Helemaal top

De magneethouder voor in de auto was snel binnen. Eerst twijfelde ik of die mijn telefoon wel zou houden en heb hem toen meteen getest. En het klopte het houd mijn telefoon makkelijk.

Ik vind het een erg fijne powerbank. Ik hoef gelukkig niet meer met allemaal kabels te lopen, want die zitten er gewoon bij. Geweldige kwaliteit/product!

Duidelijke site. Telefoonhouder werkt prima in verschillende auto's. Mooie oplossing. Handig magneetplaatje erbij, en reserve. Goed in het zicht te hangen. Bestellen en leveren volgende dag - top!

Mooi product voor een scherpe prijs!

Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van afwerking en de gebruikte materialen. De magneethouder/ lader toont er veel duurder uit dan dat dit werkelijk is. En het werkt ook nog eens goed! Een aanrader!

Fijne telefoonhouder!

Magneethouder is van een mooi strak design. De magneet is sterk genoeg om een grote smartphone op zijn plek te houden tijdens het autorijden.

Produkt werkt goed / netjes geleverd.

Produkt werd op tijd geleverd. Produkt voldoet aan mijn wensen. Snel geleverd. Zorgeloos.

Snel en betrouwbaar

Zeer goede producten voor een zeer goede prijs. Verzending gebeurde zeer snel.

Goedkoop, snel en kwaliteit!

Duidelijke site geen onnodige informatie, snelle afhandeling.

Top service!

Bestelling snel geleverd volgens afspraak. Top!

Mooi en goed product. Snel geleverd

De producten van iSetchi zien er mooi uit en doen exact wat ze moeten doen. Kwaliteit is goed en worden ook in een doordachte verpakking geleverd. Bij vragen reageert men hier erg snel en correct. Ik heb in korte tijd wat laders voor de auto en buro besteld en ben daar vooralsnog uiterst tevreden over. Aanrader! Zo kom je ze niet veel meer tegen.

Snelle levering, goed product

Ik heb de powerbank besteld en ik vind het vooral handig dat ik niet de hele tijd hoef te kloten met mijn eigen kabels maar dat deze er gewoon automatisch in zit, al met al top!

Goede, handige producten voor normale prijs.

Heb al verschillende producten gekocht bij Isetchi en word eigenlijk nooit teleur gesteld. De prijs is normaal, de producten zijn van een goede kwaliteit en de klantenservice helpt je verder als dat nodig is. Een webshop zoals je het mag verwachten.

Een makkelijke bestelling en snelle levering met een goed product als resultaat.

zie hierboven, top!

Leuke webshop met interessante producten

Heb 2 producten gekocht bij iSetchi. Magentische telefoonhouder en luchtverfrisser voor in de auto. De magnetische telefoonhouder is fantastisch, ik heb er een tweede bijbesteld. De luchtverfrisser voor in de auto geeft geen geur af als er koude lucht wordt geblazen. Dus in de zomermaanden geen luchtverfrisser. Wanneer warme lucht wordt geblazen geeft dit een aangenaam geurtje. Ook kan je de intensiteit regelen wat ook leuk is. Wat iSetchi betreft, leuke en gemakkelijke website, leuke producten aan goede prijzen en goede communicatie met de klantendienst. Wanneer er wat misloopt krijg je reactie en oplossingen. Ik kan deze webshop dus zeker aanraden.

Chique en goede telefoonhouder

De magnetische telefoonhouder heeft een chique uitstraling en werkt erg goed! Absoluut een aanrader!

Mooie producten!!

Heb al diverse producten gekocht en allemaal perfect!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Verschillende producten bekeken en getest. Het beste product kwam van deze site, stevig, degelijk en goede prijs.

Prima producten en snelle levering

Gemakkelijk bestellen, prima producten en snelle levering. Simpel maar doeltreffend.

Simpel en eenvoudig te plaatsen met of zonder telefoonhoes.

eenvoudig te plaatsen met of zonder telefoonhoes. Heb een hoes met een metalen plaat, dus kon de meegeleverde sticker aan mijn partner geven. Drempel bestendig, geen gedoe met in uit een houder te halen. Kortom uitstekend

Mooi stijlvolle telefoonhouder

Product besteld en snel geleverd. Makkelijke montage. Stijlvol en eenvoudig. Werkt uitstekend. Aanrader!

Geweldig!

Ik moest een powerbank hebben die licht was en handig. Toen kwam ik bij die van Isetchi uit met 5000 Mah. Net zo groot als een iphone 7, super dun en met alle benodigde kabels. Super!

Fijn product makkelijk te installeren

Na het verkrijgen van een dikke prent toch maar mooie telefoonhouder aangeschaft ! Hij laaid automatisch op en alles us overzichtelijk handsfree te zien op mijn smartphone. Griet Kevin

Snelle levering! Goede kwaliteit!

Mijn bestelde product binnen 24 uur in huis, netjes verpakt. En de telefoonhouder was precies wat ik nodig had!

Is een goeue uitvinding

Degelijke spullen

Alle spullen die ik tot nu toe heb gekocht voldoen volledig aan mijn wensen

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!