Leuk produkt netjes verpakt

Duidelijke site goede aflevering

prima en snel!

prima en snel!

Snelle levering.

Na een telefoontje en een e-mail dan toch alles ontvangen na een tijdje. Eerst even aan het lijntje gehouden maar dan toch iemand die me eerlijk antwoordde dat er leveringsproblemen waren. Volgens de winkel zou ik alles ontvangen binnen de week maar dit werden er uiteindelijk 4. Maar toch tevreden over het materiaal.

Superservice. Snel en vriendelijk

Had een aantal dingen heel snel nodig. Aardige, kundige medewerker aan de telefoon. Heeft het dezelfde dag nog verstuurd. PostNL gooide nog even wat roet in het eten. Maar Brandveilig-Nederland kan ik zeker aanraden.

Snel en goed geleverd

Producten waren erg goed verpakt en werden drie dagen eerder geleverd dan aangegeven. Zeer eenvoudige montage. Het functioneerde meteen.

Ok.

Nvt

Vlotte service

Duidelijke website en vlotte levering

Prima product, iets meer informatie zou top zijn

Er wordt gesproken over een koppelservice, maar was me niet duidelijk hoe en wat. Mocht je zelf niet weten hoe eenvoudig het koppelen werkt, dan kan je deze dienst afnemen. Daarnaast is er geen (of niet gevonden) beschrijving als de magneetbevestiging erbij wordt gekocht. Zeker een aanrader. Laat vervang niét de bevestiging van de melder zelf, maar plak één deel van de plaat onderop.

Goed materiaal en goed verpakt.

Doen wat ze beloven!

snelle levering en duidelijke site

Duidelijke site en goede ervaring met eerdere bestellingen dus hier weer besteld en weer prima

Dacht dat ik een berichtje zou krijgen als het bijna bij mij zou zijn,nu stond ineens die man achter

die het bracht

Snel en super handig

De mini rookmelder is prima geschikt voor onze camper. Zo zijn we ook veilig op reis.

Goede duidelijke site, goed werkend product

Goede service!!

Duidelijke omschrijving, goede communicatie mbt de verzending!

Spullen op tijd geleverd en een goede service

Prima. Snelle en correcte levering

Duidelijke website. En snelle levering.

Goed advies gekregen

Gewoon goed

Besteld-ontvangen-uitgepakt-geinstalleerd-handleiding goed bestudeerd-hopelijk alarmering als pelletkachel geinstalleerd is (sept.)

Goede website . Meteen gevonden wat ik zocht..

Zorgvuldige en snelle afwerking van de bestelling

Snel en professioneel advies

Ik heb heel snel een deskundig advies gekregen waardoor ik meer weet over welke maatregelen ik thuis kan nemen.

Snelle levering,vriendelijke dame aan de telefoon.

Goede website, Verzonden product was netjes ingepakt.

Snel geleverd - goede producten

De brandmelders zien er goed uit en werken prima. Ze werden snel en netjes geleverd.

Duurde even maar toch prima opgelost

Goed klantcontact bij vertraagde levering

goede producten, snelle service

Ik heb deze verf al gebruikt en heb ze nu voor de tweede keer besteld, brengt gemakkelijk aan en is ook voorzien van een certificaat wat nodig is voor de brandweer

Icarusweg 9

8938 AX Leeuwarden

+31582881512

Over Brandveilig-Nederland

Brandveilig Nederland is een groothandel in brandveiligheidsproducten en helpt graag bedrijven die werken met brandveiligheid, zoals brandwerende afdichtingsproducten, brandwerende deuren en noem maar op. Staat uw product niet in ons assortiment? Dan nog kunnen wij u helpen door ons grote netwerk, wij leveren in heel Europa.