugged Doogee S98 pro telefoon. De autolader is ook voor dit soort grote telefoons te verstellen, door de onderste voetjes iets uit te draaien. Na uitpakken, de houder aan de voorruit geplakt en de arm maximaal uitgeschoven was in een paar minuten gebeurd. Super om te zien dat de houder automatisch de vergrendeling uitvoert als je de telefoon plaatst. Geen enkel probleem om mijn zware telefoon in deze stand te dragen, ook na enkele dagen en een paar flinke verkeersdrempels niet. Laden met 15 watt gaat ook prima. Super tevreden met dit product, ziet er ook nog eens mooi uit.

Handig en laad snel op

Prima product

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Erg makkelijk dat de kabels geïntegreerd zijn.

Super mooi compact en strak design

Nog beter en mooier dan ik had gedacht ,echt super handig naast je bed om je spulletjes op te laden en toch perfect zicht te hebben op je display, ik ben zo tevreden dat ik er zelfs een extra in de woonkamer wil hebben. Dus dat zegt genoeg hou tevreden ik ben over dit product

Super powerbank

Echt super goede powerbank!

Super!!

Ik was een klein onderdeel kwijtgeraakt van mijn fiets-telefoon houder. Dit is perfect opgepakt door de klantenservice! Bedankt!

Magsafe telefoonhouder IPhone 13

Ik had een Magsafe telefoonhouder besteld voor mijn IPhone 13. Helaas was dit de verkeerde. Hierop heb ik contact gezocht met ISetchi en werd ik fantastisch geholpen. De juiste houder wordt opgestuurd. De vormgeving van de telefoonhouder is heel erg mooi! Gekocht op aanraden collega’s die al langer een ISetchi gebruiken.

Precies wat ik zocht

Erg handige houder/lader voor in onze klassieke auto. De telefoon blijft goed zitten en wordt ook keurig en ruimvoldoende snel opgeladen. Veel handiger dan de ouderwetse telefoonhouders!

Uitstekend product

Eenvoudig, degelijk, niet duur

Stevig en mooi product, echter...

Stevig en mooi product wat goed klemt in het ventilatierooster. Ik heb het rechthoekige metalen plaatje in mijn telefooncover geplakt zoals aangegeven en mijn telefoon weer in de cover geplaatst. Nou vindt ik dat op deze manier de magneet niet echt sterk genoeg is met mijn Spigen telefooncover er tussen. Bij lichte aanraking schuift of valt mijn telefoon van de houder af. Ik denk dat het alleen goed werkt zonder cover.

Goed product

Avond 22:02 besteld volgende dag in huis top

Ideale apparaat om met behulp van 1 stekker 3 apparaten draadloos te laden

Een zeer betaalbare draadloze lader voor in totaal 3 apparaten. Met behulp van 1 stekker is het mogelijk om je apparaten snel en makkelijk op te laden. MagSafe werkt prima en daardoor is het een super product.

Gebruiksvriendelijk en degelijk materiaal

Geweldig hulpmiddel voor op de fiets bij navigatie met je smartphone. Ik ben er blij mee!

Mooie goedwerkende oplader

Prima oplader

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!