Veilig gevoel

Super! Zeker zijn van 10 jaar veiligheid, een gerust gevoel. Eenvoudige montage, mooie afwerking.

prima verzorgd.

prima verzorgd met een correcte aflevering overeenkomstig de aangegeven tijd.

Heel kwaliteitsvol afgeleverd product

De brandkastluik is een heel kwalitatief afgeleverd product op de maat aangepast. Heel mooi afgewerkt. Alleen duurde het een tijdje vooraleer het luik geleverd werd.

Produkt ziet er goed uit

Prima levering en advies

Goede helpdesk die advies geeft over brandpreventie.

Keurige service, snel geleverd, mooi rookmelders, eenvoudig te koppelen en makkelijk te installeren

Zie mijn ene zin

Goede snelle bezorging.

Ik ben van te voren gebeld dat het type rookmelder niet meer leverbaar is, of ze een vervangend typen mochten afsturen. Was wel duurder, maar kreeg hem voor de prijs die ik bestelde. Gewoon top service, en prima op tijd bezorgd.

Snelle.levering, goed product

Duidelijke omschrijving Top product

Is snel geregeld

Goed, snelle levering

Vlotte levering van bestelling en alles netjes verpakt. Enige minpuntje is dat ik nog teruggebeld zou worden voor een advies maar heb helaas niets meer gehoord. Tevreden over de producten!

Snelle levering mogelijk

een bestelling geplaatst voor een brandwerende deur (maatwerk) en binnen een week geleverd gekregen.

Gewoon TOP!

Degelijk en kwalitatief materiaal op hun website. Snelle levering naar België. Ik heb al anders meegemaakt vanuit Nederland. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik er bestel!

Super snelle nette service, en top materiaal. Zeker een aanbeveler.

Snelle levering keurig bezorgd

Helaas geen NL beschrijving bijgeleverd, Op site ook niet gevonden.

duidelijke site en goede producten

in mijn zoektocht naar brandwerende brievenbussen kwam ik al gauw bij brandveilig Nederland terecht, hele duidelijke site en dus de gewenste producten besteld die zeer snel geleverd werden. alles naar wens geleverd, dus ik maak vaker gebruik van Brandveilig-Nederland.

Leveren wat belooft heldere communicatie.

Missertje bij levering, een telefoontje en alles werd binnen een dag opgelost.

Goed en snel

Goed en snel

Goed product geleverd

De aanschaf van Putty Pads om plafondgaten brandwerend af te sluiten ( bij lasdozen) is een prima keuze geweest. Het werkt redelijk gemakkelijk, is kneedbaar, en bij gebuik van wat verdund zeepsop ook glad af te werken.

makkelijk te bestellen en snelle levering

Ik heb voor het eerst via deze site besteld en ben zeer tevreden. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Toen ik daarna nog eenvraag had over het bestelde product , kreeg ik ook meteen antwoord. Super goede service!

Goede prijs, snel geleverd

Mooi product voor de motorkamer van onze boot.

Duidelijke website met begeleiding (welkecombinaties kunnen) tijdens het bestelproces.

Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen. Deuren zijn nog niet geleverd.

bestelling geplaatst en volgende dag in huis , prima service

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Icarusweg 9

8938 AX Leeuwarden

+31582881512

Over Brandveilig-Nederland

Brandveilig Nederland is een groothandel in brandveiligheidsproducten en helpt graag bedrijven die werken met brandveiligheid, zoals brandwerende afdichtingsproducten, brandwerende deuren en noem maar op. Staat uw product niet in ons assortiment? Dan nog kunnen wij u helpen door ons grote netwerk, wij leveren in heel Europa.