Goede site, ruime keuze.

super snelle levering

Keurige snelle afhandeling en medewerking! Topbedrijf

Snelle levering van bestelling

Bestelt betaald geleverd bedankt

specialist zijn heeft vele voordelen

Omdat er een bepaald besteld product niet in voorraad was is er zeer pro-actief een oplossing aangeboden die nog beter was dan de oorspronkelijke bestelling; prima dus!

Spullen besteld via de website, snel geleverd. Dik in orde.

Goede prijs

goede prijs, onduidelijk wanneer artikelen verstuurd (kunnen) worden, maar gezien er geen haast was met de artikelen geen probleem.

Snel en correct

Bestelling snel geleverd

prima service, snel bezorgd en makkelijk te instaleren.

na monteren even testen, alles werkt. Prima product van brandveilig Nederland.

Supersnel ontvangen zelfs rond de kerstdagen

uitstekend

prima verpakt en snel geleverd. Prima te bevestigen!

Bijna perfect, alleen communicatie

Bijna perfect. Alleen communicatie laat wat steekjes vallen. 1e op de app als je contact hebt en er moet wat uitgezocht worden, wordt dat niet gemeld, er volgt gewoon niks. Na een telefoontje blijkt dat die persoon druk was met dingen voor mij uitrekenen. App dat ff, dan weet ik dat. Nadat ik het product ontvangen heb zou ik nog gebeld worden met de gegevens hoeveel ik moest gebruiken, helaas moet dat telefoontje nog komen. Inmiddels is het werk wel klaar. Verder ben ik wel super positief over het bedrijf. Er wordt zeker mee gedacht.

Zeer goed geadviseerd en geholpen, fijne hulp

Ik vond het lastig om te bepalen wat ik nodig had en heb daarom naar ze gebeld. Ze waren erg vriendelijk en hebben de tijd genomen mij te adviseren. En hetgeen wat ik niet nodig had hebben ze eerlijk afgeraden. Ik zou geen ander bedrijf meer benaderen dan brandveilig Nederland.

Mijn bestelde artikel was niet meer op voorraad. Hierover heb ik een mail ontvangen met een alternatief. Super service!

Gewoon alles goed

Besteld, geleverd en gemonteerd

Product zoals omschreven, snelle verzending

fijne ervaring

de bestelde brandmelders waren binnen 24uur geleverd. Qua installatie en werking van de brandmelders was het duidelijk. tot nu toe heel tevreden over de geleverd materiaal. Indien nodig zou ik, producten van Brandveilig Nederland zeker aanbevelen aan een derde

Goed en snel geleverd goed materiaal

Goed en snel geleverd goed materiaal

Snelle levering en een fijn product.

Laat zich makkelijk verwerking met een optimaal resultaat.

Gemakkelijk bestellen en juiste informatie

Niet alleen verkopen maar ook goede ondersteuning

Niet alleen verkopen gaat gemakkelijk via de website maar ook goede en begrijpbare ondersteuning (door Jan) voor het koppelen van onze rook- en koolmonoxide melders.

goede service, duidelijke website

goed overzicht in het oerwoud van brandblussers ;-)

Snelle levering en goed product

snel en compleet geleverd.

snel en compleet geleverd

Matige ervaring

Ik had 2 brandmelders besteld. Snel in huis. Dat wel maar 1 van de melders deed t al meteen niet dus retour gestuurd. Kan gebeuren maar toch mindere

Eenvoudig bestellingsproces en ssnel geleverd

Eenvoudig bestellingsproces en ssnel geleverd

Icarusweg 9

8938 AX Leeuwarden

+31582881512

Over Brandveilig-Nederland

Brandveilig Nederland is een groothandel in brandveiligheidsproducten en helpt graag bedrijven die werken met brandveiligheid, zoals brandwerende afdichtingsproducten, brandwerende deuren en noem maar op. Staat uw product niet in ons assortiment? Dan nog kunnen wij u helpen door ons grote netwerk, wij leveren in heel Europa.