Geweldige houder voor mijn telefoon

Dit is een geweldige houder. Telefoon is gemakkelijk in de houder te zetten en zit goed vast. Voor de extra stevigheid is er nog een borgmoer die je vast kunt zetten. Telefoon kan je alle kanten op bewegen door het flexibele balhoofd.

Goede oplader, ziet er netjes uit. Doet wat het moet doen.

Werkt perfect!

Werkt super. Snelle levering en goed product!

Fijne op lader maar ……..

De houder is top maar ik vind niet dat hij snel oplaad helaas

Prima apparaat en hele snelle levering.

Levering snel en correct. Powerbank 20.000 is groot maar ligt nog lekker in de hand. Geïntegreerde kabels zijn erg handig.

Compacte 3-in-1-lader voor een scherpe prijs

Deze 3-in-1-lader doet wat hij belooft: een iPhone via Magsafe opladen, de Apple Watch opladen en de Airpods Pro via Qi. Alleen vind ik het vreemd dat het lichtje vooraan blijft branden ook al is de iPhone volgeladen. Ik heb wel de indruk dat hij niet "overlaadt", want de iPhone wordt zeker niet warm. De prijs vind ik heel scherp.

Precies wat ik nodig had doet het perfect

Zeer goede powerbank.

Ik vind het een zeer goed apparaat met veel verschillende aansluitingen. Ik kan hem iedereen aanraden ik heb maar 1 minpuntje dat is het gewicht.

Prima telefoonhouder

Doordat de houder universeel is, passen meerdere formaten van toestellen er perfect in wat handig is bij meerdere bestuurders. Laden gaat heel vlot, klemmen werken perfect. Telefoon zit heel goed vast. Enkel het ventilatierooster systeem in gebruik genomen. De zuignap kwam meteen los van het raam na aanbrengen maar mogelijks was raam niet voldoende ontvet.

Fantastische telefoon houder

Makkelijk te installeren op verschillende plaatsen. Mooi stabiel en degelijk. Enige kleine minpuntje is de zuignap die wat lastig van de grond plaats te halen is. Verder een uitstekend middel voor hands free bellen en navigeren op mijn iPhone 13 pro Max.

Perfect voor mtb

Telefoonhouder gekocht voor op de mountainbike. Zit perfect. Tijdens bergritten geen problemen. Over keien idem. Gewoon erg fijne telefoonhouder.

Degelijke kwaliteit

Goede service. Komen afspraken na. Snelle levering. Degelijke producten.

Top service!!! Zo kom je ze nog maar zeer zelden tegen!!

Top service!!! Zo kom je ze nog maar zeer zelden tegen!! Zeer vriendelijke klantenservice. Super snel geholpen. Kunnen veel shops een voorbeeld aan nemen!

prima product!

prijs kwaliteit prima in verhouding! Gebruiksaanwijzing was beperkt, zelf even moeten zoeken hoe het werkte, maar na enig zoeken functioneert alles perfect!

Service tot het is opgelost

Het geleverde product bleek defect, werd meteen een nieuwe geregeld. Al met al is de levering door de post niet goed verlopen. 1 pakketje is verdwenen en de andere een dag na het bericht dat het was geleverd aangekomen. Isetchi heeft ook die laatste keer een nieuw pakket gestuurd. Vandaag kwam het brievenbus pakket aan. Bij overleg of ik het volgende pakket kon weigeren kwam als reactie: die mag u houden. Dank voor de service!

Kwalitatief goed product en snelle verzending!

Kwalitatief goed product en snelle verzending!

Top service!

Ik heb een powerbank besteld die ten eerste heel snel binnen was en hij blijkt ook fijn in gebruik te zijn. De snoertjes zitten in het apparaat 'verstopt' zodat ze niet kwijt of door de war raken, ideaal! Ook de nieuwste Samsung is geen probleem, want er zit een verloopstukje bij en ook 'verstopt'! Iets kleiner was makkelijk geweest om in je zakken te kunnen stoppen samen met je telefoon, maar dat neem ik voor lief :-)

Snel en goed zonder poespas

Levering ging vlot zonder overbdige mailing. Product slechts kort geprobeerd maar doet wat het hoort te doen.

Enorm handig en praktisch.

Altijd oplader bij de hand in de auto, 3 aansluitsystemen, nooit rondslingerende kabeltjes. Had al eentje in gebruik, nu besteld voor auto partner. Super!

Prettig product. Werkt goed en naar behoren.

Fijn product. Werkt zoals het hoort.

Mooie eenvoudige producten, werken goed

Erg blij met de nieuwe magsafe lader, waar ik mijn iphone, watch en airpods tegelijk op kan opladen. Heb ook de magsafe batterij gekocht. Natuurlijk wat dik, maar prima formaat voor een jaszak of tasje en door de magsafe en het formaat veel fijner dan andere powerbanks die ik al had. Wel jammer dat hij niet ook op kan laden met magsafe, dat zou echt ideaal zijn geweest.

Het artikel voldoet perfect zoals het omschreven stond op de website.

Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag geleverd in Belgie. Meer moet dat niet zijn!

Uitstekend product en uitstekende service

Het product werd zoals belooft op tijd geleverd. Alles was voorhanden om het product meteen in gebruik te nemen. Nu inmiddels tot de conclusie gekomen dat het product feilloos werkt zoals het moet werken. Het enigste kleine min-puntje is dat de kleine blauwe lampjes die aangeven of er een item op het product is aangesloten, fel branden.

Laad langzaam op.

De laadprocedure van de Powerbank gaat te langzaam.

Wat is mijn oplaadsysteem geweldig ! Ik had hier vele jaren eerder aan moeten denken en kopen en een hele fijn service. Ook heb ik dit oplaad systeem voor mijn dochter gekocht alvast in huis voor een kerstcadeau. Ik raad het iedereen aan. Groetjes Cora

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!