Duidelijke website, goed assortiment

Fijn dat er met het milieu meegedacht wordt. Één besteld product was een dag later voorradig. Door een telefoontje werd me gevraagd of ze de bestelling een dag later konden bezorgen in plaats van twee aparte pakketjes.

Goede service, ruime voorraad en snelle levering

Ik had mezelf al aardig verdiept in wat ik wilde, waarna ik op zoek ben gegaan naar leveranciers. Uiteindelijk had Brandveilig-Nederland als een van de weinige de producten op voorraad. Via de chat (whatsapp) nog enkele vragen gesteld die vlot, goed en duidelijk beantwoord zijn. Bestelling geplaatst, en inderdaad alles was op voorraad en supersnel geleverd. Daarbij zijn ze ook nog eens redelijk goedkoop.

Snelle nette levering voor een goede prijs

Alles heel prima in orde bij deze winkel: . Prijs van gekochte artikelen: goed . Informatie op website bij artikelen: goed . Navigatie en bestellen op website: goed . Informatie over status bestelling en levering: goed . Kwaliteit verpakking en snelheid levering: goed Ik kan deze winkel zeker aanraden

top product

Mooie rookmelder. Zonder problemen te monteren en het verbinden van de rookmelders was snel gebeurd.

Goed!!

Snelle levering op 1 juli in huis…Just on time!!!

Waar vele sites aangeven de voorraad te hebben maar na bestelling niet kunnen leveren (helaas meerder keren moeten cancellen, omdat na 2 weken nog steeds niets geleverd is, terwijl site aangeeft op voorraad en binnen 2 dagen geleverd) Bij brandveilig geleverd zoals geadverteerd

snelle levering prima product

snelle levering prima product

goede service

levert netjes en snel...

Snelle levering!

Volgende dag bestelling reeds geleverd tegen een nette prijs

Goed bedrijf

Prima bedrijf die met je meedenkt en je op de hoogte houd

Snelle levering en een mooie prijs

Zo als het hoort te zijn

Vlotte levering

Snel en goed advies en snelle levering.

Snel en goed advies m.b.t. rookmelders. Snelle levering.

Alles volgens afspraak.

Goede producten snelle levertij. Goede prijs.

Ik heb de rookmelders nog niet eens uitgepakt...

Het duurt nog wel een paar weken voor ik iemand het laat installeren.

Snelle levering van producten

Voor ik mijn bestelling afgerond heb nog even app contact gehad met wat vragen. Goed en snel geholpen. Netjes op tijd een mail ontvangen dat de bestelling een dag vertraagd was door de drukte. Producten in goede staat geleverd.

Service gericht en zeer klantvriendelijk

Ik was iets vergeten erbij te bestellen, en na een telefoontje met een zeer vriendelijke medewerkster werd het vergeten artikel gewoon bij mijn bestelling bijgevoegd zonder extra kosten

Goeie website en bereikbaarheid

Snelle levering en goeie producten. Meedenkend met de ondernemer om een goed prijs kwaliteit product te kunnen aanbieden.

Goede info op website, snelle levering

Top en snel

Goed advies , geduld met vragen beantwoorden Snelle levering TOP

uitstekend

uitstekende service ... Steven was zeer behulpzaam en kwam met oplossingen. Zou niet beter kunnen

duidelijk!

Ik moet aan de brandmelders, dus kijk je waar ze het goed,koopst zijn. en daarbij is het bestellen makkelijk en duidelijk en snel geleverd!

Betrouwbaar bedrijf met snelle levering

Betrouwbaar bedrijf met snelle levering van mijn X-sense rookmelders tegen gunstige prijs

Icarusweg 9

8938 AX Leeuwarden

+31582881512

Over Brandveilig-Nederland

Brandveilig Nederland is een groothandel in brandveiligheidsproducten en helpt graag bedrijven die werken met brandveiligheid, zoals brandwerende afdichtingsproducten, brandwerende deuren en noem maar op. Staat uw product niet in ons assortiment? Dan nog kunnen wij u helpen door ons grote netwerk, wij leveren in heel Europa.