Goede prijzen en snelle levering

Zoals verwacht, goede service

Uitstekende service & kwaliteit!

Gewoon top

Prima product

Powerbank Oplader werkt perfect, heb hem al een tijdje in bezit en doet het nog steeds goed. Lekker licht en handzaam, zoals het hoort!

Zeer Handing

De draadloze oplader van Isetchi is zeer handig en makkelijk te gebruiken. Ik gebruik het al een tijdje, en ik zie geen enkel nadeel, zeker een aanrader!

fijn product, supermakkelijk geen snoer stress tijdens autorijden

Telefoonhouder met draadloze oplader 2x besteld voor onze beide auto's. Mooi materiaal, werkt goed en geen geklungel met het aansluiten van een snoertje. Magneet werkt prima ondanks vrij dikke case op mijn iPhone.

Handige houder

snel geleverd. makkelijk te installeren en handig in gebruik. Houdt mobiel van 191 gram met gemak vast.

Mooi product, goede service

Draadloze oplader besteld voor in de auto, snel geleverd en werkt goed!. Nadat er een onderdeel defect ging was een goede klantenservice die direct het probleem heeft opgelost:).

Product beter dan verwacht

Ziet er erg mooi en kwalitatief uit.

Subtiele lekkere autogeur

Luchtverfrisser voor de auto besteld met 3 geuren. Pas 1 geur geprobeerd maar die bevalt in ieder geval goed, niet zwaar overheersend en regelbaar. De houder zit mooi subtiel op het ventilatierooster. Geen risico op vloeistoflekkage (zoals de flesjes) met deze luchtverfrisser met geurstaafjes.

Mooie dingen voor redelijke prijs.

Eerste autolader met magneet was wat storingsgevoelig. Na een jaar een nieuwe besteld. Zien er iets anders uit maar magneet lijkt veel sterker en geen contactproblemen meer. Eerste product al weer vergeten. Snelle service. Mooi spul.

Degelijke telefoonhouder met sterke magneet

Het is een goede, degelijke telefoonhouder voor in de auto met een sterke magneet. De telefoon blijft goed zitten en het is fijn dat hij ook oplaadt. Prima prijs kwaliteit verhouding!

heel goed

Super stevige telefoonhouder. Snelle correcte levering en prima verpakt.

Netjes en afspraak is afspraak

Conform bestelling goed ontvangen. Ook na een vraag snelle reactie ontvangen. Top dus

Goed product, mooie prijs!

Luchtverfrisser en Qi telefoonhouder voor de auto besteld. Deze kwam tevens zelfs met een Quick Charge 3.0 autolader (2 usb sloten)

Goed produkt, nette prijs, snelle levering

Magneethouder voor gsm en luchtverfrisser voor in de auto besteld. De producten hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding en voldoen aan de verwachting. Correcte en snelle communicatie. Snelle levering. Top!

Ze doen wat ze beloven. Snelle levering. Netjes verpakt!

Snelle levering, top product

Heerlijk dat mijn telefoon met open armen wordt. En dat de armen automatisch weer sluiten Perfect ,en nog super snel draadloos opladen ook. Ik ben een blij mens !!

Goed product!

Top product, makkelijk te bevestigen en de magneet werkt erg goed.

Werkt zoals voorgesteld

Produkt is handig te plaatsen in de auto. Uiterst tevreden

Goeie product ma wel dagje te laat geleverd

Het product sou binnen 24 uur gelever worden ma.is een dagje later maja ik ben niet de moeilijkste dus 4 sterren is wel gepast als die binnen 24 uur wqs geleverd kreeg je de 5e van mij. Maar het product is goed

eenvoudig zeer praktisch en handig in gebruik en magneet krachtig genoeg

het is uitpakken magneetplaatje in je telefoon hoesje doen en magneet klik je eenvoudig op ventilatieroosters. geen gedoe meer met houdertjes. zeer eenvoudig en veel gebruiksgemak!

Snel, duidelijk, goed en scherp geprijst

Erg fijn. Via een vriend bij jullie terecht gekomen. Product besteld en binnen de afgesproken tijd geleverd. Erg tevreden!

Super , snel makkelijke & betrouwbaar

Super Pruducten als beschrijving

Zeer handig, flexibel en prettig!

Fijn en snel in gebruik. Geen onhandige houders die stug werken.

Zeer handig en praktisch top!

Vele gsm houders geprobeerd eindelijk een degelijke , handige houder gevonden Thanks

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!