Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Uitstekend!

Nog niet bdekend

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product moet nog blijken, buiten temperastuur nog te laag

10/10 service

Helaas was mijn pakketje kapot aangekomen waardoor het verfpotje van de lakstift compleet leeg was. Na telefonisch contact is alles gelijk opgelost en de volgende dag een nieuwe gekregen. Service zoals het hoort! 10/10!

Snel en goed

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Snel en accuraat bezorgd.

• Beschrijf uw ervaring met het product Perfect
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

silver i.p.v wit kleur ontvangen

silver i.p.v wit kleur ontvangen. Eerst wilden ze geen andere, juiste toesturen. Daarna hebben ze belooft om wel hun fout te fixen maar sowieso niet gedaan. Silver is geen wit!!! Ik heb de juiste bij andere verkoper besteld. Nooit meer bij autolakopmaat

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product zeer slecht
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

De grondlak was echt doffe ellende

Ik heb spuitbus op kleur laten maken. Perfect, niets op aan te merken. Maar omdat het op kunstof moest heb ik een bus witte geadviseerde grondverf mee besteld. Deze grondverf was echt spetteren en kliederen. Er bleven druppels van de kop vallen, mede omdat de druk in de spuitbus echt veel te hoog was. Extreem zelfs. Je moest bijna een hele meter van object spuiten omdat de verf anders ging lopen en druipers gaf. Teveel druk en teveel verf per seconde. Nog nooit meegemaakt en ik heb echt al veel ervaring met spuiten van verf uit spuitbussen.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Grondverf was niet mee te werken

Goed en snel geleverd

Professionele afwikkeling van de order goed product

Customer Service is top

Dit bedrijf bood prima hulp in het vaststellen van de lakkleur die niet voorkwam in hun standaard merk/type lijst. Uiteindelijk op basis van alleen het VIN nummer is de kleur bepaald en gemaakt. Prima service.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle en correcte levering.

Het bestelde product is snel en in goede orde geleverd en ontvangen.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Duidelijke website en snelle levering

Makkelijk en duidelijke website snel gevonden wat ik moest hebben. Ondanks de feestdagen een snelle levering.

• Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet gebruikt
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Goed product en snelle levering

Makkelijk om deze website te vinden, te bestellen, snel te krijgen en een goed product te ontvangen.

snel, efficient, correct

de site is duidelijk. je krijgt wat je zoekt. met goeie suggesties. snelle levering top

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product top

Klacht prima afgehandeld

Geprobeerd uw te contacten Niet mogelijk Pakket is volgens track en tracé code door dhl retour gezonden. Ik moest contact opnemen met u Dat is dus niet mogelijk Telefoon wordt niet opgenomen Mail niet beantwoord Sjaak Goeseije. Na de feestdagen werden we gebeld en is de verfstift opnieuw naar ons verstuurd Keurig afgehandeld

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product Door koude nog niet toegepast

Prima service en assortiment

Uitstekende service. Een enorm assortiment en goede YouTube filmpjes met instructies.

• Beschrijf uw ervaring met het product Makkelijk te hanteren
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Kleur komt niet helemaal overeen.

De kleur van het bestelde lakstifje kwam niet goed overeen met de kleur van de auto ,ondanks dat de kleurcode hetzelfde was....maar we hebben het wel gebruikt en het viel me op dat er maar weinig product in het flesje zit .. En ook gezien de prijs vind ik het geen aanrader.. Jammer.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Kleur komt niet helemaal overeen

Goede producten

Eens je goed weet hoe producten werken perfecte afwerking mogelijk . Vooral droogtijd goed respecteren ,na het bekijken van de info filmpjes perfect toepasbaar .

• Beschrijf uw ervaring met het product Mooi resultaat mogelijk
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

goed alleen levering laat te wensen over zeker als ze in de brievenbus gaan uit eindelijk toch gekregen mijn dank

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Zeer correct bedrijf qua product en levering.

Zeer correct bedrijf. Het pakketje was verloren gegaan bij verzending maar ze hebben dit perfect opgelost. De lakstiften zijn ook in de gewenste kleur geleverd.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product uitstekend

Perfect..

Kleurenstift snel geleverd en goede kwaliteit.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Exact hetzelfde kleur.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snel besteld correct geleverd!

Voor een kleine retouche werkzaamheid aan een lichte vrachtwagen een spuitbus op kleur bij autolakmaat besteld. Deze werd aan een competitieve prijs snel en correct geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met het product Kleur conform verwachtngen

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Gemakkelijke website om juiste product te vinden en zeer snelle levering.

• Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet gebruikt

Snel, behulpzaam en deskundig

Al diverse malen besteld en ook afgehaald in hun de winkel. Goed assortiment, heldere uitleg en ze zijn altijd bereid mee te denken of te helpen als er haast mee is. Dit bedrijf is eigenlijk een verfgroothandel voor autospuiterijen. De shop Autolakopmaat is dus een soort sidebusiness voor de particuliere markt. Hierdoor profiteer je dus van de deskundigheid en kwaliteit die hoort bij een groothandel. Alsof je thuis nooit meer met Flexa schildert, maar alleen nog maar met Sikkens. Daar bovenop heb je het voordeel dat je als particulier ook kunt profiteren van de gunstigere prijzen die bij een groothandel horen. Ik ben zeer tevreden, ik raad het van harte aan hier te bestellen.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede dekking, makkelijk te verwerken, goede uitleg op site en in de shop.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Prima product

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product goede hechting en snelle droogtijd

De Klomp 2

6745WB De klomp