Positief verrast!

Als digi-nerd zeur ik altijd over accessoires, eigenlijk weet je van tevoren, als je niet het origineel koopt valt het altijd tegen. Na een tip heb ik dit product mogen gebruiken en ben zeer positief verrast. De bijgeleverde oplader is van zeer hoge kwaliteit, en laad mijn zeurderige Huawei mate 20 Pro met de bijgeleverde kabel en oplader gewoon op hoge snelheid op. Dit lukte mij zelfs niet met de originele lader + kabel met menig ander QI Wireless charger. De bijgeleverde arm en ventilatierooster houder zijn meer dan prima, zowel staand als liggend prima stabiel, ook in een ver uitgeschoven stand. En, automatisch open en dicht, dat ziet er toch wel gelikt uit én werkt erg gemakkelijk.

Goede producten, snelle levering

Producten zijn zoals omschreven, werd op 1 dag tijd geleverd (naar Belgie)

Keurig op tijd geleverd. Erg tevreden over het artikel

Goeie service

alles op tijd geleverd, werken perfect en wanneer je beld helpen ze je goed

Dik tevreden

Iphone 11 viel door verkeerde houder

Met een andere houder blijft de IPhone wel goed vastzitten. Achteraf had ik liever de andere houder gekozen ipv alleen de magneet.

Snel geleverd, goede kwaliteit en mooi design!

Precies zoals omschreven.

Helaas ‘vergeten’ terugbetaling te doen

Product is prima als je een ring op je telefoon prima vindt. Zag er verder erg netjes uit maar heb het terug gestuurd. Duurde erg lang voordat ik m’n geld terug kreeg, blijkbaar er tussendoor geschoten want toen ik mailde stond het binnen 3 dagen op m’n rekening. Kan gebeuren

Sinds 2016 elke keer top!

Wij hebben in 2016 onze eerste aankoop gedaan via iSetchi (magneethouder auto). Sindsdien zijn we meegegaan met de product-- introducties en de ontwikkelingen rondom draadloos opladen in de auto. In mei 2018 een draadloze autolader gekocht. Tot op heden werkt deze perfect. De klantenservice reageert snel bij vragen en de zending verloopt altijd vlekkeloos.

Goede kwaliteit en afspraken komt men goed na

Bezitten meerdere producten van isetchi. Goede kwaliteit en werkt zoals omschreven. De lever afspraken worden tot nu toe altijd nagekomen.

Uitstekende kwaliteit en assortiment

Geweldige service Goede en snelle afhandeling Heel erg erg aan te raden

Mooie telefoonhouder.

Top!! Klantenservice om half 11 's avonds, dat verwacht je toch niet?

Super goede ervaring met iSetchi. Ik had vragen over mijn bestelling en drukte op het telefoonknopje op hun website. Ik had verwacht dat ik naar een contactpagina zou gaan maar had het nummer gelijk in beeld. Dus maar gewoon geprobeerd. Het was half 11 's avonds dus ik was niet verbaasd toen er niet werd opgenomen. Echter binnen een minuut werd ik teruggebeld en zeer vriendelijk geholpen en de volgende middag het pakketje ontvangen! Helemaal super jongens. Mooi werk. Fijne feestdagen.

Super handige telefoonhouder

Heb een telefoonhouder met draadloze oplader gekocht. De houder blijft goed in het ventilator rooster zitten. De magneet werkt ook prima, telefoon valt er nooit af. En draadloos opladen werkt perfect, snel genoeg zodat de batterij niet langzaam leeg loopt als het scherm aan staat zoals bij sommige autoladers.

Bijzonder goede producten en een uitstekende service

Omdat de powerbank van 5000 mAh mij uitstekend beviel, zocht ik op de iSetchi site een versie van 10.000 mAh (voor een familielid). Vóór de bestelling had ik vragen over het gewicht en een USB A aansluiting, telefonisch werd ik uitgebreid en plezierig geholpen. Inmiddels heb ik het product ontvangen: wederom een mooie balans tussen prestaties, gebruiksgemak enerzijds en grootte en gewicht anderzijds (lichter dan vergelijkbare powerbanks). Heel handig dat USB-kabels zijn geïntegreerd. Ik denk dat ik voor mezelf er ook nog één bijkoop.

Netjes

Prima product, alleen helaas door een storing te laat geleverd! Maar dat is overmacht.

Mooie producten, snel geleverd!

In het bezet van de Powerbank en de magneethouder. Werken zeer goed.

Fijne telefoonhouder

Zeer tevreden met de W5 telefoonhouder met draadloos snelladen. Wij hebben 3 typen telefoons, die allen draadloos kunnen worden opgeladen. Geen geklooi meer met verschillende kabeltjes. Wordt geleverd in een nette doos. De houder klemt perfect op een ventilatierooster, maar kan ook op een vlakke ondergrond worden geplakt. De stekker voor in de sigarettenaansteker heeft een dubbele USB-aansluiting. 1 Voor het snelladen, met de ander laadt hij normaal op. Met de meegeleverde stalen ring die je achterop je telefoon moet plakken blijft hij prima zitten. Ook met een siliconen hoes om je telefoon. Alleen met een dikke leren hoes zit hij te ver van de magneet af en blijft hij niet zitten. Tip: schaf 2 extra ringen aan.

Snel en reëel

Net product, zoals omschreven en snelle levering.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Geurverspreider voor de auto. Top product.

Ondertussen reeds 2 weken jullie geurverspreider voor de auto in mijn bezit en degelijk kunnen testen. Heel goede kwaliteit en werkt perfect. Goed assortiment geuren meegeleverd. En de levering zoals belofte... De dag nadien! Bedankt en veel succes voor jullie toekomst van een terugkerende klant.

kwaliteit is goed en snelle service..

heb goede ervaring met de spullen van isetchi. mooie kwaliteit en werkt goed.

Snelle levering van de bestelling

Uitstekend apparaat, snelle levering heb dit dan ook al aan kennissen doorgegeven.

Snelle service, mooi product

Einde van de middag besteld en de volgende dag al netjes in huis. Product, in dit geval een magneethouder voor mijn mobiel voor in de auto, werkt goed. Ga hier zeker vaker wat bestellen.

heel tevreden

vlug en correct geleverd

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!