Perfecte houder voorde telefoon. Zelfs door het hoesje heen is de magneet sterk genoeg en valt de telefoon nooit. Wat een super ding.

Top product

Zoals gezegd top product, mijn iPhone klemt er goed in en laadfunctie is super. Mooi design en is zit goed streving in ventilatierooster zonder trillingen.

Werkt prima, doet wat het beloofd

Heel fijn product, ziet er mooi uit en werkt prima. Doet wat het beloofd en is handig, in plaats van al die losse laders, dit mooie ding

Past perfect

- Gemakkelijk te monteren - Trilt absoluut niet - Alle functies van de telefoon blijven bereikbaar

Helaas niet tevreden

Om heel eerlijk te zijn ging de verzending en aflevering super snel en netjes. Over het producht zelf ben ik helaas minder positief .de iPhone laad heel moeilijk op en de Samsung komt tot 72%

Fijn product!

Hele handige powerbank. Lekker plat en je hebt geen losse snoertjes nodig.

Blijft op zijn plek en is makkelijk af te halen

Erg fijn

Top aankoop en zeer snelle levering !

Top !

Werkt goed. Netjes en snel verstuurd.

Praktisch, laad snel, handige magneetklik

Heel eenvoudig in gebruik, laad snel de iPhone op. Verzending heel vlot. Heel tevreden.

Super product

Fijne telefoonhouder voor als je magsafe heb, je telefoon blijft stevig zitten en kan ook nog tegelijk opladen, ontzettend blij mee!

Zeer tevreden met mijn aankoop

Heb al verschillende geprobeerd,maar deze is super

Mooie en goede manier om je telefoon weg te hangen.

Wordt uitgebreid geleverd in een mooi doosje. Hierin de verchroomde houder met een gestoffeerd magneetvlak. Verder heel wat metalen plaatjes, stickers e.d. om je telefoon of telefoonhoes te voorzien van het raakvlak. Genoeg voor denk ik 4 telefoons. Duidelijke handleiding. De magneet is sterk genoeg voor de telefoon, blijft goed zitten. Overigens kun je naderhand de stickers nog lostrekken (met moeite) om ze beter te plaatsen. Ook niet verkeerd bleek bij mij. Al met al erg tevreden.

MagSafe werkt perfect

Houder klikt vast achter een van de ventilatieroosterlamellen, zo blijft deze beter zitten. Magsafe met iPhone 14 pro werkt goed, ook al getest op kasseien, geen probleem. Volledig pakket met aansluiting op sigarenaansteker.

Snel en superservice

Bestelling ging super en eenvoudig. Bevestigingsmail ging verkeerd. Klantenservice zocht gelijk eea uit en stuurde direct alles opnieuw. Product volgens dag al in huis en voldoet geheel aan verwachting. Perfect allemaal.

Top Merk

De bestelling is super snel geleverd. Het product is volgens mijn verwachting: mooie design en goede kwaliteit.

Service waar velen een voorbeeld aan zouden kunnen nemen

Via externe verkoper een auto houder gekocht waar een kleine productie fout in zat, wat altijd kan gebeuren. Nadat ik hier melding van gemaakt had, werd meteen aangeboden om het product onder garantie te vervangen. Tot mijn grote verbazing werd het vervangende product de volgende dag al thuisbezorgd. Top service. Over het product zelf kan ik ook alleen maar positief zijn. Meerdere, zeer degelijke bevestigings methoden om de houder in de auto te monteren. Prima product en uitmuntende service!

Oplader doet wat het belooft

Ziet er mooi uit en laadt mijn telefoon, Samsung watch en eventueel nog een telefoon moeiteloos op. Ben er bij mee.

Bestelling netjes en snel afgeleverd. Product zoals beschreven.

Prima apparaat!!

Lekker snel bezorgd. het apparaat doet ook wat ie moet doen, zoals in de beschrijving wordt uitgelegd. Goede kwaliteit, geen goedkope rotzooi!! Blij mee!!!

uitstekende keuze, aankoop meer dan waard

helemaal blij met mijn aankoop. Na lang zoek uiteindelijk hier op terecht gekomen. Gekozen voor de dashboard variant. Blijft stevig zitten Klemvaste grip voor je telefoon draaibaar in elke willekeurige stand prijs conform kwaliteit

ZEER MAKKELIJK IN GEBRUIK!!!

Makkelijk / snelle bediening en zelfs een mooi design..

Wat een goede service!! Fantastisch!

Na een aantal producten te hebben besteld ben ik enorm onder de indruk van de prijs/kwaliteit verhouding. Jullie magsafe producten zijn echt heel goed, maar jullie service is op z’n minst net zo goed. Ik had een probleempje met een artikel en had dit gemeld. Zonder dat ik iets hoefde te doen of terug hoefde te sturen heb ik het nogmaals opgestuurd gekregen en binnen een dag had ik het in huis. Persoonlijk heb ik dit nog nooit meegemaakt. Complimenten voor jullie. Veel bedrijven kunnen wat leren van jullie.

Mooie omslag voor mijn ereader. Alles past prima. Blij mee!

Het product is heel handig.

Ik zou het direct terug kopen.

Letelierstraat 84

1069nt Amsterdam

Over iSetchi

iSetchi ontwikkelt en vermarkt handige gadgets. Wij staan voor kwaliteit en bieden standaard twee jaar volledige garantie. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week bereikbaar via [email protected] of 0850470805. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op het bovengenoemde telefoonnummer. Smart products, better life!