Dergelijk product met alle benodigde accessoires meegeleverd. Ziet er strak uit! Snelle levering en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Mogelijk verbeterpunt is dat het knopje om te locker extreem gevoelig is, maar desalniettemin zeer tevreden klant

Top product

Ziet er strak uit, makkelijk te installeren, doet precies wat gevraagd wordt, prijs-kwaliteit kan niet beter.

Uitstekende service

Ik had een kleine probleem met de levering van mijn bestelling, direct op de zelfde dag nog goed geholpen! Kwalitatieve telefoonhouders!

Waar BOL.com het verziekte, maakt ISETCHI direct alles goed! Snel opgelost en meer dan keurig geregeld. De houder zelf werkt feilloos! Nogmaals dank!!!

Zeer functioneel

Goede service, snelle levering. Klein toestel. Maar het werkt prima. Geen gedoe meer om gsm te bevestigen.

Niet helemaal goed.

In de beschrijving las ik dat de telefoonhouder ook stevig bevestigd is in het hoesje. Blijkbaar is mijn hoesje te dik want de telefoon pakt niet goed.

Eindelijk een houder gevonden die past bij mij

Lekker stevige en robuuste iSetchi 15W MagSafe iPhone 12 & 13 Telefoonhouder met Draadloze Oplader Auto (Snellader) + Quick Charge 3.0 Adapter. Door de dashboard plakker ook goed op andere plaatsen te gebruiken dan alleen op een ventilatierooster. Moeste even zoeken en pielen om de bescherming van de plakker te verwijderen, advies maak er een klein lipje aan. Gebruiksaanwijzing te beknopt, verwijzing naar de site met uitgebreidere zou al voldoende zijn.

handig, compact en zeer solide extra accu/lader voor iwatch, iPhone en iPad

De accu laadt snel op en blijft dagenlang vol zonder leeg te lopen als er niets wordt geladen/ontladen; dit bewijst dat dit een betrouwbare acculader is en handig voor mee op vakantie / onderweg. Als ik 2 apparaten (iwatch en iPhone) tegelijk oplaadt gaat ook uitstekend en super snel! Daarnaast een uitstekende service en communicatie van/met het bedrijf iSetchi !

Zéér tevreden

Voldoet perfect! Eenvoudig te plaatsen en de GSM zit stevig vast maar kan ook makkelijk los gemaakt worden. Geen gedoe meer met kabel in te steken.

Uitstekende klantenservice

Doordat de adapter van mijn bestelling kapot bleek werd er direct een nieuwe toegestuurd en had ik die de volgende dag in huis. Snelle vriendelijke klantenservice.

Helemaal top

Past gelijk in mijn auto. Die macsafe is top hierbij. Kortom. Ben helemaal blij

Goed product, super service

Fijn product en super service!

Geweldige producten, uitstekende service!

Voor magsafe iPhone 12 heb ik de nodige producten besteld waaronder een 3 in 1 oplader/standaard en een magsafe powerbank die makkelijk in gebruik is. Ook ben ik uitermate tevreden over de kwaliteit. Mede dankzij een uitstekende klantenservice ervaring ben ik een meer dan tevreden klant! Ik raad deze producten zeer aan.

Perfecte lader

Vaker te grote powerbank meenemen, kabeltje erbij alles maar lastig. Deze powerbank is de toekomst, perfect en zit goed vast. Kan mijn iphone er goed mee opladen. Een aanrader

Werkt perfect

Enige moeite om hem te installeren in de wagen, maar nu top. Zeker een aanrader. Knopjes zijn wel wat gevoelig.

Werkt zoals beschreven.

MagSafe en laden werkt goed. Zelfs de IPhone 13 met cover blijft goed zitten. De bevestiging in het luchtrooster is.

Werkt goed echter de rooster klem is helaas stevig genoeg.

Prima houder voor mijn gsm, echter moet ik oppassen bij het gebruik van de ventilatorklem dat de houder inclusief gsm tijdens het rijden er af kan vallen. Dit is inmiddels een paar keer gebeurd. Je kunt ook de raamhouder gebruiken maar daar ik de gsm houder met lader niet voor gekocht. Verder klemt de gsm goed in de houder en werkt het opladen prima.

Makkelijk op ventilatierooster.

Erg makkelijk aan te brengen, goede houvast. Zeer fraai uiterlijk. Jammer dat het enkele functie's enigzins belemmert. Zeer acceptabele prijs.

Prima product met snelle levering!

iSetchi 15W MagSafe iPhone 12 & 13 Telefoonhouder met Draadloze Oplader Auto (Snellader) + Quick Charge 3.0 Adapter Aangeschaft voor in mijn Audi A1. Eenvoudig te monteren en de telefoon blijft stevig hangen en laad lekker snel op!

Naar prijsverhouding uitstekende telefoon houder!!

Ik heb al meerdere artikelen van isetchi gekocht, altijd goede en snelle levering en mooie materialen gebruikt, dus ben ik zeer tevreden over Isetchi.

Snel bezorgt en netjes verpakt product werkt ook naar behoren

Eindelijk een lefoonhouder gevonden.

Gelukkig had ik een plekje om de houder op het dashboard te plakken, mijn ventilatiesysteem strippen zitten te los waardoor de houder naar beneden viel. Nu super tevreden.

Bevalt goed en laad snel

Hij bevalt mij goed. Laad snel en ziet er goed uit

perfect product

Snelle verzending, goede productomschrijving en goed verpakt aangekomen.

Gewoon goed!

Het is niet voor niets dat ik al voor de tweede maal deze autolader bij iSetchi bestel: nu voor de "auto van de zaak" Perfecte houder voor mijn iPhone 12: goede kwaliteit en prima levering; Twijfel je? Niet doen! Gewoon bestellen!

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!