Perfecte oplader

Deze oplader is een perfecte keuze. Degelijk, fraai en niet duur.

Goed degelijk product

Ik heb het nog niet op een fiets gemonteerd, maar het voelt goed stevig aan. Makkelijk in gebruik, mobiel kan er goed in en geen mogelijkheid om er zomaar uit te vallen.

Super product

Beter als verwacht ,grote is juist goed en degelijke materiaal en snelle reactie op mail en snelle levering

Top product

Top product. Werkt mooi Blijft goed zitten. Laad snel op.

Super goed product + snel geleverd

Ik heb een GSM houder voor mijn fiets gekocht. Dit was mijn eerste bestelling op iSetchi. Het product is super goed, werkt perfect. Het was ook snel geleverd.

Waanzinnig snelle klantenservice, boven verwachting

Zeer fijne ervaring met een support vraag bij iSetchi, snelle reactie zelfs in het weekend ;-). Deze blijft hangen bij me als klant. Dank!

Goed, snel en kwalitatief goed product

2de keer dat ik nu voor de andere auto een houder icm draadloze oplader bestel. Snel verzonden en goed verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee, de 1ste draadloze oplader heb ik nu al 2,5 jaar en werkt nog steeds perfect.

goed en compleet

De aankoop van mijn draadloze Qi auto-telefoon-houder-oplader is mij zeer goed bevallen. Naast het mooie uiterlijk van de houder laadt mijn telefoon snel op door het 15W vermogen. De magnetische koppeling is sterk, en ik ben vooral positief over het magneetring systeem, waardoor je niet een magneet op je telefoon of hoesje hoeft te plakken, maar deze ring gewoon tussen telefoon en hoesje aanbrengt. Ook de verbinding tussen de houder en het ventilatierooster van mijn auto is goed en stevig. Kortom raadt ik deze houder zeer aan. Met vriendelijke groet, RN uit Amstelveen

Apparaat is goed

Geur zou iets sterker mogen, maar daar gaan ze aan werken klantenservice is top!

Gewoon een mooi product

Buiten dat deze kader doet wat hij moet doen is hij een robuust. Dat is erg fijn wanneer je hem ook mee moet nemen om te reizen.

Goed product en eerlijk bedrijf

In de zoektocht naar een telefoonhouder voor op de fiets bij iSetchi uitgekomen. Toen ik een tweede bestelde twee dagen later was deze in de actie. Met een klein mailtje en deze bevinding werft het prijsverschil gecrediteerd. SUPER TOCH! De “ iSetchi Universele Telefoonhouder voor de Fiets - Smartphone” functioneert prima eenvoudige montage, stabiel en trillingsvrij.

Kwaliteit en service zijn perfect

Ik heb al een langere tijd ervaring met Esetchi, de producten die ik hier gekocht heb zijn van goede kwaliteit en levering en service is uitstekend, netjes verpakt en op tijd.

Compact ontwerp, licht van gewicht, inbouw snoertjes.

Cadeautje voor een vriendin. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen.

Handige uitbreiding!

Dit werkt heel goed! De bluetooth was in een mum van tijd gekoppeld. Frequentie werd automatisch ingesteld. Fm ontvangst is ongeveer 5 á 7 mtr vanaf de auto. Helder geluid, prima design. Én, door de bleutooth connectie, geen slijtage aan de lightning aansluiting in mijn Iphone. Dat is toch een zwak punt aan Iphones. Kortom, een mooie uitbreiding aan mijn originele fabrieks-af gemonteerde radio.

Fijne krachtige telefoonhouder

Snel kunnen bestellen en snel ook in huis. Helemaal goed.

Prima powerbank

Deze powerbank heeft genoeg capaciteit om meerdere apparaten op te laden. Handig zijn de aanwezige snoertjes / aansluitingen voor meerdere apparaten. Voor mijn iPhone is de magsafe aansluiting heel prettig. Hij is een beetje zwaar maar dat is 'all in de game' het is tenslotte een grote batterij. De powerbank opladen als hij leeg is kost redelijk wat tijd. Al met al heel tevreden.

Mooi product en snelle levering

Eindelijk een houder die wel vast op een rooster zit en goed magnetisch werkt. prima product en een goede prijs.

Bedankt voor de super snelle levering Zeker verder aan te raden die Isetchi

top

helemaal top

Fijn apparaat. Werkt goed. Goed geprijsd.

Mooi ontwerp. Werkt goed. Jammer dat de oplaadled niet uit gaat als de telefoonbatterij vol is.

Snelle levering, goede producten

Ik zou iSetchi aanbevelen. Producten zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Mijn poeerbank was stevig verpakt en levering ging erg snel. Aanrader!

Snelle verzending, uitstekend product

Ik kocht onlangs de iSetchi 15W Telefoonhouder met Draadloze Oplader Magnetisch (snellader). Werd de volgende werkdag geleverd, past perfect en zit stevig op de ventilator van mijn auto. Met de bijgeleverde magneetring blijft mijn Samsung s20 als een huis zitten, zelfs bij stevige hobbels in de weg. Snellader doet t super, en nu voortaan geen last meer van het draadje wat net om de versnelling slaat. Blij mee!!

Prettige service, en snel geleverd!

Mooie apparatuur, van top kwaliteit!

Prima afhandeling retour sturen

Helaas was een iSetchi product niet geschikt voor mij. Contact opgenomen met het iSetchi team waarna ik het retour adres (antwoordnummer) ontving. Product terug gestuurd en geld binnen 2 dagen op de rekening gekregen. Niet alleen goede producten, maar ook het retour proces is goed. Overigens staat er wel een ander adres vermeld op het Postnl verstuurbewijs dan het antwoordnummer. Het adres op het verstuurbewijs is het verzamelpunt. Dit ter informatie :)

Precies wat ik zocht!

Super handig in gebruik. Makkelijk te monteren. Zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en af te stellen voor vrijwel iedere telefoon. Mijn one plus Nord zit er super stabiel in en is er in een handomdraai uit te halen. Erg blij mee! Snelle levering ook. Top service.

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!