Betrouwbaar en prijs/kwaliteit verhouding goed

Is compact en simpel te plaatsen

Duidelijke site en snelle levering

Redelijke prijs en vlot en netjes geleverd

Snelle en goede levering

Gewoon goec, kan er niets aan toevoegen.

Perfecte en hele goede aankoop, aanrader !

Goede en juiste info zoals omschreven. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Snelle reactie op app vraag. Heel klantvriendelijk!

Zeer prettig!

Een goed product

3 rookmelders besteld en op tijd ontvangen eenvoudige installatie

Snelle levering en zeer eenvoudige montage.

Na ontvangst binnen enkele minuten de 3 rookmelders geïnstalleerd.

Gemakkelijk en snel rookmelders besteld, veiligheid voorop!

Ik heb onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst bestaande uit rookmelders en een blusdeken. Ondanks een systeemfoutje bij de bestelling, alles 100% naar tevredenheid besteld en super snel ontvangen.

Prettige samenwerking

Accuraat personeel die mijn adviseerde.

Snelle levering met als bonus een tekening van het zoontje van degene die het verstuurd had. Dat vond ik erg grappig.

Fantastisch!

Goede brandmelder.

Overzichtelijk website en goed artikel.

Goede rookmelders voor een nette prijs. Snel geleverd en netjes verpakt.

Goed opgelost

Ik vind het belangrijkste van een winkel dat men levert wat er besteld is. Helaas is dat niet gebeurd, het werd overigens wel zonder verdere discussie opgelost.

Superservice

Na telefonisch contact een helder en duidelijk advies van Marc. De koppelbare X-Sense rook- en koolmonoxidemelder besteld en binnen twee dagen in huis. Na installatie met behulp van de magnetische montageplaatsjes zijn de rookmelders makkelijk onderling te koppelen, ook met de koolmonoxidemelder.

Makkelijk bestelling plaatsen, bevestiging ontvangen en wanneer bestelling komt

Correcte levering

De bestelde brandmelders waren niet leverbaar. Een telefoontje meldde mij dat. Een volgend telefoontje gaf aan dat de modules lis leverbaar zijn. Ik kon die zelf eenvoudig monteren. Dat klopte inderdaad De levering ging daarna vlot

Super goede ervaring met dit bedrijf

Bestelling geplaatst en zeer snel geleverd. De vragen welke wij nog hadden zijn dezelfde dag naar tevredenheid beantwoord. Top!

Geweldige service

Brandveilig Nederland is makkelijk telefonisch te bereiken. Erg vriendelijke medewerkers met kennis van zaken. Ik heb uitstekend advies gekregen en Brandveilig Nederland is alle afspraken na gekomen. De rook en temperatuur melders reeds ontvangen en ben er blij mee. Beste service ooit. Klasse

Perfecte en snelle service

Wij hadden eerst een vraag over het product, deze werd zelfs na sluitingstijd heel snel beantwoord. Toen had ik problemen met bestellen op de site wat perfect opgelost werd en zeer snel. Eén van de weinige bedrijven die daadwerkelijk zegt en doet vandaag besteld morgen in huis. Ga zo door.

Zeer goed.

Ondanks dat de levering niet compleet was zou ik zeker hier weer bestellen, foutje kan gebeuren geen probleem. Mailtje gestuurd en ik kreeg snel een reactie en de volgende dag lag het al in de bus. Top geregeld! Keurig bedrijf dat snel levert.

Snel, duidelijk en hulpvaardig

Prima een keuze kunnen maken, duidelijke uitleg. Vergeten het juiste afleveradres door te geven. Via chat gedaan, meteen aangepast en erg goed gegaan. Nu nog even installeren, mijn Engels is goed, maar erg prettig dat voor de mensen die de Engelse taal niet beheersen het gewoon in het Nederlands wordt uitgelegd. Ervaring met het product moet ik nog op doen, maar het begin is veelbelovend.

FireAngel voldoende in voorraad

FireAgel brand meld systeem is voldoende in voorraad. Wel jammer dat omschrijving in van product erg beperkt is en een beetje tegensstrijdig. Ook zou een aanvulling op de web-site handig kunnen zijn om te melden dat dit onderdeel nodig is om goed te werken. Gemiste kans, geeft onduidelijkheid en dus een ontevreden gevoel.

Goede rookmelder en fijne service

Ik twijfelde even hoe ik de rookmelder aan het plafond kon monteren. Even gebeld en ik kreeg snel antwoord. Levering ook vlot.

Goede correcte en snelle levering.

Goede correcte en snelle levering.

Icarusweg 9

8938 AX Leeuwarden

+31582881512

Over Brandveilig-Nederland

Brandveilig Nederland is een groothandel in brandveiligheidsproducten en helpt graag bedrijven die werken met brandveiligheid, zoals brandwerende afdichtingsproducten, brandwerende deuren en noem maar op. Staat uw product niet in ons assortiment? Dan nog kunnen wij u helpen door ons grote netwerk, wij leveren in heel Europa.