Had ik veel eerder moeten kopen

Een fijne steun op mijn stuur. Telefoon zit goed vast , kan gedraaid in de juiste stand, zodat je goed je rit kan volgen. Een zeer tevreden klant

Beste webshop ooit!

Klantvriendelijk, goede producten, geen ruis meer in de auto, oplaadbare telefoon houder werkt perfect, mega tevreden!!

Telefoon laat goed en snel op handig te monteren

geweldig apparaat...

via m'n dochter dit besteld en super blij.. nu is m'n autoradio weer 20 jaar jonger... kan via de Bluetooth functie alles afspelen op de radio waar normaal alleen een cdtje in kan.. maar nu kan ik fijn Spotify streamen.. en ook nog is handsfree bellen voor spotprijsje.. helemaal top.!!

Prima telefoonhouder op de fiets

Deze telefoonhouder is gemakkelijk op de fiets te bevestigen en houdt de telefoon goed vast. Hij is dan goed zo te draaien dat je 'm goed kunt aflezen en afluisteren. Maar ik heb hem nog maar één keer gebruikt. Weet dus niet of het op de lange duur zo blijft.

Mooi en handig

Levering netjes op tijd en houder is makkelijk te bevestigen aan het stuur

basisprincipe is goed maar voor de grotere/zwaardere GSM te zwak

Mijn GSM Motorola g60 afmeting 170x75 mm = 6,8" met batterij van 6000 mAh was niet goed te vergrendelen. De hoogte breedte verhouding komt niet overeen met de iSetchi houder. Zelf met rubber stripjes de verhouding aangepast (zouden door iSechi kunnen toegevoegd worden). Op zeer slecht wegdek viel mijn GSM er nog steeds uit, uiteindelijk met stevige rubber elastiek rondom de vier nokken was het resultaat goed. Mits enkele aanpassingen dus goed te gebruiken maar steeds eerst goed uittesten.

Top service! Top producten!

Van iSetchi twee mooie MagSafe thuisladers gekocht. Prima kwaliteit, doet wat het moet doen, niks op aan te merken. Helaas na een paar weken 1 220V adapter defect, wordt zonder enige discussie omgeruild voor een nieuwe. Zelfs met Pasen reageren ze mega snel op een mail. Complimenten voor iSetchi. Service met een dikke 10!

Snelle zekere levering

Al een aantal jaren in het bezit van een draadloze iSetchi houder. Nu een nieuwe telefoon, dus nieuwe magneet ringen nodig. Binnen 24 uur na bestelling geleverd. Zelfde kwaliteit, dus gaan weer een paar jaar mee.

super vriendelijk geholpen

duidelijke en vriendelijke uitleg gehad over het product dat ik wilde kopen. Nog geen ervaring wat betreft levensduur, maar het product doet wat het moet doen.

Ben zeer tevreden

Top product

Snel geleverd, prima product

Bestelling was snel binnen. Product zoals omschreven.

De telefoon steun is stevig en makkelijk te monteren. Ook het verstellen is makkelijk. De steun is degelijk en voor meerdere maten bestemd. Zeer aan te bevelen.

Een bijzondere powerbank!

Een grote capaciteit en er is van alles op aan te sluiten. Das logisch zou je denken. Maar op dit apparaatje zitten vier verschillende aansluitkabels op. Das toch wel uniek en om het nog completer te maken kan je ook opladen via het draadloze MagSafe principe.

Top product

Vind het een hele mooie aanvulling op al die verschillende laders die we normaal gebruiken Nu snel tablet laden onder gebruik Ideaal iedereen aan te bevelen

Top product!

Makkelijk te monteren. Je kan de houder op verschillende manieren en standen vastmaken. Tijdens het rijden en ook op de klinkers gaat jij niet los zitten.. ook makkelijk mobiel erin doen en eruit halen.

Werkt uitstekend

Een maand geleden de telefoon houder gehaald en deze werkt perfect

An All-in-one charger with neat design suitable for traveling

I recently bought iSetchi 4-in-1 Draadloze Oplader (15W snellader), and it's included a quick charger 3 as well, so I can charge my iPhone and my AppleWatch and my Airpods on it very easily at the same time. I even give it a try with my iPhone 8 and it charges it as well wirelessly. Regarding the support team, they are totally reliable, with customer satisfaction as their top priority which handle every issue. I recommend this charger for those who doesn't willing to pay hundreds boxed of euros for a wireless charger but the same quality and functionality.

Mooi afgewerkt product en goede levering!

Product besteld en voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering.

Bijna perfect

Gebruik in de radiatorrooster valt voor mij tegen. Het opladen had ik sneller verwacht. Voor de rest prima, sterke magneet.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Een artikel ontvangen waarbij van de lader één pen krom was, een berichtje gestuurd. Ze verontschuldigden ze zich en stuurden per omgaande een nieuw exemplaar op. Bij IStechi staan Service en Kwaliteit hoog in het vaandel. Top webshop met Top producten!!!

Super kwaliteit tegen scherpe prijs!

Terwijl ik wachtte op de levering van mijn nieuwe Motorola Edge 30, ging ik op zoek naar een telefoon houder met draadloze laadfunctie voor in de vrachtwagen. Ik kwam al gauw uit bij de iSetchi. Een beetje prijzig dacht ik in eerste instantie maar na het lezen van de vele reviews toch maar de knoop doorgehakt en besteld. Het pakket verscheen een dag later. Zeer goed ingepakt! Meteen in de vrachtwagen monteren dat ding! Ik was echt verbaasd over de kwaliteit. Ontzettend degelijk materiaal. Eindelijk een zuignap die aan de voorruit blijft plakken!!!! Wat een verschil met andere houders die ik heb gehad. Ook de meegeleverde aluminium sigarettenplug was van goede kwaliteit. Weer een dag later verscheen mijn nieuwe telefoon. Natuurlijk 's morgens in de nieuwe houder gezet. Hij begon meteen op te laden en gaf al snel 100% aan. Nu inmiddels een week verder en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop! 5 sterren meer dan waard!

geweldig product

iSetchi Telefoonhouder Fiets Waterdicht. Was gemakkelijk te installeren. Degelijke en stevige telefoonhouder. Telefoon zit goed in de houder Eerste ervaringen zijn goed.

Fantastische klantenservice!

Voordat ik mijn ISetchi telefoonhouder bestelde heb ik de klantenservice gebeld voor advies. Ik werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, waarna ik de houder direct besteld heb. De telefoonhouder beviel heel goed, behalve dat hij soms onverwacht ‘open’ ging. Daardoor viel mijn telefoon soms op de grond, waar ik dan weer van schrok. Na een maand of 2 begon dit mij toch te irriteren en heb ik weer contact opgenomen met de klantenservice. ‘Dit euvel komt niet vaak voor’, zei de klantenservicemedewerker. ‘Ik stuur u direct een nieuwe’. De volgende middag werd er een nieuwe houder bezorgd. Wat een geweldige service!!! Waar vindt je dit nou nog? Wat mij betreft niets dan lof voor dit bedrijf!!!

Super goed

Alleen het opladen valt tegen had dit sneller verwacht. Als de navigatie op de tel aan staat laad hij niet bij loopt batterij eerder terug ,jammer

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!