eenvoudig maar perfect!

Deze houder is van uitstekende kwaliteit en werkt perfect! Mijn iPhone 12 (met magsafe hoes) blijft goed zitten, ook bij het rijden op een ongelijk wegdek. De ventilatorrooster-houder is degelijk en goed verstelbaar. Ik ben zeer tevreden!

Prima spullen tegen scherpe prijzen.

Heb al verschillende artikelen afgenomen en ben zeer tevreden over deze zaken, zowel producten als de snelle levering.

Echt een hele fijne telefoonhouder. Zit er mooi strak uit in de auto en heeft een sterke magneet. Ik heb hem onder mn hoesje en hij is er nog nooit afgevallen

Prima houder. Voldoet aan de verwachting. Kan ook bij de toetsen aan de zijkant van het toestel. Lichte trilling bij oneffenheden.

Fijn product en goede service

Het product van iSetchi bevalt mij goed, het zier er mooi uit en de werking is goed uitgedacht. Ik had een technisch probleem met het product. Na dat ik dit in een filmpje had opgestuurd heb ik een volledig nieuwe opgestuurd gekregen. Zeer tevreden! En oja, de verpakking is ook nog een mooi, leuk om uit te pakken!

Super fijn product!

Ik heb de iSetchi MagSafe iPhone 12 Autohouder aangeschaft en ben hier zeer tevreden mee. Van te voren nog even contact gehad met de klantenservice en fijn advies gekregen. Ik raad deze webshop aan!

Top product!

Na lang zoeken terecht gekomen bij de Magsafe carcharger, eindelijk eentje die blijft hangen als je de drempel over gaat! Voelt zeer degelijk aan en de klem aan de ventilatierooster blijft gewoon zitten. Beveel dit product zeker aan!

Fijn product van een retailer met uitstekende service

Goed product wat dagelijks gebruikt wordt. Uitstekende service bij het vervangen van een 3m sticker die losgelaten is.

Praktisch en esthetisch

In mijn Peugeot 108 is er geen plaats voor een conventionele autohouder, maar de iSetchi® MagSafe iPhone 12 Autohouder. Is perfect voor mijn auto. Het plakkertje maakt het mogelijk om mijn houder neer te zetten waar ik maar wil. Waardoor je niet gebonden bent aan een specifieke kijkhoek naar je telefoon. Verder is het ook nog eens plezant om naar de houder te kijken.

Fijne ervaring!

Ik kan niet anders zeggen dat ik blij ben met de producten die ik van iSetchi heb en de service die ze verlenen, heel fijn!

Per ongeluk had ik 4 in plaats van 2 draadloze telefoon houders met opladers besteld. Toen ik reageerde nadat ik het ontdekt had was het al verstuurd maar kreeg de volgende dag bericht dat ik het bedrag van de 2 teveel bestelde telefoon houders terug gestort zou krijgen en ze vanwege milieu omstandigheden niet terug hoef te sturen. Het geld van deze 2 stond na 1 dag op mijn rekening. Zeer tevreden.

Helemaal blij

Magnetische telefoon houder bevalt uitstekend!!

Klantenservice is top en reageren snel. De telefoonhouder fiets is een top product. Hij is voordelig, makkelijk in gebruik en voelt solide aan.

Beste telefoon houder

Ideale lader voor je telefoon

Eindelijk een draadloze lader gevonden die ik kan bevestigen op de schaarse ruimte op het midden van mijn dashboard (Audi A1) en daar gewoon goed op blijft zitten! Veel fijner dan een houder die in het zicht zit op mijn autoruit of die ik op een ventilatierooster moet bevestigen (en daarin slecht blijft vastzitten). Ben ook zeer te spreken over de klantvriendelijkheid van en snelle levering door dit bedrijf. Was mij aangeraden door mijn zus en ik zal het ook zeker anderen aanraden hier wat te bestellen!

Kwaliteitsvol product

Kwaliteitsvol product, voldoet aan wat er verwacht wordt. Heel simpel te installeren. Zeer tevreden een aanrader.

Goed product, past niet perfect

Het product ziet er absoluut netjes en modern uit, en werkt ook naar behoren. Super fijn om makkelijk de telefoon te kunnen bevestigen én snelladen. Echter is de magneet wel erg groot waardoor mijn telefoonhoesje (Galaxy S10) niet meer helemaal aansluit, en kon ik in mijn Toyota Celica lastig een montageplekje vinden vanwege de beperkte kantelmogelijkheid. De Sticker lijkt ook super goed te plakken en was makkelijk te bevestigen (goed alternatief voor wie geen ventilatierooster wilt gebruiken). Als hij verder te kantelen was, de magneet nét iets kleiner en het instructieboekje qua taal herzien wordt een dikke 10 waard van bestelling tot gebruik!

Prima lader voor de wat grotere smartphone. Even de juiste maat instellen en hoppa. Zeer tevreden.

Super service

Super service

Mooi product maar beperkt

De magneet is onvoldoende sterk om mijn iPhone 12 Pro op zijn plek te houden. Dat had duidelijker omschreven moeten worden. (Tip: maak de magneet sterker) Als ik dit wist had ik het product niet gekocht. Nu heb ik een hoesje moeten kopen waar ik de metalen ring in heb geplakt. (Tip 2: omschrijf dat de ring altijd gebruikt moet worden)

Wat bol.com niet klaar kreeg, namelijk levering binnen 1 dag van de telefoonhouder voor op de fiets, is iSetchi wel gelukt. Supersnelle levering dus, een zeer behulpzame klantenservice en een goed product.

Prima snelle service!!

Makkelijk bestelproces, goede communicatie omtrent de levering en ook een snelle levering. kortom een prima service en product!!

Snel geleverd. Handig apparaatje

Ik was op zoek naar stroomvoorziening via de aansteker in de auto zonder losse kabels. Deze heeft kabels die vanzelf oprollen en niet loshangen in de auto.

Snel geleverd en werkt perfect.

Mooi product. iPhone zit stevig in de houder, die overigens niet zomaar uit zichzelf open en dicht gaat. Bij het plaatsen van de iPhone gaat hij wel automatische dicht. Openen met eenvoudige handbeweging Oplader werkt ook prima.

Prima met kleine aanpassing.

Had er zelf al 1 en mijn vriendin ook nu 2 voor mijn broer besteld. Haal de plastic draaiknop van de stuurbevestiging er af en vervang deze door een rvs inbus bout. Dit ivm diefstal. Werkt prima!

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!