Doen wat ze beloven

Heb hier nou al een aantal keren wat besteld en steeds naar tevredenheid. Komen hun afspraken na! Groet, Een zeer tevreden klant

Kwaliteit voor goede prijs, en snelle levering.

Snel geleverd. Producten die niet alleen zeer mooi ogen maar ook nog eens van goede kwaliteit zijn.

Lekker snelle levertijd

Duidelijke webshop en een snelle levering van mijn product

Mijn keuze was snel gemaakt door de overzichtelijke webshop, en mijn product kon ik goed volgen via de meegeleverde track and trace code.

Product snel ontvangen en werk uitstekend.

Uitstekend!

Goed product, ziet er mooi uit en werkt goed. Product werd snel geleverd. De service is echt goed. Ik heb via whatsapp wen vraag gesteld en werd gelijk gebeld door een medewerker en werd goed geholpen!

Snelle levering en prima produkt

Ik heb een powerbank besteld voor mijn IPhone. Snel geleverd en het is een mooi en licht apparaat. Ik ben er blij mee.

Snelle en vlotte levering

Ik heb al verschillende keren bij iSetchi besteld, en steeds kreeg ik mijn bestelling zeer snel opgestuurd. De kwaliteit van de producten is zeer goed en ze gaan lange tijd mee. iSetchi is een echte aanrader voor wie op zoek is naar autohouders/opladers voor zijn telefoon!

Degelijk afgewerkt

De lederen cover van Apple is net iets te dik om de magnetische stralen door te laten. Bijgevolg valt de telefoon tijdens een ruwere weg.

Snel en eerlijk

Eerlijke prijzen, goed omschreven producten en snel geleverd.

Top product

Fijne houder die ook nog eens mooi staat in de auto

Handig en snelle levering

Geweldig makkelijk om te installeren en laad ook nog snel op. Levering was super zaterdag besteld en dinsdag al in huis, helemaal top. 👍🏻👍🏻👍🏻

Top product en op tijd geleverd! Zeer tevreden klant

Ik ben blij met ISetchi producten. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Top product

Zeer stevige houder. Blijft perfect zit in het ventilatierooster. Verschuift niet. Mooi design.

zeer tevreden over de kwaliteit

zeer goede kwaliteit en sneller correcte verzending. de M3 plakker van de mount werkt niet op al de oppervlaktes.

Prima prijs en vlotte levering

Kwalitatief goede producten met een vlotte levering, tegen een prima prijs.

Goede magneet telefoon zit goed vast

De magneet doet zijn werk precies zoals omschreven. Als de telefoon niet aan de magneet zit valt de houder vrijwel niet op door zijn design. De inlegmagneet werkt niet optimaal met een "book case" om je telefoon maar dat is simpel op te lossen.

Gewoon heel goed!

Ik gebruik iSetchi nu al jaren met verschillende toestellen en in verschillende auto's. Het is eenvoudig, mooi en gewoon heel goed. Ik ben er heel blij mee en tevreden over.

Super tevreden

Mooi design, blijft goed stevig zitten door de magneet en is tevens makkelijk er vanaf te halen met één hand. Al met al zeer tevreden mee

Goede houder

De houder blijft perfect zitten en de magneet is sterk genoeg. Heel fijn!

Snel verzonden

Ok Had al een begrepen dat de draadloze oplader ook werkte voor een samsung a50 Dat is dus niet zo . Beetje jammer want als je Google's dan geeft ie deze meteen aan. Nu moet ik toch iets extra's bestellen om het te laten werken

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Op donderdag een draadloze iSetchi lader besteld en de volgende dag al in huis. De kwaliteit lijkt erg goed op het eerste oog en de lader bevalt heel goed.

Aanrader! Super kwaliteit en uitstekende service!!!

Ben super tevreden zowel over het product als de servis. Had die al volgende dag na mijn besteling thuis gekregen. Werkt prima , alles is zoals in beschrijving vermeldt. Uitstekende ervaring,echte aanrader. Ga nog bestellen!!!

Super service!

Ik heb al een keer of 6 iets besteld bij isetchi en elke keer was de service top! De producten komen telkens binnen e de vermelde datum aan en als er iets mis is kan je het direct terugsturen. De klantenservice is ook super goed, als je een bericht stuurt wordt er zeer snel geantwoord en wordt er ook weldegelijk iets gedaan aan je probleem.

Snelle service met goede producten

Voor de tweede keer heb ik een product van iSetchi besteld, en weer naar volle tevredenheid. Bij de aanschaf van mijn nieuwe iPhone 11 leek het me handig in de auto een draadloze oplader te hebben. Helaas niet helemaal draadloos omdat de telefoonhouder alsnog aan de stekker moet maar oké... handig is ie in ieder geval!

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!