Pluspunten

Perfect ben erg tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij klachten een snelle reactie

Pluspunten

Uitstekende service. Ook bij vragen en problemen een oplossing willen bieden wat tot tevreden klanten lijdt!

Pluspunten

Snelle en duidelijke service. Goede kwaliteit

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Ik gebruik de universele telefoonhouder sinds 2016 in mijn Volkwagen Polo. Bevalt perfect en met de los verkrijgbare magneetplaten set kan ik elke nieuwe telefoon gebruiken in combinatie met deze houder.

Pluspunten

Top product de draadloos qi oplader , wat erg fijn is dat je hem ook op je dashbord kan plaatsen waardoor het 1 word met de auto was ook erg makkelijk te installeren

Pluspunten

Helemaal top!

Pluspunten

1 van de bestelde producten vertoonde kort na levering een probleem, maar na mail naar klantenservice werd me snel beloofd een nieuw exemplaar op te sturen! Prima service na verkoop!

Ik hoop dat het gebrek aan het product (3 in 1 auto-lader) een eenmalig/ongelukkig incident was en niet aan kwaliteit van het product te wijten is. Maar ik neem aan van niet, aangezien andere exemplaar (had er gelijk 2 besteld) wel prima werkt.

Pluspunten

Zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten voor een prima prijs. De service die Isetchi levert is goed. Er wordt adequaat gereageerd op vragen en problemen met producten worden goed verholpen.

Pluspunten

op tijd geleverd, mooi eenvoudig product

geen

Pluspunten

Goede communicatie, goede producten, snelle levering. Kortom een tevreden klant

Je en u worden door elkaar gebruikt in de teksten. Dat kan scherper...

Pluspunten

Snelle levering en goede after sales service. De belofte mbt geleverde product volledig waargemaakt.

Pluspunten

Snelle service, goedkoop product

Pluspunten

Goede klantenservice en goede producten

Verzend tijd was niet bekend bij bestellen van product. Hierdoor moest gebeld worden naar de klantenservice.

Pluspunten

Professionele werking

Pluspunten

Dit bedrijf zorg voor veel innovatieve producten die we allemaal wensten! - er is een snelle klantenservice - zeer (inter-) actief op sociale media - handige website

De foto van de universele magneethouder is wat misleidend, aangezien ik in eerste instantie dacht dat deze niet noodzakelijk te gebruiken was met een telefoonhoes. Dit zag ik ook op enkele foto's op de website.

Pluspunten

Goeie producten en doet wat het beloofd.

Pluspunten

Goeie kwaliteit en snelle service

Pluspunten

mooie spullen, goede service

Pluspunten

Snelle service en een goed product. De telefoonhouder werkt perfect, (ik had m eerder moeten bestellen)

Pluspunten

Goed kwaliteit! Werkt perfect

Pluspunten

Een modern bedrijf met moderne hulp- producten en accessoires voor in de auto. Kwalitatief hoogwaardige producten. Goed navigeerbare website. Gebruiksvriendelijke web-shop. Snelle levering.

Mogelijkheid om op rekening te kopen.

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!