Top kwaliteit!

Past perfect Werkt perfect 100% kwaliteit waterdicht en trilling vrij En ook nog en hele nette prijs Wat wil je nog meer Een toppertje

Snelle vlotte levering

Snelle levering van mijn bestelde artikel

Kwaliteit en goede service.

Deze waterdichte telefoonhouder bij iSetchi voor op mij mtb gekocht. Hele stevige houder waar mijn telefoon perfect in blijft zitten. Is goed afleesbaar tijdens navigatie en ook het touchscreen blijft prima functioneren. Toen ik een flinke val maakte en er een klein beugeltje afbrak om de houder mee aan het stuur te bevestigen werd ik prima geholpen door iSetchi. Bedankt!

Makkelijk hanteerbaar

Voldoet aan mijn verwachtingen

Werkt prima, snelle levering.

Ik had een tien gegeven als ik gelijk had gezien wat de boven of onderkant was. Nu dacht ik dat het stuk was.

Betere service kan niet

Na wat problemen te hebben gehad met 1 aankoop werd er binnen een paar uur gereageerd op mijn mail en kreeg ik direct een nieuw exemplaar zonder dat iSetchi er moeilijk over deed.

Fijne telefoonhouder voor op de fiets.

Telefoonhouder, waterdicht, voor op de fiets gekocht. Makkelijk te monteren op mijn stuur. Wel een groot ding, maar ja, wat wil je met een grote telefoon. Nog geen regenbui op de fiets meegemaakt, maar het ziet er allemaal solide uit. Ik kan via touch mijn telefoon blijven bedienen.

Snelle levering past perfect

Een zeer degelijke case die vlot te monteren is zit perfect vast op het stuur

le MB ering conform afspraak

heldere website, goede beschrijving van product, prijs/kwaliteit verhouding prima, snelle levering en de telefoonhouder werkt prima. Enige minpunt is de folie van de plakker krijgen, Dat is niet eenvoudig.

fantastisch product,hoge kwaliteit afwerking.

na het ontvangen van de fm transmitter van iSetchi was uit pakken en in pluggen en het werkte gelijk, goed geluid en design is ook zeer mooi. zit een goede beschrijving bij die duidelijk is. al met al een goed product voor je centen. mvg ruud

Fijne compacte powerbank

Kabeltjes om randapparaten te laden zijn slim geïntegreerd, alleen een kabeltje nodig om de powerbank zelf te laden. Fantastisch compact; past prima samen met m'n iphone in een broekzak. Zo fijn dat ik een tweede gekocht heb

Snelle, goede service

Prima aankoop Goede, snelle levering Prima produkt

Top zeer te spreken over de levering

Snelle levering. Zelfs sneller als vooraf vooraf ingeschat

super gadget

De gsm fietshouder van iSetchi dit weekend getest in de regen! Voldoet prima aan onze verwachtingen! De houder blijft mooi op zijn plaats en beschermt de smartphone tegen schokken en regen.

Top kwaliteit en service

Product zelf is uitstekend en de service is top. Alles perfect afgehandeld. Had zelf iets verkeerd ingevuld, maar is snel en correct door iSetchi rechtgezet. Een absolute aanrader

Makkelijk te plaatsen en goede kwaliteit.

Autolader is natuurlijk nooit zo snel als thuislader. Voor bij het bij laden en als houder een dikke tien.

Fijne website, snelle levering en goed product

Zie hierboven

geweldig

Snelle levering, Zeer gebruiksvriendelijk.

GSM houder met draadloze lader

Stevige en eenvoudig op meerdere manieren te bevestigen automatisch klemmende GSM houder met draadloze oplader. Aansluiten via meegeleverde kabel en 12V USB stekker.

Prima service en kwaliteit

Het geleverde product voldoet aan alle verwachtingen, een vraag voor de levering aan de klantendienst correct en snel beantwoord. Zeer goede ervaring met iSetchi

Stevig en functioneel

Voldoet zeker aan de verwachting, stevige constructie en gemakkelijke bediening van het touchscreen. De opening voor de usb-aansluiting is echter blijkbaar niet voorzien voor usb-C en is te smal voor de meest gangbare stekkers. Dus zoeken naar een smallere stekker of de opening uitvijlen ...

100% gekregen wat ik verwachte Top

Voldoet aan al mijn verwachtingen

Super tevreden met deze oplader. Ook Magsafe werkt perfekt !

Deze compacte powerbank is precies wat ik zocht!

Ik zocht een compacte, magnetische powerbank voor onderweg, met voldoende capaciteit en zonder kabeltjes. Deze powerbank is precies wat ik zocht en ik ben er dus blij mee! Het bestellen en leveren was ook prima, niets dan lof!

Goed en degelijk product, snelle verzending. De dag nadien al thuis bezorgd

Gebruik dit product op de motor en dit gaat goed. Trillingen worden gedempt door het kussentje in de case. Als motorrijder is er een klein nadeel en dat is dat je met je handschoenen aan het klavier van je smartphone niet kunt bedienen. Zonder handschoenen aan geen enkel probleem, dat gaat goed

Letelierstraat 84

1069nt Amsterdam

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!