Snelle levering en de producten zijn zeer goed
Volgende dag geleverd exacte kleur. Dus top
Goede uitleg bij de levering
kleur die ik besteld heb match perfect met auto. zeer snel geleverd voor een schappelijke prijs
Duidelijke info over het product, gebruiksvriendelijke website, kortom TOP.
Betrouwbaar!
Het bestelde produkt is nooit aangekomen
Helaas ondanks mijn juiste informatie en kleurcode aangegeven te hebben, de verkeerde kleur geleverd gekregen.. in eerste instantie werd dit netjes opgelost en kreeg ik twee dagen later kosteloos een nieuwe spuitbus opgestuurd. Echter was deze kleur iets te donker, maar het vervelendste vond ik de staat waar ik hem ontving. Je zag duidelijk dat hij gebruikt was. Uitleg van hun kant was dat ze hem van bovenaf vullen en daarna testen. Geen fijne neveling alleen maar dikke klodders lak op mijn auto. (Ik heb ervaring met autolakken en spuiten) opnieuw dit aangegeven via de mail, maar geen klantvriendelijke mail terug ontvangen en ook geen andere oplossing. Helaas voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier een bestelling heb gedaan
Makkelijk bestellen via kleurcode auto
Il heb alles correct ontvangen. Alleen kwam ik er na de bestelling van mijn set pas achter dat ik ook een kunststof hechtlaag nodig had. Dede ze heb ik meteen besteld, maar il moest weer opnieuw verzendkosten betalen. € 6,95 is toch een flink bedrag.
Dit bedrijf denkt met je mee en komt met uitstekende oplossingen
Ik heb primer, kleur en lak besteld als lakstift. Bestellen is makkelijk, de kleur uitzoeken ook. Mijn Dodge valt onder Chrysler, dat was even gek, maar de kleurcode is hetzelfde en daar gaat het om. Pakketje in twee dagen op de mat en een proefstrijkje op papier lijkt de correcte lak. Moet hem alleen nog gaan aanbrengen op de auto zelf.
Goed, netjes op tijd
nvt
Altijd bereikbaar voor advies
Geven goed antwoord op mijn vragen en denken mee.
goede service
Snel de juiste info en vlotte levering juiste componenten
Zelf een reparatie uit kunnen voeren met het pakket van Autolakopmaat. Was makkelijker dan ik dacht.
Goede service en duidelijke communicatie.
Alles perfect geregeld
Mijn oldtimer is 45 jaar oud. En staat nog in de orginele fabrieks lak. Nu had ik een paar plekjes waar ik nog een verbetering aan kon brengen. Kleurcode doorgegeven en wachten op het potje. Auto is wit . Ik heb hem bij gewerkt en de kleur is exact het zelfde. Ben zeer tevreden hierover. Hulde
Netjes volgens afspraak
Spuitbussen werken perfect met een heel goed resultaat
De juiste kleur voor een auto van 24 jaar oud, helemaal perfect